Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak sem řek - di do vole prdele, čuráče... Nic hrát jako v loděnici vo manťák vole hrát nebudu, ty budeš vzadu a hotovo.

vole kokote, myslel sem to tak, jako když vy hrajete v loděnici

di do prdele s loděnicí

jo a víte, že v systemu 4+1 sem dycky utočník?

ba ne, ale musíme nějak změnit styl hry, po loděnicku, každej utočí a brání, ostatní zaskakujou častěji, nedržej se tolik posty

v kolik zítra a kde?

V limuzíně s Pižlou seděl "brunetek" a "blonďáček". Zlí jazykové tvrdí, že to byl Bohuš Matuš a Prcák z Vos...
Jinak proroctví je moc pěkný, ale jakou roli v něm takříkajíc budou hrát Shimex brothers from tha Niggacity?

Mildo, ne každej hezkej chlap je podobnej Štěpánovi. Co s nim máš za techtle mechtle?

Poslední věc pro všechny Širáky, čtěte rychle než to Pižla (cenzor) smaže. V rubrice "pokladna" je v kolonce "výdaje" částka mínus šest tisíc. Chci vás upozornit že ze zmíněným obnosem jsem v sobotu viděl nasedat Pižlu do přistavené limusýny ve které čekaly "blondýnečka" a "brunetka".

Mildo: Neni!

ten pohled to je celej štěpán buzíci :?P

.. kurva. tomu říkám proroctví!!! Hare Fošna, Hare, Hare.

Proroctví: Aj vidím z křoví stoupající ukradený širák, jak letí výš a výš až do druhé, možná do první ligy. Ondru omývají hurisky od křenu, jeho koleno nikdo jíst nebude, má před sebou deset, možná dvacet let hraní. Pižlovi vypadávají chlupy a líbí se tak holkám

no, jo ale jde o to , že máme na středu dohodnutý přátelák z Regentem.

no, přáteláky taky ne, ale Rasťa řikal, že ty treninky prej teda budiž, že tam chodí kdekdo, ale vlastně by ani jeden přátelák bejt neměl. A na teď to fakt nedohodnem, protože se tam cpe kdekdo a všechny ředitelka fuckuje...

Milda: pokud myslíš podobu tak sory, ale vyčisti si sklíčka (brýle)
Ondra: mě toho doktoři zákazují a podívej sem na mě (jednou nohou v hrobě ale hraju).
Míra: přátelák platí, tma nebude!
Kartáč: Přáteláky tak nejsou povolený ne?? Tak aby jsme nedostaly kopačky!! Nebo je středa dohodnutá ve škole? Asi ne co?? To by ale chtělo.

to je diagnóza, ne zásluha:-) Helejte se, nevim, jestli jste zmerčili, že jsem psal, že ten náš turnaj, co plánujem, nemůže bejt ve Kbelích, ředitelka je v tomhle prej zásadně proti a že dokonce už dvěma nějakejm týmům ukončila smlouvu, že nějak porušovali. Nevim, jestli ve smlouvě něco je nebo neni o prázdninách, ale Rasťa doporučuje do toho nerejpat. Jedině se můžeme zkusit jít pokorně zeptat ten poslední tejden, jestli by to nešlo, když už ve škole zaměstnanci jsou, ale nevim. Navic to bude na poslední chvíli a my bychom to asi měli vědět dopředu. Takže bychom měli shánět jinde. Co to hřiště na Spartaku, kde byl turnaj? Myslíte, že je to zapykaný?

ale koukám,že v posledních třech dnech sem zvedl sledovanost našeho webu asi na trojnásobek

Tady odkaz na jejich stránky.Kdyby to někoho zajímalo http://www.mujweb.cz/www/gfc_regent/

Tak chlapci teď už v pohodě.Podejte si ruce,dejte si pusu a jdeme na fotbal.Ale píši hlavně proto,protože mi dneska psali z Regentu a počítají s tím.Takže příští středu s tím počítejte.platí to v těch 18:30?A bude doufám ještě světlo.Já to zase jen tak zkusím.Ale asi to nevydržím a odehraji celý.

Tak pro Kbelské - zítra sraz v 7:50 na Novákově náměstí - řidičem štěpa, navigátorem kartáč, takže vstup do vozu na vlastní nebezpečí