Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 14.08.2008 6:22
a ještě jedna věc.já to opravdu myslel v dobrém.furt by bylo lepší,kdybych byl 3. nebo 4.útočník já než tam mít zlatana s kůčou(proti tobě taky nic nemám).
tak myslím,že aspon za tuhle myšlenku mě neodsoudíte.
Osobní profil střelec | 14.08.2008 6:18
a když nebudu chodit já,tak si aspoň více zahraje zlatan(asi tvoje největší chyba v hanspaulské lize,vládo).proti němu nic osobně nemám.za těch pár let sem si na něj zvyknul,ale fotbalista opravdu není(ale klobouk dolů před tím co dokázal.kdyby sme měli všichni takovej nárůst výkonosti jako on,tak sme asi úplně někde jinde).
Osobní profil střelec | 14.08.2008 6:13
tak ještě k tomu ožehavému tématu.včer asem asi opravdu mluvil v emocích,ale nic na tom nezmění to,že tuto sezonu opravdu hrát nebudu.není to ppouze z trucu,ale i ze zdravotního důvodu(když někdo něchodí hrát s nachlazením a podobně),tak já nebudu chodit s bolavím kolenem.mám s ním posledních pár let problémy,sice pouze na kole,ale to je buřt.budu se věnovat rehabilitaci a podobně.
Osobní profil Mildinek | 13.08.2008 23:53
ONdra určitě ne, ten je nasranej
Osobní profil Kumys | 13.08.2008 23:51
Takže klucí mám 5 míst,pač vystoupím a budu vás do Počernic tlačit, kdo jede se mnou?
Osobní profil Mildinek | 13.08.2008 23:48
no ještě je tu možnost, že bys vystoupil a těch míst bude pět!
Osobní profil Kumys | 13.08.2008 23:48
Já autem pojedu,takže mám 3 případně 4 místa
Osobní profil Mildinek | 13.08.2008 23:42
beru drogy...
Osobní profil Dr. | 13.08.2008 23:26
a poslední douška - to, že ti tu naše názory takhle osvětlujeme, vyjadřuje, že tě nemáme za debila, s nímž nemá cenu komunikovat. tím, jak s námi ale komunikuješ ty, se do takové role sám dostáváš...
Osobní profil Kartáč | 13.08.2008 23:22
Doplnění k turnaji: hřiště je tam, kde jsou ty nakumulovaný školy vedle sebe - CHodovická se jmenuje minimálně jedna z nich, je to kousek od konečný 223, jestli ještě jezdí jak jezdila. Jinak je to hned vedle Alberta, jak zmínil Ondřej. Jinak v tom startovnym je 10 nějakejch stravenek nebo nějakejch poukázek na guláš či jiné občerstvení, jestli jsem to pochopil dobře.
Chtělo by to taky domluvit dopravu. Určitě vim, že ze Kbel pojede Štěpa a já s nim, takže máme ještě 3 volný místa. Dále to záleží na tom, jestli pojede Kumbál, jet by mohl i Varan.
Osobní profil Dr. | 13.08.2008 23:18
reakci si nemohu odpustit:
1. když ti to tu yks lidí rozumně vysvětluje a ty na to reaguješ takhle, tak mi to rozum nebere...
problém doma, v práci???

myslím, že jsi asi ňák mimo, protože tady ti nikdo nic špatnýho neudělal. pokud ti ale vadí, že máme vlastní názory na určité věci, tak tě fakt nechápu a asi s tím nikdo z nás nic neudělá...

snad se ti to v hlavě rozleží.

2. k tomu zimnímu turnaji jsem to napsal pouze z toho důvodu, žes tvrdil, že z něj všude byli na větvi, ale širákům že se nezamlouvá.

3. nad komunikací místy nepochopitelnou (myslí to vážně, či si zas dělá srandu??? - pokud je to vážně, proč tam cpe ty smajlíky???) se opravdu zamyslet nedá

4. a už mě nebaví být miloučký: přečti si po sobě ty plky, zatřep hlavou a přestaň blbnout, ty kraviny o tom odchodu, aniž by ti kdokoliv cokoliv udělal, jsou opravdu bezva, fakt. že máš problémy v práci, pochopí každý - tak holt nepřijdeš na všechny zápasy.
ale ono by nám to možná stačilo řict v klidu a bez emocí a ne si tím něco vynucovat...
Osobní profil Kartáč | 13.08.2008 23:16
Ondro, to jsou fakt blitky. Prober se už.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 22:18
a víte co,sežente si na tuto sezonu nějakou posilu za mě.dám si pausu a budu se věnovat něčemu jinému.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 22:16
jo a ten zimní turnaj se taky opravdu povedl.super výkony ,ještě lepší docházka.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 22:12
a o tom odchodu to myslím vážně,rozhodněte si o tom sami.možná sem to tu už psal,ale v této sezoně nebudu utíkat z práce na zápasy,ať si zahrají ostatní.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 22:09
jinak komunikovat budu jak chci,to proto,abyste o tom přemýšleli.
Osobní profil střelec | 13.08.2008 22:06
nebojte se v sobotu za vás hrát opravdu nebude.sice vám se ještě nepředvedl a asi se mu ten zápas nepovedl(to asi nikomu,kromě mě),protože si to pravděpodobně neměl s kým dát,ale to je fu(c)k.ale měl by tam hrát za někoho jiného,tak doufám,že se vám předvede.
Osobní profil Dr. | 13.08.2008 22:03
Měla to být poznámka a je z toho opět román...
Osobní profil Dr. | 13.08.2008 22:02
A tohle možná ber i jako setření.
Co má jako být tohle????: a jestli se vám něco nelíbí na mých názorech,tak si ta vaše většina může odsouhlasit můj odchod.já se taky nikam cpát nemusím.

řeknu to asi trochu tvrdě, ale dle mě trefně: To jsi asi trošku ulít viď?!?!?! Jinak bys sem neumístil něco takhle nablble zhovadilého. Jsme-li tým, tak se tu prostě nečastujem takovýmito sračkami. A to myslím doslova!!! Mysli!!!!!
Osobní profil Dr. | 13.08.2008 20:51
Jo a ještě něco - copak bys dělal, kdybychom my, na tebe hodňoučcí kamarádi, na zimním turnaji v 9 ráno řekli Tomášovi: Promiň, ale nehraj, my Ondrovi včera večer psali, že nás bude dost a že nemusíš chodit. Nikdo to neudělal, nikdo se nevztekal: Já s ním nebudu hrát a ne a ne a ne... To bys mu asi těžko vysvětloval, co?!? Snad chápeš, kam tím mířím.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery