Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

bonzuju, že dědek se právě stal dvojnásobnym otcem. Teda asi před 144 minutama asi tak zhruba no...

No jo, jedna výhra a on už nikdo nepotřebuje trénovat...

Na trénink asi nedorazím.Mám pořádnýho konara

Jelikož mě pořád bolí kotník, tak vás zítra na zápas přijdu podpořit tak maximálně psychicky, popřípadě můžu být nápomocen v případné "diskuzi

Ty budeš platit dobrovolně vymyšlené pokuty abychom Ti pak něco kupovali? To je vážné.

Ondro, nevolals mi ve čtvrtek?

a když sme u těch novinek,tak bych zavedl sazebník pokut.pozdní příchody,neomluvené zápasy,zbytečné karty,hatriky,za prohrané zápasy atd.
a pak za to něco koupit nebo mě opít:-)

tak sem se od kartáče dověděl,že ste zavedli před zápasem nějaký soustředění před bránou nebo co.ale to se mi tam budete plést,já tam budu střílet technický bomby

No, to bude opravdu zábava. už vidím Vlaďu jak vytahuje fotografie soupeřova týmu a hlásí že mají stopku. Ty nás sežerou za živa. Jště, že máme z úterý lekci slušeného chování!! Jediný Jenda úterní školení neabsolvoval a proto bude agresivní jako vždy.

na zápas jedu možná na kukačku, hrát ale nebudu. Můj homobratr vám vzkazuje, že sraz na zápas je ve 12:50 v Rožďalovický a že maj mít všichni rozlišováky...

Milý skorootče,
já pouze užívám informací, které jsou k dispozici ve prospěch pravdy a lásky (mými vzory jsou Sidhárta, Gánhdí či Klaus).
Scénář je jasný: Uvidím-li, že soupeři chtějí nedejbože podvádět, tedy Ti tři v trestu hrát, otcovsky je napomenu a zachráním je tím před trestným odpočtem bodů, kontumací atp. Tři hráči budou klidnými diváky - my budeme fér a tím dále rozšíříme náš poctivý styl - viz já a dodržení dávného dvouzápasového trestu za to, že do mě strčil hráč týmu A je to (brankář Čočkin, jistě znáš...) a ten milý padesátikilový skejťáček s prvky mírné zhulenosti v chování se poté ode mne nechal krutě srazit na zem následkem otření o mou (oproti Mildovi NE) hruď...
Historia magistra vitae est!

Pižlo, hráč Beer (

ještě že máme šikovného koučovedoucího, který je vždy ochoten nechat si dát přes držku:-)

No, jak předpokládám, tak už budou klidnější, neb tahle trojice hrát nebude, protože na webowkách týmu jsou její členové zvěčněni na krásně zřetelných fotografiích, které už tisknu.
Co kdybychom měli zájem o podpis, že...

ty bys měl tohle čísli už znát.to je pro ostatní

Jen malá poznámka k sobotnímu zápasu. Zřejmě chlapci z Demolční čety ctí své jméno a nejsou to žádní beránci.Sobota bude asi bolet a tak si připravte pevné nervy a zalpte zobáky raději oboustranou lepenkou. Páč jsem se díval na seznam hráčů v trestu a tři chlapci z demolišnmenů májí stopku: Beer P. na 6 zápasů (ČK),Dobrý J.na 1 zápas (ŽK) a Vencl T.na 1 zápas(ČK).

To máš dluhy nebo co? Vždyť mění číslo každý rok.

jestli mi ještě někdy někdo budete volat,tak mám nové číslo 725509117.tak si ho opravte.a ten kdo je línej,tak na staré číslo taky budu reagovat,ale né vždy.
číslo sem musel změnit kvůli milenkám.mám jich už tolik,že to nezvládám a furt mě otravujou

sakra,tak co si o tom mám myslet.nevím co si můžu dovolit.asi budu hrát teda toho volnýho.ta sprcha není vůbec špatná.aspon si užijem

já myslel, že jsme se domluvili obráceně - kdo bude dělat píčovinky, tak toho si podáme ve sprše a pak ho vyhodíme z týmu...
koukám,že obrana zase nic moc,ještě že máme štěpku