Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to máte všichni vopici,že tu nikdo nic nepíšete?

jo to je lepší

dát o dva góly víc než soupeř

když sem nikdo nic zatím nenapsal,tak ste zase jenom chlastali co?

dát o gol víc než soupeř nebo něco lepšího:-)

tak co ste včera na schůzy vymysleli?

uz jsem ji tam navratil, svini utíkavou...

kam zas zmizela ta diskuse k tréninku?

jděte do prdele, na basketu jsem si udělal něco poprvý a navíc mě to baví, když jsem teď velkej tlustej černoch...

tyvole zas basket, fakt kokotství nejhoršího kalibru, kdyby aspon voliš, ale basket...
já asi du, ale potvrdím až zítra

nj, jsem qoqoth...

Kdyby si se radši na basket vy ... !!! :-( Pak to takhel dopadá !!! Žena ti bude rodit , širáci začínají sezónu a ty se zrakvíš na basketu. Styď se !!!

Já jsem si včera na basketu zraquil nohu - mám výron (v kotníku, a už jsem se utřel)... Zítra přijdu jen na poradu a v sobotu to ještě pořád ok nebude, ale jde Šimátor.

VŠEM: Zítra bude trénink pojat tak trochu jako přátelák: Širáci vs. ostatní hvězdy. Proto prosím všechny Širáky, aby si vzali dres a přišli adekvátně připravení. Přátelák se bohužel i přes velké úsilí sehnat nepovedlo, takže myslim, že by nebylo špatný sehrát aspoň toto.
Účast je však důležitá hlavně kvůli tomu, že se budou vyřikávat a oznamovat ony již zmiňované důležité věci. Navrhuju zůstat po přáteláku půl hoďky pospolu na hřišti a pohovořit - v hospodě už to pak jde velmi složitě.
Výkop v 18:30, Pižlíku, přijd jak to stihneš, první půli může chytat Kumydlo, ostatní at tam jsou prosím tak ve čtvrt.
Napíšu ještě smsky, ale zajímají mě hlavně ti, kteří chodí málo nebo nepravidelně - Milda, Míra, Ondra... Přihlašte se ... dík

toto je skutečnost

Další pohádka?

jedna veselá ze včerejšího fotbalu.rozhodčí pískal tak skvěle,že ho soupeři zamkli v šatně a zahodili klíč.a my sme museli vykopnout dveře.a dokonce to byl táta jednoho hráče od nich

už nikdy:-)

Zdar, bude v úterý trénink? Dejte mi někdo vědět, ď.

ještě jsme se domluvili,že budeš hrát takzvanýho volnýho hráče (nemusíš se vracet, můžeš dělat celý zápas kravinky a prý se můžeš i rozčilovat na spoluhráče, co že to zase hrajou a hlavně že Ti nepřihrávaj!!!)