Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 21.08.2008 21:35
Myslim, že nám to ukázalo, jak špatně na tom jsme se čtením hry soupeře a jak špatně na tom jsme obecně s taktikou.
K tomu, co zde zaznělo o placení a hraní...Myslim, že kdyby nakonec Zlatan nebo Peťa nebo kdokoliv jinej nehrál, tak by samozřejmě neplatili, děláte, jako kdyby někdo platil předem, to nejsou žádný argumenty. Chyběl nám prostě kapitán, chtěl jsem, abychom si něco řekli, jenže jsem šel zařizovat ty blbý světla a to se už hrálo.
Osobní profil Kartáč | 21.08.2008 21:30
bylo to o taktice, celej zápas, dvě
různý půlky. Ten tým hrál něco, s čím jsme se dosud nesetkali (to měnění postů), hráli to sakra dobře a po všech stránkách na tom byli líp než my. Chybělo nám, abychom si po pěti až deseti minutách uvědomili, že takhle to nejde a že je třeba začít hrát zónu a to mnohem víc staženějc, obecně to bude myslim proti lepším soupeřům třeba.
Osobní profil střelec | 21.08.2008 21:07
když já to naživo neumím.
jinak už asi týden sem hodnej a nerejpu,tak je asi jasný,že jsem to příjmul.
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 19:27
a k brankářům - oni toho navíc chytli docela dost - tedy podle mě - ale tohle je ten typ názoru, který ti nikdo neupírá a za který se netřeba omlouvat - prostě jsme to viděli každý jinak
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 19:24
názorům a tu a tam neposloucháš a nečteš na čem se dohodnou ostatní (honza, tom, milda atd)

ale jinak máš samozřejmě pravdu, že když si někdo zaplatí, tak by si měl zahrát - tuhle stránku problému jsme opominuli
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 19:20
střelče, nejde o názory, ale o ten způsob. kterým jsi s námi komunikoval a ten teda za omluvu stál. já myslel, že ti trošku došlo, jak tolerantní k tobě jsme - my si umíme říct: "Jasně další blikanec, nebudem to hrotit." Ale mě přijde, že ti trošku nedochází, že už to poslední dobou docela přeháníš. jinak řečeno - není od tebe moc fér, že na nás slovně prskáš skrze počítač, ale když jsi na hřišti a můžeš nám říct, co se ti nelíbí do očí, tak je ticho po pěšině.c To mi poněkud va. Ale vlastně máš pravdu, kdo by se omlouval kamarádům za to, že se k nim chová jako trouba...

překvapuje mě tvoje tvoje formulace - že já někoho někde nechci, to jsem docela velký boss, ty se holt věnuješ tvým
Osobní profil střelec | 21.08.2008 18:47
jinak hlásím dopředu,že na první zápas nebudu.a proto sem nechával rozehrát zlatana.
Osobní profil střelec | 21.08.2008 18:45
a když už seš i u té kritiky,tak i brankáři nezachytali moc dobře.sice to bylo tím,že se soupeři dostávali lehce do šancí,ale něco navíc šlo chytit.sorry pižlo.já sem také včera nezahrál nejlíp(bolavé stehno)a hlavně v defenzivě a proto sem se tam i moc necpal.
Osobní profil střelec | 21.08.2008 18:40
já se teda za svoje názory omlouvat nebudu milý Dr.NO.
jinak si myslím,že když šlo o přátelák a všichni platili z ahřiště stejnou částku,tak si měl i každej stejnou dobu zahrát,i když šlo o zlatana.a jestli nechceš,aby si zahrál aspon v těch přátelákách,tak mu to řekni rovnou,že nemusí chodit vůbec.
Osobní profil Mildinek | 21.08.2008 18:08
to bránění je pravda, já napůl souhlasím s Jendou, pokud proti nám nastoupí tým , který takhle rotuje, nemá smysl hrát nějaké osobky a skutečně si držet zónu - zas na druhou stranu to není potřeba, pokud ten soupeř hraje tak "ortodoxně" (co se týká rozestavení) jako my
Osobní profil Mildinek | 21.08.2008 18:06
sorry za offtopic, tady mám něco pro Shimátora

http://www.youtube.com/watch?v=RdATVlJ7BTo
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 17:56
Jo a ještě nemohu nezmínit, že mi doposud, milý Střelče, chyběla z tvé strany nějaká ta apologetika ohledně kauzy Tomáš (ten bez pásky) ve stylu: "Sorry, trochu jsem ulítl" či něco podobného. Nic ve zlém, ale jak už pravil Tomáš (ten s páskou), v méně hodňoučkém týmu by ti už rozstřihli registračku...

A teď si to vylož, jak chceš, ty mistře jednoznačné komunikace
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 17:49
Ale aby to nevypadalo na samou kritiku:

myslím, že z obou gólmanů můžeme mít dobrý pocit - oba zachytali velmi dobře.

v druhé půli to už zas docela šlo i kombinačně (škoda jen toho zakončení...).

Jak to vypadá s tím hřištěm, tak turnaj už asi nebude, co???

Proto dávám k diskuzi, zda a na kdy objednat přátelák s Vosami - ty by, jak předpokládám, mohli zamluvit hřiště na Spartaku...
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 17:44
Tak vidím, že tu nikdo ten včerejšek nijak nekomentuje. To se divím...

Myslím ale, že to bylo poučné.

Bylo vidět, jak to vypadá, když se hraje bez toho, že by bylo řečeno, kdo, co a jak bude hrát. (Jak má člověk omezovat Zláťu, když tam ostatní útočníci sedí a říkají mu, ať jde hrát atp.)

Že bránění celého týmu by si i kvůli přítomnosti staršího z dua Šimků (a co teprve když přijdou oba) možná zasloužilo zamyšlení, aby to nebylo jako včera
(tolik prostoru jako v první půli jsme nikomu nedali ani nepamatuju).

Že nervové výlevy vůči spoluhráčům nemají žádný smysl a někdy vyznívají dosti trapně - viz Mírova první pětiminutovka (promiň, milý navrátilče, ale myslím, že takové urážení je zbytečné a kazí to pocit ze hry nám i tobě...) či Honzovo pokřikování a Štěpova naštvanost.

S tímhle bychom na podzim daleko nedošli...
Osobní profil Kartáč | 20.08.2008 17:12
vem si modrý triko, chytráku
Osobní profil fosna | 20.08.2008 16:46
Dneska večer krev, pot a vítězství. Dáme do toho maximu, Míro, ať kamarády přejedeš!!!
Osobní profil Mildinek | 20.08.2008 15:22
KDIŠ DÁVÁTE ZLATANOVY DEBYLŇÝ PŘYHRÁVKI, TAK SE PAK NEĎYFTE, ŽE TO NETREFÝ!!!!!
Osobní profil Mildinek | 20.08.2008 15:21
Réza byl babiččin koukour
Osobní profil Mildinek | 20.08.2008 15:21
asi neangažovat, ve třech to bude idál
Osobní profil Kartáč | 20.08.2008 14:16
Milda: Réza byl tvůj spolužák?

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery