Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

?

ahoj kluci, dneska sem si vzpomněl na školní léta a napadlo mě zajímavé jméno
Réza Záhlaví

dneska ještě na 100% nevím jestli dorazím.Ála(pro kartáče Martina) má dneska narozeniny,tak nevím jestli přijedu nebo budu slavit.ale stejně mě nemáte rádi a je vás dost,takže nebudu chybět.ale je to pade na pade

mě a ještě nevím kolik každý. Musím se dohodnout s Tomem jak to bude s platbou za školní hřiště. Jinak za sezonu jsem zalpatil 2850 Kč. Vše spočítám a vyberu až to dám do kupy a podle toho kolik nás nakonec bude.

komu a kolik se bude platit na tuto sezonu?

na úvodní stránce máte rozpis pro novou sezónu.

Hele bojs, bude dneska na přáteláku umělé osvětlení? Já jsem včera testoval západ slunce a ve 20:50 už bylo hodně šero. To víte, vesnice...

Trénál byl na ho... plnej nepřesností,bez většího náboje a vedro. Jen to pivko bylo zase vošetřený.

Ondra: jj, jde ti to moc dobře! Řekl bych, že zavedení webu má na tebe neblahý vliv. Když píšeš nikdo neví jak to myslíš a každý by tě střílel, ale jakmile tě vidím tak je to ten starej dobrej Ondra z nouzáku.

jakej byl trenál?

Chá chá, to je překvapení

já budu nejlepší na hřišti

ty jdeš zítra fandit?

a nešlo by to obráceně?

at mě zítra kopne ten,koho sem nenasral

ale jde mi to dobře co,pižlo

Vzkaz od Míry: tak Regent účast potvrzuje. Na Anglii serou. Sympaťáci :-)

Kasičku udělám jen mi dej čas. Musím si vás rozpočítat aby to nedopadlo jako minule.

Míra: kdo chce vidět nějakej přátelák s anglií? Vždyť je tam pořád ta samá sestava co pod Brücknerem. Rada asi nic vlastního nedokáže vymyslet. Jo, vlastně jo hodil tam Papadopulose.

Vosvjetleňý na tom ihrisku je, takže kajn problém. Trenál stál dost za holopí*u, ty, Mildo, by ses vobjesil (pohřep, mrtvoli). Já k tomu neměl daleko. Hvjezda večera byl Zlatan, když netrefil asi z půl metru prázdnou bránu a to dvakrát za sebou...
Ptám se, jestli máme na dnešek angažovat Ondru Šimka, Kumbál totiž na 99% dorazí. Co Mireček, jak moc může hrát?