Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 23.08.2008 12:34
Střelče, ty vole, ty výtky, co sis tak hezky vztáhnul na sebe, byly hlavně na ostatní. Především šlo o mě a o Mirečka. Snad jen to s těma přihrávkama. Ale to se týká nás obou. Já, když nám to nejde, tak jsem prostě někdy trochu vzteklej a protože mě poslední dobou sereš kecama na fóru, tak jsem vyjel trochu víc. Jako útočník to holt občas musíš zkoušet sám, takže za tenhle zápas omluva. Byla to moje chyba. A nedivim se, žes mi to za dvě minuty vrátil. Ačkoliv bychom si to měli odpustit oba. Já slibuju, že se budu snažit bejt jako Milda, a když mi do toho v zápase nebude nikdo kecat, tak myslím, že by se mi to i mohlo dařit.
Osobní profil střelec | 23.08.2008 12:30
trošičku to bolí při aplikaci,ale když už je v díře,tak je to dobrý
Osobní profil Kartáč | 23.08.2008 12:29
a neškrábe to trochu?
Osobní profil střelec | 23.08.2008 10:03
ananas je super,můžu pouze doporučit.aspon nesedím shrbenej
Osobní profil Tomm | 23.08.2008 8:57
Z toho "sebevjedomí" bych mohl udělat vtip, jako že jsem psal nespisovně a jednoduše fotbalově, ale není tomu tak Korektor jsem dobrej, ale autor bídnej...
(jestli někdo neví, co je to korektor, tak je to něco jako konektor)
Osobní profil Tomm | 23.08.2008 8:54
Já si taky myslim, že pozitiva převládaj, ale naše labilita je někdy šílená a kazí nám vše ostatní. Vím, že je to o povaze, ale taky dost o morálce: když už nejsem schopnej ostatní povzbuzovat a neprcačsky si s nimi vyjasňovat nedokonalosti, tak ať se chovám jako Milda (při mistrácích, když se nezlobí na neschopnost ostatních) či Varan: nikoho si moc nevšímají, soustředí se na sebe a NEZAMĚSTNÁVAJÍ svoji labilitou ostatní.

Stručně pro nechápavé: Když nemůžu bejt ostatním oporou, tak aspoň nejsem přítěží - pohlídám si alespoň vlastní soustředění a sebevjedomí, když už neumim povzbudit ostatní.

To je myšlenka dne - nikdo prosím na diskusy už nic nepište, ať její váha vyzní naplno a zcela do hloubky našich duší!
Osobní profil Tomm | 23.08.2008 8:44
Ondro, jseš psychopat. Náš tým ze všeho nejvíc potřebuje psychiatra na tebe nebo svírací kazajku na tebe (abys nemohl ťukat do klávesnice) a ananas do prdele , abys u kompu nemohl ani sedět
Osobní profil střelec | 22.08.2008 18:17
no ale když mě to strašně pomůže
a hlavně to jsou fauly tělem ze strany
Osobní profil Dr. | 22.08.2008 17:41
hezky ses odhalil ale tebe se týkalo jen to o mstění se - když k tomu všichni přistoupí takhle sebekriticky, do týdne nemáme problém...

mé fauly v dávných dobách byly také dílem nešikovnosti - to je pravda - ale to, že někoho sundáš schválně je opravdu daleko horší, nesportovní atd., tudíž tvůj argument značně kulhá - tvrdá hra je něco jiného, než vendeta.. to je snad jasné
Osobní profil střelec | 22.08.2008 17:30
co se týká těch přihrávek,tak já po akci pouze přihrávajícímu,který se mi zdá,že situaci řešil špatně nebo dobře,ale se špatným koncem,řeknu,že sem byl sám v lepší pozici.ale to samé říkají ostatní mě,když situaci vyřeším špatně.viz. mé dva rohové kopy,po kterých sem od mildy málem dostal do huby:-)
Osobní profil střelec | 22.08.2008 17:24
jestli je to teda opravdu o mě,tak bych to rád vysvětlil:
1. neurážím se.pouze mě naštvalo to,že mě kartáč dvě minuty před tím sjel úplně za to samé,a to si už nenechám líbit.
2.na rozhodčího sem řval na tom turnaji snad poprvé v kariéře a to proto,že sem měl pravdu a byl vožralej
3.když mi budou přihrávat na goly,tak naštvanej nebudu,ani průběžně.
4.mstění se protihráčům je sice zbytečné,ale nikdy to nebyl tak brutální faul,který si předváděl ty,když jsi ještě brázdil zelené pažity(z tvojí strany to bylo z neohrabanosti a to je ještě možná horší).a hlavně já se tím jediným faulem sklidním a sem v pohodě.zato kartáč nefauluje,ale je schopen se hádat celý zápas
Osobní profil střelec | 22.08.2008 17:06
Nejvíc mi vadí, když se někdo uráží, když mu spoluhráč něco řekne (to nám opravdu prospěje), když někdo řve na rozhodčího či poučuje protihráče (to se to ale pak fantasticky soustředí na hru), aniž by to mělo smysl, když je někdo průběžně naštvaný, že nedostane přihrávku (tak si to vybojuj, nikdo to nedělá schválně). Případ sám pro sebe je mstění se protihráčům faulováním.

to je o mě co
Osobní profil Dr. | 22.08.2008 16:58
Jinak jsme ale za poslední dva roky udělaly značné pokroky v řadě ohledů.

Já jen aby to nevypadalo zcela negativně - pozitiva u nás určitě převažují!!!
Osobní profil Dr. | 22.08.2008 16:56
Tome, my se tu na nic nevymlouváme - ani nemáme na co.

Tenhle zápas byl však ve srovnání s minulým půlrokem opravdu anomální, takže ta míra všech pochybení vyzněla tak výrazně.

Fakt ale je, a to musím souhlasit, že mě štve, když někomu xkrát řekneš, že se chová jako trouba, a ještě na to musíš koukat, když nemůžeš hrát.

Takže to ze svého pohledu pasivního člena, který vám do toho tenhle podzim nechtěl mluvit, neboť bude mít dost práce sám se sebou, aby se dostal do nějaké formy, stručně shrnu:

Nejvíc mi vadí, když se někdo uráží, když mu spoluhráč něco řekne (to nám opravdu prospěje), když někdo řve na rozhodčího či poučuje protihráče (to se to ale pak fantasticky soustředí na hru), aniž by to mělo smysl, když je někdo průběžně naštvaný, že nedostane přihrávku (tak si to vybojuj, nikdo to nedělá schválně). Případ sám pro sebe je mstění se protihráčům faulováním.

Adresnosti netřeba - každý ví, koho se to týká, ale to, že to sem píšu, má stejně malý význam - pokud si adresně na hřišti neřekneme, co by se zkrátka dělat nemělo.

A vše mě to štve o to víc, že já hrát nemůžu a dost mi vadí, že si někdy někteří z nás neváží toho, že můžou a všelijak tu hru przní.
Osobní profil fosna | 22.08.2008 16:27
Střelec je prudič a dostane do (ass)...
Osobní profil střelec | 22.08.2008 16:22
mám jeden nápad.týká se to pohody v týmu.prostě bych zavedl takovou věc,že každej z týmu musí alespon jednou týdně napsat na web nějakou veselou historku ze života pro pobavení ostatních.kdo nebude psát,nebude hrát.
a ještě jedna věc.všiml sem si,že se strašně málo radujeme po vstřeleném golu.a to taky není moc dobré.chtělo by to zlepšit.
Osobní profil Kartáč | 22.08.2008 15:52
dostaneš po každym zápase ve sprše
Osobní profil fosna | 22.08.2008 15:32
A od těch předzápasových porad je tu kapitán, vezme si slovo. Ostatní držej hubu, nečutaj si míčem, neposmívaj se. Můžou být připomínky, ale není efektivní aby toho bylo moc. Radši nějakou taktiku než žádnou, protože pak vím co dělat. To jest, budu radši držet hubu, i když mám geniální taktiku, ale protože už je víc názorů, jen by to bylo ještě složitější a nakonec bychom nic nedohodli.
Jo a už opravdu poslední, dám si pauzu. Za vyhraný zápas musí následovat prémie. Chci a (money).
Osobní profil fosna | 22.08.2008 15:28
Tomáš dobře píše, nejsme budzny. Já myslím, že je výhoda, že nejste měkký nebo takový nemastný neslaný, že k fotbalu patří někdy i konflikt se soupeřem. V Černošicích jsme bývali zbytečně moc nekonfliktní... Takže spíš bych chtěl, jako Tomm, zdůraznit tažení za jeden provaz. Zní to jak Kája Mařík, ale myslím, že to může pomoct. Uvědomit si co chcem, jak toho chcem dosáhnout a co proto uděláme. (ty jo to je americká vymejvárna). Já chci 1. pohodovou partu, která je (jen to teď trochu sklidnit), 2. hrát pěkný fotbal, 3. rád bych i vyhrával, ale musím se učit, že jenom o tom to není.
K tomu podle mně může pomoct ne to furt omílat, ale něco to pro to dělat (každej). A prakticky tomu podle mě může hodně pomoct, když se před zápasem sejdem, uklidníme, dohodnem jak chceme hrát. Ne toho namluvit mraky. A pak myslím že budem mít míň blikanců, vztekanců a bude víc erekce po vstřelených gólech, parádičkách, kravinkách. Co vy na to?
Osobní profil Kartáč | 22.08.2008 15:09
Hm, nezbývá než souhlasit. Hlavně mi přijde, že se uplně zbytečně nervujem na přáteláku. Jasně, že chcem hrát dobře, atd. ale nemá smysl psychařit, když jde o prd. Jsem rád, že se nám to jakžtakž teď povedlo aspoň tu druhou půlku.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery