Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

že bycom tyto stránky přemenovali na www.komikajehosvet.cz???
volové, primem je tu fotbal - kopačky, dresy, fauly, karty atp. kapišto???
co kdyby se tu třeba někdo kromě toma a jena vyjádřil k tomu přáteláku???????

Chci jen uvést střelcův příběh na pravou míru: stačí nahradit posilovna=herna, slečna=hrací automat. Z Ondřejova původního příběhu tak zůstává jediná pravda a to pravda ze sprchy...

Pak sem si zašel zaposilovat nohy.Poté mi bylo naznačeno,že zabírám stroje a byl sem vykázán do dětského koutku.
Zcela propocen sem se vydal do sprchy a bohužel sem neměl takovou kliku jako má šimátor,který tam běžně potkává Claudii a její kámošky.Na mě tam čekal Mike Tyson.Něco mi říkal,ale já mu vůbec nerozuměl.A poté,když mi projelo u nohou mýdlo,tak už bylo pozdě.A asi když sem křičel,že nechci,tak mi asi nerozuměl zase on.Takže mě nebolej pouze svaly,ale i prdel.
Takže posilovnu vřele doporučuji.

tento příběh je zcela pravdivý.žádnému zvířeti zde nebylo ublíženo.upozornění pro děti:nic co tu uslyšíte,nezkoušejte doma.
Přišel sem do jedné posilovny na černáku a hnedka co mě na první pohled upoutalo,byly pěkné slečny na recepci.Nafasoval sem si klíč a vyrazil sem.V šatně moc lidí nebylo,to bylo ideální.Po převlečení sem vyrazil do místnosti,kde bylo strašně moc strojů,které sem neuměl ani použít.První co mě zaujalo,byl pás na běhání a slečna,která se na něm potila.Tak sem se vydal na něj.Nejprve sem si dal pomalou rychlost,abych zjistil jak to funguje.Po chvilce sem si rychlost zvýšil a asi 10 minut běžel na místě a čuměl na telku.Pak sem si řekl,že bych mohl doběhnout tu slečnu a tak sem si opět zvýšil rychlost.Vydržel sem chviličku.Ustřelili mi nohy a vyletěl sem jak superman.Až na pár zhmožděnil a jednoho trapasu docela dobrej začátek.

Myslim, Zláťo, že přijdeš pozdě, jako vždy...

Myslím, že se mnou to nepadá. V neděli mám čas, jako vždy.

neboj,já ho šetřil

A co dnešní trénink? Přijde Milda, Pižla, Varan?

Ondro, posilovna je na bolavý stehno to nejlepší

Vláďo, dohodnemem se na treninku, tedy pokud přijde dost širáků. S hřištětem nejspíš bude problém, ale pro přátelák jsem určitě a to v jakémkoliv termínu. Snad se tedy dnes něco upeče?

semnou moc nepočítejte,v neděli jsem byl na velkým fotbale a hrál sem pouze půlku.musel sem se nechat vystřídat kvůli tomu stehnu.potřebuji si asi dát delší dobu pausu.

tak když se k tomu nikdo nemá,tak já teda začnu.
včera sem byl v posilovně.už tomuto by se mohla řada lidí smát,ale není to vše.ještě sem rozrušen,tak až se trochu uklidním a srovnám si myšlenky,tak sem ještě dneska něco napíšu.

To se tu pořád kecá o Tomáších, ananasech, jejich loupání a dalších potřebnostech - to už nemáš, Zláťo, žádné niveau, že do toho také vstupuješ???!!! - ale skutek utek...

To už se budete muset dohodnout na tréninku či jinak, ale, pokud mě paměť neklame, tak řada lidí mluvila o této neděli jako o vhodném čase pro turnaj - tak třeba někdy večer??? Chtělo by to také zjistit, zda už o víkendu nebude k dispozici Albrechtická, chtělo by si ji to alespoň jednou vyzkoušet...
To se vás zas k tomu vyjádřilo...

mohl by snad ten Liboruv tym, ale potrebujou termin

Tak Vosy už na přátelák čas nemají. Proto se ptám, kdy byste chtěli hrát poslední přátelák - tuto neděli??? Dále se ptám pana Fošny, zda je schopen zajistit soupeře z Krejčířova, pokud ne, můžu zkusit kontaktovat úvalské či někoho méně kvalitního. Pokud byste měli v rukávu jiné soupeře, napište to.
Hřiště už bychom si samozřejmě opět museli sami zajistit...
Buďte rychlí, začíná se příští sobotu...

dneska mám zápas,tak zítra něco veselého napíšu

Sis to vymyslel, tak nám ukaž jak by to jako mělo vypadat. Bez ovoce, prosím.

no,tak už asi přestanem s těma kecama

kdo je naředě s historkou.

nemáš ty náhodou nějakej aplikátor? nebo - že ty si ho loupeš... :-)
h j