Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 26.08.2008 13:53
h j
Osobní profil Dr. | 26.08.2008 13:52
že bycom tyto stránky přemenovali na www.komikajehosvet.cz???

volové, primem je tu fotbal - kopačky, dresy, fauly, karty atp. kapišto???

co kdyby se tu třeba někdo kromě toma a jena vyjádřil k tomu přáteláku???????
Osobní profil fosna | 26.08.2008 13:19
Chci jen uvést střelcův příběh na pravou míru: stačí nahradit posilovna=herna, slečna=hrací automat. Z Ondřejova původního příběhu tak zůstává jediná pravda a to pravda ze sprchy...
Osobní profil střelec | 26.08.2008 11:55
Pak sem si zašel zaposilovat nohy.Poté mi bylo naznačeno,že zabírám stroje a byl sem vykázán do dětského koutku.
Zcela propocen sem se vydal do sprchy a bohužel sem neměl takovou kliku jako má šimátor,který tam běžně potkává Claudii a její kámošky.Na mě tam čekal Mike Tyson.Něco mi říkal,ale já mu vůbec nerozuměl.A poté,když mi projelo u nohou mýdlo,tak už bylo pozdě.A asi když sem křičel,že nechci,tak mi asi nerozuměl zase on.Takže mě nebolej pouze svaly,ale i prdel.
Takže posilovnu vřele doporučuji.
Osobní profil střelec | 26.08.2008 11:54
tento příběh je zcela pravdivý.žádnému zvířeti zde nebylo ublíženo.upozornění pro děti:nic co tu uslyšíte,nezkoušejte doma.
Přišel sem do jedné posilovny na černáku a hnedka co mě na první pohled upoutalo,byly pěkné slečny na recepci.Nafasoval sem si klíč a vyrazil sem.V šatně moc lidí nebylo,to bylo ideální.Po převlečení sem vyrazil do místnosti,kde bylo strašně moc strojů,které sem neuměl ani použít.První co mě zaujalo,byl pás na běhání a slečna,která se na něm potila.Tak sem se vydal na něj.Nejprve sem si dal pomalou rychlost,abych zjistil jak to funguje.Po chvilce sem si rychlost zvýšil a asi 10 minut běžel na místě a čuměl na telku.Pak sem si řekl,že bych mohl doběhnout tu slečnu a tak sem si opět zvýšil rychlost.Vydržel sem chviličku.Ustřelili mi nohy a vyletěl sem jak superman.Až na pár zhmožděnil a jednoho trapasu docela dobrej začátek.
Osobní profil Tomm | 26.08.2008 11:02
Myslim, Zláťo, že přijdeš pozdě, jako vždy...
Osobní profil Zlatan | 26.08.2008 10:56
Myslím, že se mnou to nepadá. V neděli mám čas, jako vždy.
Osobní profil střelec | 26.08.2008 10:45
neboj,já ho šetřil
Osobní profil Tomm | 26.08.2008 10:34
A co dnešní trénink? Přijde Milda, Pižla, Varan?
Osobní profil Tomm | 26.08.2008 10:33
Ondro, posilovna je na bolavý stehno to nejlepší

Vláďo, dohodnemem se na treninku, tedy pokud přijde dost širáků. S hřištětem nejspíš bude problém, ale pro přátelák jsem určitě a to v jakémkoliv termínu. Snad se tedy dnes něco upeče?
Osobní profil střelec | 26.08.2008 9:10
semnou moc nepočítejte,v neděli jsem byl na velkým fotbale a hrál sem pouze půlku.musel sem se nechat vystřídat kvůli tomu stehnu.potřebuji si asi dát delší dobu pausu.
Osobní profil střelec | 26.08.2008 9:05
tak když se k tomu nikdo nemá,tak já teda začnu.
včera sem byl v posilovně.už tomuto by se mohla řada lidí smát,ale není to vše.ještě sem rozrušen,tak až se trochu uklidním a srovnám si myšlenky,tak sem ještě dneska něco napíšu.
Osobní profil Dr. | 26.08.2008 8:33
To se tu pořád kecá o Tomáších, ananasech, jejich loupání a dalších potřebnostech - to už nemáš, Zláťo, žádné niveau, že do toho také vstupuješ???!!! - ale skutek utek...
Osobní profil Dr. | 26.08.2008 8:31
To už se budete muset dohodnout na tréninku či jinak, ale, pokud mě paměť neklame, tak řada lidí mluvila o této neděli jako o vhodném čase pro turnaj - tak třeba někdy večer??? Chtělo by to také zjistit, zda už o víkendu nebude k dispozici Albrechtická, chtělo by si ji to alespoň jednou vyzkoušet...

To se vás zas k tomu vyjádřilo... Holt nějak vypadáváte ze cviku
Osobní profil Kartáč | 25.08.2008 23:09
mohl by snad ten Liboruv tym, ale potrebujou termin
Osobní profil Dr. | 25.08.2008 13:48
Tak Vosy už na přátelák čas nemají. Proto se ptám, kdy byste chtěli hrát poslední přátelák - tuto neděli??? Dále se ptám pana Fošny, zda je schopen zajistit soupeře z Krejčířova, pokud ne, můžu zkusit kontaktovat úvalské či někoho méně kvalitního. Pokud byste měli v rukávu jiné soupeře, napište to.

Hřiště už bychom si samozřejmě opět museli sami zajistit...

Buďte rychlí, začíná se příští sobotu...
Osobní profil střelec | 24.08.2008 15:27
dneska mám zápas,tak zítra něco veselého napíšu
Osobní profil Zlatan | 23.08.2008 13:42
Sis to vymyslel, tak nám ukaž jak by to jako mělo vypadat. Bez ovoce, prosím.
Osobní profil střelec | 23.08.2008 12:57
no,tak už asi přestanem s těma kecama a budem se věnovat něčemu jinému.
kdo je naředě s historkou.
Osobní profil Kartáč | 23.08.2008 12:38
nemáš ty náhodou nějakej aplikátor? nebo - že ty si ho loupeš... :-)

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz