Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 14.08.2008 16:29
Mildo, to jako že si maj bejt podobný?
Osobní profil střelec | 14.08.2008 13:35
já uvidím v pondělí co mi řekne ten doktor.třeba to budu mít zakázaný.jako nerad bych přišel o jednu z mých tří zálib.fotbal,poker a ženský.ženský mi zakazuje Ala,nevím proč.poker mi chtěli zakázat na nějakém táboře,kde sem potkal i šimáka.ale když tam byl nějakej festák,tak sem vzal radši roha.
Osobní profil Mildinek | 14.08.2008 13:22
štěpán má taky blog?

http://brezina.blog.idnes.cz/
Osobní profil Kartáč | 14.08.2008 12:43
Jenda je univerzál s především ofenzivní kvalitou. Tzn. když přijde on, já i Tom, jedem z nás jde do útoku. Klidně si můžeme zrekapitulovat koho máme:
Kisna: Pižla, Kumys, na hostování v UK: Smolda
Obrana: Vari, Milda, Kumbič, snad Mireček a jednáme o Ondrovi Šimkovi
Střed: Kartáč/Homotom/Jenda (jeden může vždy do útoku)
Útok: Ondřej, Štěpa, Kůča, Zlatan, odpadávající Brušťa a teď zraněnej Láďa.
Tzn. že s útokem bude "problém" (tzn. nebudou tři zkušeňáci) jen, když se neuzdraví Láďa a nebude jeden ze střeďáků.
Osobní profil Pižla | 14.08.2008 12:37
... a co kočky nepomlátěj se až budou starší???
Osobní profil Pižla | 14.08.2008 12:36
Ty vogo! To má být jako dítě??? Vždť je chlupatější než já!!!
Osobní profil Pižla | 14.08.2008 12:32
Přesně tak, moc se nepočítá s Brušťou (nechodí, sory ale za poslední dvě sezóny odehrál tři zápasy a trénikny sotva čtyři, byť vinou bolavých zad, ale nemá zájem, tak co). Na tom se snad všichni schodujeme!Láďa má prý v háji koleno, víc nevím.
Osobní profil střelec | 14.08.2008 12:29
pro zlepšení nálady vám posílám odkaz na můj nový přírůstek do rodiny http://aisha2.rajce.idnes.cz/Aisha/
Osobní profil střelec | 14.08.2008 12:16
jinak někdo,myslím že kartáč,mi psal,že se už ani moc nepočítá s ládou jelínkem a bruštou.nevím co je na tom pravdy.a toma sem navrhoval i proto,aby byla silnější lavička a nestávalo se to,že na lavičce bude jeden z hazinů a do útoku kůča se zlatanem.
Osobní profil střelec | 14.08.2008 12:13
do tvých vlasů vjíždět nebudu,to bych se už asi nenašel
Osobní profil Pižla | 14.08.2008 11:52
Ty jo Ondro!Neblázni.Podle toho co čtu mi příjde,že si myslíš,že jsme všichni proti tobě, ale tak to není.Pokdu si vybavuju tak já osobně jsem od tebe slyšel poze jednou abychom zařadily do týmu Toma (cca.6 měsícu zpět).V té době se dohodl,že nikoho nového nabírat nebudeme do doby než se uzdraví marodi. V úterý v hospodě jsem tento návrh slyšel znova. Myslím , že k tomu aby se odsouhlasilo vzít Toma chyběla patřičná podpora od tebe. Sory ale nemůžeš čekat, že nekdo bude volit Toma když ho viděl dvakrát v životě. Jelikož jsem po tobě viděl Toma asi nejvícekrát byl jsme pro, ale až za Šimátorem.Pro to jsme třeba nehlasoval pro Danka, kterého v podstatě neznám a fotbalově mi příjde platnější Tom.Pak tedy nečekej že se okamžitě zvolí Tom. Zařazení bych si představoval nenásilné a né takovou tlačenku jakou tady teď předvádíš. Spíš mě mrzí že se to takhle strašně řeší a vjíždíme si do vlasů.
Osobní profil střelec | 14.08.2008 11:29
to jenom abych si rejpnul
Osobní profil Dr. | 14.08.2008 11:18
no tak chvála Pánu, že rozum zvítězil...
jen ta PRVNÍ VĚTA JE OPĚT ÚPNĚ ZBYTEČNÁ
Osobní profil střelec | 14.08.2008 10:43
já už nikdy nikoho do týmu chtít nebudu,radši.tomáš jako by nebyl.
to není problém jako máš ty,ani to nebyla nějaká narážka na tebe.to bych si dovolil tak před dvěma lety.ted už mi je tě líto,protože vím,jak máš fotbal rád a určitě ti chybí.
jinak o mém problému vím už asi 4 roky,ale nikdy sem to neřešil.až když sem byl nedávno u ortopeda kvůli chodidlu,tak sem se mu zmínil o mé bolesti kolene při jízdě na kole.toto pondělí jdu za ním znova a řekne mi co a jak.
no a jestli to bude něco vážnějšího,tak se to i hodí.
Osobní profil Dr. | 14.08.2008 10:20
střelče, už k tomu asi nemá cokoli smysl dodávat, ale přesto si něco neodpustím:

1. mohl jsi nám o tvém problému s kolenem říci už dřív, všichni by to pochopili, ale ty si to vytáhneš jako argument pro to, aby někdo přišel místo tebe do týmu... to normální prostě není. (deset odehraných zápasů na jaře plus turnaj před týdnem - něco mi tu jaksi nehraje...)

2. proč jsi nám to neřekl na turnaji? to na tobě žádné problémy patrné nebyly - hrát jsi nemusel, nikdo tě nenutil, mohl jsi v klidu rehabilitovat, abys byl ne sezónu fit.

3. původně jsem ti chtěl rovnou napsat, že o problémech s koleny víš hovno (je to pro mě trošku provokace, když kvůli nim už víc než rok nehraju), ale nakonec jsem si řekl, že se nebudu chovat jako ty. nicméně, pokud je máš, tak je řeš, ať jsi zdráv!

4.jak už sis mohl všimnout, sprosté výrazy tu nikdy nevyužívám, četnost jejich užití v komunikaci s tebou však věrně ilustruje, jaks mě naštval.

5. napsal bych ti toho víc, jenže vím, že to nemá smysl, neb ty pořád budeš omílat, že tom byl na jediném zápase - ačkoliv já i pižla jsme ti napsali, že jsem ho vyzkoušet chtěli
většina to ale považuje v současné době za zbytečné, to se snad pochopit dá.
tak už laskavě přestaň blbnout
Osobní profil Pižla | 14.08.2008 10:01
... a nechte si keci o kvalitě.
Osobní profil Pižla | 14.08.2008 9:59
Milda: Bohemku na ně, těm bojovnost nechybí.
Osobní profil střelec | 14.08.2008 6:50
a ten jedinej zápas,ve kterým za nás nastoupil,se mu opravdu nepovedl,ale na náš nezvyklí styl si člověk musí zvyknout.vzpomente si na mirečka,jak hrál super proti nám v zimním turnaji a přitom u nás se trápil a chytnul se až poslední dobou.jenom ladavi a štěpovi to šlo docela rychle,ale ty si z 80% vypracovávali šance sami a nás k tomu ani nepotřebovali
Osobní profil střelec | 14.08.2008 6:24
a jinak žádný problémy doma nebo v práci opravdu nemám vládo.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery