Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tomáš má svoje kvality, jasně, ale zkus nás (nějak rozumně prosím) přesvědčit a třeba se to změní.

No o Weržovi a o Fánovi už taky víme roky a co jako?

ale docela ste mě zklamali,tak nějak celkově,už ve vás nemám důvěru

Já (a myslim, že ani nikdo z ostatních) by si v současný situaci netroufl to, co ty - fakt na nás tlačíš a dost hnusně. Jestli se ti uleví a budou ostatní souhlasit, tak si Toma klidně přived, ale myslim, že to bude blbý pro něj i pro nás - já bych určitě nechtěl jít do týmu, kde mě většina nechce a jenom jeden jednoznačně chce...

Ondro, já moc nevim, při tom tvym stylu, co zas myslíš vážně a co ne... ale vzhledem k tomu, že už tě znám dost dlouho, tak jsem si to nějak přeložil a asi tušim... Nevim, ale myslim, že vůbec, ale vůbec nezáleží na tom, jak dlouho se o někom ví nebo uvažuje, to je úplně jedno. Se Zlatanem to bylo něco úplně jinýho a ty to víš...jinak Láďu Jelínka ani Míru nebo Kumbála nikdy nikdo nikam netlačil tak násilně, jako to zkoušíš ty s Tomem - vždycky jsme je jako posily chtěli a navíc je nikdo nepřived stylem (tvým stylem): já ho chci a když ho nevezmete, tak jděte do prdele...

a máte kliku,že sem tam včera nebyl.bych se vožral a všechny bych vás poblil

a jestli se vám něco nelíbí na mých názorech,tak si ta vaše většina může odsouhlasit můj odchod.já se taky nikam cpát nemusím.

to si řeknem během sezony.ale třeba s angažováním jendy se taky nikdy dřív moc neuvažovalo a přitom to jsou podobný typy a je tam.
ale včera ste ještě nevěděli,že budu chodit na půlku zápasů.
jo přišel,například zlatan,he.co na to řekneš chlapečku ted

Ondro, nevim, proč to pořád tak hrotíš... nikdo proti nikomu nic nemá. Jde jenom o to, že když 80% lidí z týmu někoho nechce, tak by asi bylo nesmyslný jít proti tomu rozhodnutí, ne? Nebo, jakožto velká skupina lidí, budem vždycky dělat to, co chce jednotlivec a co si nepřeje většina? Nevim, proč tak tlačíš? Copak někdy přišel někdo, že by ho tam někdo z nás vecpal? Aniž by ho ostatní nechtěli? Tomáš je fajn kluk a myslim, že třeba časem změníme názor, ale ted jsme se shodli, že ho nepotřebujem... nějak tomu pořád nerozumim.

Střelec: aha, a co by sis ještě přál?

čau pacholci,tak sem od kartáče slyšel,že hráč typu tomáše se nehodí do týmu.taky sem kartáčovi psal,že tuto sezonu nebudu chodit na každej zápas z důvodu toho,že nechci riskovat vyhazov z práce(minulou sezonu sem utekl z práce asi 6x).tak bych chtěl navrhnout to,že když budu v práci,tak by za mě chodil on,jinak budu já.a když nás opět bude málo,tak bysme přišli oba.co vy na to?
a honza vám asi bude vyprávět jak sem se vztekal.tak mu to věřte.nikdy sem nikoho nepřivedl a tomáše tam chci,i když s ním nebudu hrát.

v prvním případě jsem mluvil o Kbelích a v druhym o POčernicích

turnaj už je možná plnej, ten člověk mi zavolá tak za dvě až tři hoďky, dám pak vědět

turnaj na školním hřišti nemůže bejt... Takže jinde

pokud vim, tak se bavilo o čtvrtečním, ne?

Bude tedy ten páteční (přídavný) trénink?

na sobotu sem napsal sebe,ale jde tomáš

tak jak ste včera rozhodli?

a proč?
Kdo dá Ondrovi karmu?