Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 22.08.2008 15:06
Na druhou stranu, žádný drama - jsme na tom ted hodně dobře a nejsme žádný budzny, zanadávat si můžem, ale přijdem mi, že se někdy strašnejma zbytečnostma (každej snad už ví, co tim myslim - je to pořád to samé)připravujeme o dobrej výsledeka a dobrej pocit...

třeba už to lepší nebude, ale určitý věci jsme podle mě schopný změnit...
Osobní profil Tomm | 22.08.2008 15:02
Kurva!Kurva, kurva, kurva...

Možná má někdo pocit, že z Jendy učúrávám nebo něco podobně nesmyslnýho, nebo jsme oba stejného založení, ale já to vidím úplně stejně jako on!

Místo toho, abychom si vážili dobře naformulovanýho názoru, tak se vymlouváme a řikáme co jak není a že to bylo výjimečně - hovno výjimečně, jsou to naše starý problémy, kterých nejsme schopný se zbavit.

1. Nálada je skvělá, když se daří - výsledkově. Jakmile odejdou výsledky, i když hrajem holomajznu, je to furt pohoda. Jakmile se daří herně - pohoda. Jakmile odejdou výsledky, jsme v kopru. Nejsme v představách o tom, co je úspěch a co čutání jednotný, to víme, ale všichni se chceme bavit, a to na úrovni. To znamená hrát naplno a bejt spolu rádi. Ale nechápu, opravdu nechápu, proč pořád někdo musí při zápase remcat, někdo mít blikance, a někdo záchvaty vzteku či nasranosti. Jasně, emoce jsou v pohodě, ale někdy jsme fakt banda fotbalistů, což mě osobně hodně mrzí.... Tvrdá hra je ok, naštvanost je ok, ale proč diskutovat, vztekat se na rozhodčí či soupeře, někoho kosit, histericky vyvádět, když to NIKOMU nepomůže a vždycky je to k HOVNU!!! A ještě navíc to není vteřinovej zkrat - trvá to někomu třeba poločas nebo celej zápas - blázinec.

2. Porada, jak hrát není tradiční - jen výjimečně se povede něco upéct před zápasem. Čutání, kecání a když se někdo snaží říct něco vážně - mraky vtipů a keců, takže to vlastně nevyzní. Pořád dokola už x let....

3. tady je to tak půl napůl, ale systém změnit musíme... trochu ho zflexibilnit (s ohledem na soupeře, na naši formu a na sestavu) - vlastně to, co hrajem, nám sedí jenom když jsme v plný sestavě, soupeř je hratelenej a my máme formu.... to je MÁLO!!! Ale je to opravdu složitý a není to ničí chyba - jenom je třeba si to říct.

CELKOVĚ: Sere mě jedna věc, trávíme tim hodně času - treninky, zápasy, čutání, přípravy, diskuse (i ty v hospodě), chceme tomu hodně dávat, ale pak se jde spousta lidí jenom vyřvat, vyvtípkovat, vyblbnout... To je tak těžký přijít na hřiště v pohodě, s radostí a soustředěním na zápas. Výsledek nemusí přijít, ale bude to dobrej základ...

Velký nároky před sezonou, malá snaha, aby vše fungovalo, pak velký zklamání z toho, když se něco nepovede...
Osobní profil střelec | 22.08.2008 14:13
a přitom nejsme žádní fotbalisti
Osobní profil Kartáč | 22.08.2008 13:23
njn, nemáme tu mezihru tak jistou, máme v systému fakt mezery, hrajem s každym, jako bychom byli o třídu lepší
Osobní profil fosna | 22.08.2008 13:19
Jo, jen zamyšlení, ale nešlo mi až tak o poslední zápas, ke kterému se vyjadřují Dr. a Kartáč. Znám hru Širáků i jako soupeř a několikrát (víckrát), jsme vás porozili a to jsme byli slabší tým. Stačí na vás zalést dozadu a počkat si...
Osobní profil Kartáč | 22.08.2008 12:46
Vláďa neni uplně mimo, má pravdu, že tenhle zápas byl trochu extrém, víceméně se ale podobal konci sezóny, kde s náma mj. Jenda hrál taky, takže to zas taková výjimka nebyla. Ale jinak myslím, že to soustředění fakt problém nebývá, tentokrát se to fakt nezvládlo. Zatímco ten systém si myslím, že se projevil ve vší nahotě. Kdybychom si tohle uvědomili už před posledními zápasy v sezóně, tak bychom dost možná postupovali. Prostě jen hrát víc na jistotu, tak jak jsme to hráli druhou půlku. Čekat na soupeře.
Osobní profil Dr. | 22.08.2008 12:17
,
Osobní profil Dr. | 22.08.2008 12:17
máš docela odvahu, zobáku, ale to se ti nezdaří...

všechny věci, k nimž ses vyjádřil jsme tu už probírali xkrát, většinou s nimi problém není, ale jednou za čas se vyvrbí

1. psychoproblémy jsme minimalizovali oproti minulosti značně, jenže se tu a tam pořád objevují - každý ví, kde ten problém má, tak by si ho už měl vyřešit a nekecat, že to nejde - na druhé straně musím říct, že v tomto ohledu byly dobré oba turnaje - tam i honza vyučoval chování soupeře jen minimálně, štěpán se nečílil, milda extaticky při šancích vykřikoval jen málokdy a i míra byl jak mírný beránek - prostě skoro rychlošípáci...

2. porada o tom, jak hrát je pro nás tradiční - tohle byla anomálie

3. bránilo se mizerně - to ale v první půli plynulo z té nedohody - ačkoliv, toho dublování pozic bylo vskutku moc
Osobní profil fosna | 22.08.2008 11:44
Chtěl bych, aby v diskuzi byly jen příspěvky ode mne .
Osobní profil fosna | 22.08.2008 11:43
Alespoň pro zatím, než se roztřílíme v útoku, tak bych nenapadal za vyrovnaného stavu tak vysoko. To byla naše skvělá zkušenost z přáteláku v druhém poločase. Do plnejch se blbě útočí a z brejků se to pěkně sype. Až se mašina rozjede, tak budeme schopný soupeře opět zkousnout i do plných. Na rozdíl od Černošic nebo Kosiyů odkud pocházím...
Osobní profil fosna | 22.08.2008 11:39
3. systém - Beze sporu nejtěžší věc. Změny se neudělají ze dne na den. Chce to zápasy a smířit se s tím, že se je těžký se ho naučit a že krátkodobě to může být horší než starší způsob. Nicméně podle mě změna musí přijít. Současná hra je v defenzivě celého týmu, dle mýho soudu, naivní a riskantní. Obránci třeba metr od sebe blízko jedné čáry. Nebo šíleně vytažený. Risk v podobě souboj jeden na jednoho. Když ho prohrajeme vznikají megadíry .

Tolik můj komentář. Důležité je pořadí. Řekl bych že nejdřív je potřeba trochu míň se hádat, víc si fandit. Jsme dospělý chlapy, každej svůj názor, ale chce to jednotný směr. Vědět co chceme hrát. Těším se na fotbálek, ale v atmosféře minulého zápasu by mě to nabavilo. Mrzí mě, že jsem furt prudil do systému, za to se omlouvám. Jo a ještě myslím, že i k soupeři bychom se mohli chovat víc fér.
Osobní profil fosna | 22.08.2008 11:39
Hm, je složitý nějak vstoupit do diskuze. Mám několik myšlenek, ale trochu mám strach, přeci jenom jsem nováček, tak bych moc neměl kecat. Tak spíš jen k zamyšlení, už ne moc pohled zpět, ale co by šlo změnit. Je to řazeno sestupně podle důležitosti v kombinace s časem, kdy to můžeme změnit:

1. nálada v týmu - Jsme rozhádaný a to není dobře. Nevím jak vy, ale já potřebuju trochu povzbudit, ne mít strach co zase pokazím. Myslím, že pozitivní povzbuzování pomůže nejen nám, ale taky straší soupeře. A hlavně, alespoň já pak mám z fotbalu větší radost. Na čase je taky uklidnit vášně, usmířit se, vidím že při zápase je hodně lidí dost podrážděnejch.

2. soustředění - Před zápasem se sejít do kroužku a velmi jednoduše si říct, co chem hrát, uklidnit se a říct jakou zkusíme taktiku. O poločase je možný ji změnit. Kdo o tomhle v týmu přemýšlí? Jste zvyklí si v klidu říct co hraje soupeř a jak na ně? Jste velmi silný tým, ale ve čtyřce budou i kreativnější a rychlejší týmy a na ně se musí chytře.
Osobní profil střelec | 22.08.2008 10:49
a co se ti zase sakra nelíbilo?
Osobní profil Kartáč | 22.08.2008 9:57
taky je to na tvém výkonu (zde na fóru především) znát...
Osobní profil Kartáč | 22.08.2008 9:57
nenašli ti taky něco na hlavě?
Osobní profil střelec | 22.08.2008 9:37
na mém výkonu
Osobní profil střelec | 22.08.2008 8:15
já se tam necpal kvůli bolavému stehnu a to bylo znát i na výkonu
Osobní profil Kartáč | 21.08.2008 22:49
placení - já reagoval na Ondřeje, ne na tebe...
jinak já neřikám, že to neni tak, jax napsal, vždyť to píšu stejně, chyběl kapitán - prostě někdo, kdo to veme na sebe, vlastně jsem to chtěl řídit já, ale nějak mi na to kvůli jiné organizaci nezbyl čas. Stejně jako tobě.
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 22:17
střelče - to, žes to přijmul je fajn, ale tak nám to taky někdy nějak ukaž, ať víme, na čem s tebou jsme (to slovní uznání je nejjednodušší forma)
Osobní profil Dr. | 21.08.2008 22:15
jene: to není o kapitánovi - ale o tom si to v klidu před zápasem kolektivně říct mezi těmi, co tam jsou (tom na zápase náhodou nebude - a když půjde o mistrák, tak to ho asi někdo nahradí, ne!?!? - tudíž bude kapitán vždycky)

jde spíš o to, že když jste se tam sešli, tak to byla asi čutací klasika ála Erko - někdo si kopal, někdo si povídal, někdo chtěl říct, jak hrát, někdo pospíchal (kumbálovo - "tak jedem, chlapi," už je klasické ) - prostě ve výsledku z toho nic nebylo (a já do toho ani nechtěl zasahovat, neb jsem dorazil jen tak tak)

zónové bránění není špatná věc - jen se to musí dohodnout mezi VŠEMI - tj. před nějakým přátelákem (ne, že si tu o tom budeme klasicky povídat a na zápase se to neřekne)

a s tím placením u zláti jsem jen reagoval na ondřeje - jinak ale měl tolik prostoru kvůli tomu, že v útoku často někdo nechtěl hrát...

tohle si ale holt musí zpacifikovat rada starších...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz