Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jene - vole, když jsi na svatbě, tak nejsi na netu - he

proto jsem to s omem řešil telefonicky...
Konec flákání a hajdy za katedru

zábava zaručena.občerstvení také,ale za prachy

Rád bych vás pozval na zítřejší program na Střeleckém ostrově. Od 20:00 tam hraje Pohřební kapela, což je báječná "goranbregovičlikepařebka". Poté v letním kině promítají nějaký Podskalského film "otrlého diváka" s Kaiserem a Lábusem jak dovádějí v Kazašské stepi..

tak když není přátelák,tak zítra doražte do šestajovic na místní mač.hraje se od 17.00

Pižlo, můžeš to zrušit.

PŘÁTELÁK NEBUDE; zkuste někoho sehnat na úterní trénink

takže na to mrdáme?

to teda nemyslím

hele já se zeptám jen pro jistotu, nemyslíš náhodu Tomáše s celym týmem...?

to je vůůůůůl, kaviárový toasty...

já bych měl tomáše:-)

hm, tak to vypadá, že to vypustili asi i Dědovci. Zatim jich je šest, ještě prej daj vědět. Tomu bych spíš rozuměl, že to moc neviděj... Tak uvidíme. Nikdo asi nikoho jinýho nemáte, co?

koukám, že to Vláďa nakonec vypustil... Ale pokud se nemejlím, měl sem napsat už včera navečer, že by snad Dědovci mohli...

takže Liborův tým nemůže, nemůžou ani Vosy, ani Lampičové. Tak ještě visí ve vzduchu tým kolem Michala Děda nebo to Hodinářství Borek od Mírečka. Každopádně přemejšlejte a shánějte všichni. Informujte zde. Gájové, zvyšte aktivitu, vždyť už sem nikdo nepíše...

no to je super.zase tam nebudu a domluvíte nějaký kraviny

s tou domluvou okolo sezóny souhlasím

dneska je mi už líp, už můžu chodit.Zítra snad budu moct běhat a v neděli hrát fotbal

o té taktice máš pravdu.chce se to sejít a domluvit se a nepsat to sem.tady se píšou jen zajímavé věci

tAXE mi to líbí... tAXEm píšou borci...

t