Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No Běchovice nejsou hůř dostupný než Kbely. Levný to je, dobrý to tam je taky. A maj tam volno. A jinak já vlastně ani nevim, odkud soupeř je. Tak se prosím vyjdřujte. Kumys, Zlatan a Vari mi včera říkali, že jsou pro Běchovice.

Hovada, dál už to dát nechcete??? Nestíhám. Musel by mě někdo vyzvednout v práci. Myslely jste na soupeře zda se chce táhnout do Běchovic?

Čus chlapci.Napište prosím už konečné rozhodnutí týkající se hřiště ať jim to mohu dát vědět.Díky

jo chlapi, ještě se trošku vrátím k té kauze "Tomáš", co tu proběhla
pokud bude vše tak, jak se usneslo u toho stolu v Deltě, tak je jasné že platí to, co sme si odhlásli, pokud ale by měla nastat ta situace co na jaře - ted budu mluvit v hypotetické rovině - Kumbál věčně na chatě, Míra zraněnej, Šimátor by nakonec na moc zápasů nemohl, Ondra skutečně něco s kolenem, Láďa Jelínek v prdeli atd., prostě by nastala situace, že by nás bylo tak málo, že by do útoku byli na střídačce pouze Kuča, Zlatan, resp. Kumys, tak sem pro, okamžitě Tomáše přibrat a už nic neřešit
ted nechci rozdmýchávat žádnou debatu, tohle je jen můj současnej názor a pokud ty zmíněné hypotetické situace nenastanou, tak ho můžeme nechat zasypat prachem zapomnění, pokud ale nastanou, vidím výše zmíněné jako optimální řešení

sem pro běchovice

chci tím pouze říci, že cen a na zákostelní je 500 kč za ho. a na pražačce je 600 kč, tudí ž v porovnání s tím jde až o podezřele levnou záležitost...
já toho v hlavě mám, to bys přece už mol vědět

CO TÍM CHCEŠ ŘÍCT? lEVNÝ NEBO DRAHÝ? MĚ TO PŘIJDE OK. Jinak já netušil, že i tohle držíš v hlavě

mmch -co to má jako být? pohrdlivý úšklebek, ty kdysikámoši

nic jsem nehledal - jen jsem sem napsal to, o čem z minulosti vím, že je to dostupné a kontaktovatelné. Vždyť jsi slíbil, že to zmákneš ty, ne - jen jsem ti to chtěl ulehčit.
320 kč je cena vskutku kouzelná...

mmch. když už ses do toho pustil (zřejmě se nudíš), proč jsi sem rovnou nenapsal konkrétnější výsledky svého hledání - jako třeba ceny?

to sportcentrum nemá na stránkách téměř žádnou pořádnou informaci. Kolik to stojí?

tak ve středu je volný hřiště v Běchovicích. Mam ho zarezervovat? a v kolik hodin? 18:30? na hodinu nebo na víc? Stojí to 320/h.

Jene - pro přátelák lze kontaktovat Pražačku, Zákostelní, Běchovice - kontakty jsou k dispozici na netu.
Jsou i levnější varianty - sportcentrum prosek - 2. generace,umělé osvětlení, kontakt opět najdeš na netu.

Turnájek super, všichni parádní výkony (např. Kumys si při rekonvalescenci Ondřeje důrazně říkal o místo třetího útočníka), moc mě to bavilo i přes ten déšť a pár Vokurek. Díky

Zláťo, přemýšlel jsi o důkladném lékařském vyšetření? Zvláště, co se hlavinky týká? To, co předvádíš poslední dobou už zavání minimálně Alzheimerem...

a navíc - každý skautík přece ví, že neví-li, má si informaci ověřit...

zláťo, zláťo, zláťo... každá cedule v naší ulici ti sdělí, že se tato ulice jmenuje Sojovická a že tedy nejde o Novákovo náměstí. Stačilo zavolat či se u mě stavit, ne?!?
Připadá mi, že s námi ti nabízenými možnostmi na zahrání si nakládáš opravdu macešsky...a to ne z právě příliš závažných důvodů.

Můžu se zeptat co je Novákovo náměstí? Právě jsem se vrátil ze Kbel - myslel jsem, že to je ta část ulice v níž bydlí Vláďa, kde návštěvník spatří chodník, park a kontejnery na tříděný odpad, nebo ne?

Zítra bych volil podobnou taktiku, jako píše Mildič - napadlo mě hrát 2 - 1 - 1. Určitě ne 2-2, to už raději píču 1 - 2 - 1. Každopádně vždy jsme na 4+1 vyhořeli. Musíme hrát opravdu všichni dozadu a všichni dopředu a to ve velkém tempu - tj. hodně střídat

Jenda: jsi bůh
Milda: jsi magor :o)
Kartáč: jsi hulvát
Ondřej: jsi hypochondr
...ale jo vem běchovice. Míra to potřebuje vědět.