Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 13.08.2008 20:46
4. Zlatan a Kůča byli ve své době východiskem z nouze, neb nás bylo málo, a z Ládi jste byli vykulení všichni - včetně tebe. Sice máš pravdu, že moc nechodí, ale v poslední době to má své důvody.
5. komunikuj jednoznačněji - někdy opravdu nelze moc poznat, co myslíš vážně a co ne.

Toť vše
Osobní profil Dr. | 13.08.2008 20:42
Střelče, stírat tě nebudu, ale je fakt, že malou poznámečku k tvým hojným příspěvkům si neodpustím.
1. nikdo neříká, že Tomáš fotbal neumí - jen se nám doposud v plné kráse nepředvedl (ať na tréninku či v zápase - viz zimní turnaj proti osmičce - tam zcela zapadl)- to si říkej, co chceš, ale nejen podle mě to tak je.
2. nominovat někoho mimo tým na zápas a nikoho se nezeptat to si znás dovolíš jen ty - viz opět zimní turnaj a Tomáš, popř. tento turnaj). Nevzpomínám si, že bych někdy já, Tom, Honza, Milda či kdokoliv jiný udělal něco podobného).
3. Včera jsem i přes to, co jsem již uvedl, ale byl pro to, abychom Tomáše na turnaji vyzkoušeli - avšak většina to zamítla. Jako posilu č. 1 však ale i já preferuji Mr. Šimka.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 19:04
a to je asi tak všechno co sem vám chtěl k tomuto tématu týkající se posil vše.dobrou noc všem a pěkný sny vám přeje váš kdysikámoš ondra
Osobní profil střelec | 13.08.2008 19:02
jo ještě jeden takovej postřeh.celou dobu sem tu naší hanspaulku hrál pro prdel.měl sem radost z vítězství,ale nikdy sem nechtěl postupovat.tak ste mě za to mrdali.a když jednou v životě chci udělat něco pro postup,tak mě mrdáte znova.tak jako kde to zase sme
Osobní profil střelec | 13.08.2008 18:11
a jestli to prostě neprojde tak asi konec,vymažu vás z mobilu a bude to
Osobní profil střelec | 13.08.2008 18:10
a to se ještě těším,až mě setře Dr.NO
Osobní profil střelec | 13.08.2008 18:10
hřiště by mělo být v počer u alberta a tipsportbaru,štěpo
Osobní profil střelec | 13.08.2008 18:08
já už nechci rejpat,ale kolikrát chodil láda jelínek na treninky a do hospod.ze začátku možná,ale jinak si to fakt nevybavuju
Osobní profil Mildinek | 13.08.2008 17:29
hehe, start turnaje 8:15
Zlatan: přijdu

něco mi tu nesedí...
Osobní profil Pižla | 13.08.2008 17:23
Jukněte na info k sobotnímu turnaji.
Osobní profil Pižla | 13.08.2008 17:09
Pokud se to bude brát vrcholově tak nemám v týmu co dělat a mladý kluci (Peťa, Zlatan) taky ne. Tom má velké mínus v tom, že ho v podstatě znáš víc jen ty. Začnetě chodit na treninky a trochu se angažovat jako za komančů (však to znáš nějaké fáborky, diplamy, trocha agitace atd.). Já , Milda a Boby známe Toma alespoň od Bobše z pokeru.
Osobní profil Havlos | 13.08.2008 17:06
Ahoj chlapci.Tak jsem mluvil s klukama s Regentu a zitra mi dají vědět jestli budou moci.Jinak si myslím,že budou určitě moci.A už se nehádejte.Vezměte všechny a uděláme béčko.
Osobní profil Pižla | 13.08.2008 17:05
Moje provní volba je Jedna Šimek a za tím si stojím. Pokud se dohodneme na další posile bude to na 100% můj hlas pro Toma a to není alibi.
Osobní profil Pižla | 13.08.2008 17:03
... ale o to vůbec nejde. Jde spíš o to, že jsme nikdy za existece širáků takhle neblbly. V podstatě za nás vždy hrali lidi co k nám do týmu lidsky zapadly. Další důvod je, že to vždy bylo o tom se často vídat a v podstatě tmelit. Pokud si vybavuju nikdy to nebylo, že nekdo přišel, že zná výborného fotabalistu co bude za nás jen hrát. Vždy když přišel někdo nový. Chodil nejdříve na tréninky,občas mrknout na zápas a nebo do hospody nebo nejakou společnou akci a pak hrál a nebo sory ale nesedíš nám.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 16:51
ale asi se moc nesnažil pižlo
Osobní profil střelec | 13.08.2008 16:48
kamkoliv sem ho vzal hrát fotbal,tak zněj byli všichni hotový,ale širákům je to málo
Osobní profil Pižla | 13.08.2008 16:47
Nejsem proti tobě a asi se budeš divit, ale já byl pro to angažovat Tomáše i když až jako druhá posila po šimátorovi.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 16:40
takže ty seš taky proti mě,pěkný.
byl tam vůbec někdo,kdo měl aspon trochu zdravýho rozumu a byl semnou.tomáš je nejvíc hotovej fotbalista co znám.
Osobní profil Pižla | 13.08.2008 16:33
No ,začíná to tu pěkně houstnout. Myslím,že osvětlím včerejší jednání o případných posilách. Všichni jsme se shodly na tom, že je potřeba přivést hotového hráče. Padla jména: Danek,Jirka Šikner,Tomáš,Šimátor a Ondra Šimek. Každý se snažil protlačit svého koně do týmu. Dohoda nakonec zněla: prozatím se vezme jen Šimátor o dalším se může vést řeč až jak na tom budou zdravotně mrzáci, chataři a dovolenkáři.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 16:31
tak když nepočítám ládu,když je ve formě,tak by byl ke štěpkovi další hráč,kterej si umí zpracovat a udržet tělem míč.jo promin mildo,zapoměl sem na tebe.jinak je to fajn kluk,sice moc toho nevypije(po třetím pivě jde do blití),ale jako fotbalista je dobrej.chcete ho

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery