Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pižlo aktualizuj pokladnu,nevím kolik budu muset ukrast z prasátka

Tak s tím přátelákem ještě nevím.Nevědí jestli nebudou chtít vidět tu Anglii.Dají mi vědět dneska večer.

to je špatná zpráva pro tebe,jdeš pískat 3X a sežen si koho chceš

Zdar boys!! Potvrzuji úspěšnou registraci na další sezónu a pro někoho mám špatné zprávy pro pískání. Podle nového soutěžního řádu musí být alespoň jeden z rozhodčích zaregistrován v družstvu, které píská a musí pískat dva (hlavní,postraní). Dále pokuty s tímto spojené: nedostavení se asistenta rzhodčího 200Kč a -1 bod , neúčast registrovaného hráče k pískání 100Kč. Změny hodím na web jakmile budu mít čas.

jinak už vím co je ta bolest v koleně.prý mám strašně silný stehení svaly(vnější),jako roberto carlos,ale zase slabé vnitřní,něco jako jenda.takže při jízdě na kole se tam něco více namáhá a proto to bolí.takže nic vážnýho.začnu chodit do posilky a budeto v pohodě.

já sem se změnil.byl sem trénovat v přerově nad labem a to je jiný kafe,když si to máš s kým dát.to sem začal dokonce i přihrávat.a je možný,že se v zimě budu opět stěhovat do jiného týmu a mají za mě připraveno 10 tisíc.to bych byl už jako anelka.nejdražší hráč širáků.

Kausa Tomáš je passé už tejden.

hrooozný

Tomáš je prase? myslíš kapitána? souhlasím

střelec - ty si šaškovsko/blikancovej typ

takže kauza "tomáš" je pase

copak já nejsem vítěznej typ

a hlavně sou šimátoři vítězné typy, to se nám taky hodí

jj, ideální

Tak boys, Ondra Šimek naši nabídku přijímá těmito slovy:
Váš zájem mě těší. Jsem možná typově jinej, ale rád jsem si s vámi zahrál (to komentuje turnaj - poznámka Kartáč). Tak bych si vyplnil tu registračku, s tím, že se může stát, že se ukážu opravdu jen párkrát za sezonu. Pochop, co kdybych třeba potkal dívku svých snů a ona po mne chtěla, abych s ní častějc chodil do hospody. Jeden nikdy neví.
Takže myslím, že v kombinaci s tím, jak přijal naší nabídku Jenda (půjde vždy, když bude mít volno, a když nepůjdu já nebo Tom, tak si volno udělá, i kdyby ho neměl) je to super zpráva.

Zlatan: trénink - jasně, ale počkej ještě nějakou hodinku, než jim to potvrdíme

já bych byl pro to, že by pískali ti, co nehrajou z důvodu zranění, ale jsou v týmu. Odpustil bych jim za to roční příspšvek, ale zato bychom je nevyhodili z týmu pro pasivitu. Tzn. myslím především na Vláďu a Ondru.

chtělo by to ještě někoho na trénink. Pokusím se říct starým tvářím, s vaším souhlasem, ovšem.

někdo jako ty zaplatí profíka

Ondřej sežral vtipnou kaši a ještě má poslední dobou speciální recept jak nasrat lidi okolo sebe!