Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

s tím placením bych to udělal jinak,podle odehraných minut.
štěpka a pižla každý 1500
ostatní 150 a zlatan 3,50

Dědkovi gratuluju k vnoučkovi!
Kartáčovi gratuluju k dceři!
Tome nechoď do Monty Jacka, podemele tvoje oka,
zejtra zkouška, tak ať není ekonomické baroko...

nechcete nechat nějakou oslavu na víkend?

vsechny dnes zvu na mensi tour de

a ta zapíječka už je tedy dnes? nebo bude ještě nějaká větší?

tak paráda Kartágo! nahod pak fotky!

na sobotu sem zatím napsán,že nebudu hrát.vše se může ale ještě změnit,záleží na tom,jestli se dám do pořádku.sem nějaký pokopaný z velkého fotbalu.ale minimálně dorazím jako divák

co to je,už druhý,který chce sestoupit

tak ja nevim, co k tomu rict, ale jsem stastnej tata a doufam ze to se mnou a s Kumbalem zejtra poradne roztocite. Zejta konci trenink ve 3:00 - v Jackovi

Přidávám také gratulaci.I tobě Kartáči.

Tak taky gratuluju a těším se na zítra

já bych měl mít taky slevu,odehrál sem sice všechny zápasy,ale víc jak půlka byla se zraněním

Doufám, že nemáte nic proti??

Dále tu máme rozpočet financí. Provedl jsme to následovně. Momentálně je nás 13 aktivních hráčů. Celkem nás sezona bude stát 4845Kč (2845 startovné + 2000 hřiště ZŠ).Rozhodl jsem se rozpočítat platby trochu jinak než jindy. 10 lidí pravidelně nastupujících zapaltí 400kč + to máme 3 kteří se na hřiště dostávají zřídka a platitli doposud stejnu cenu to budou mít o něco levnější a to za 282 Kč.
Pižla 400Kč
Kumys 282Kč
Milda 400Kč + 50Kč doplatek za min. sezonu
Varan 400Kč + 50Kč doplatek za min. sezonu
Míra 400Kč - 220Kč výhra v tipovačce (tj.180kč)
Tom 400Kč
Kartáč 400Kč
Jenda 400Kč
Ondra 400Kč + 50Kč doplatek za min. sezonu
Štěpka 400Kč
Kumbal 400Kč + 50Kč doplatek za min. sezonu
Petr 282Kč + 50Kč doplatek za min. sezonu
Zlatan 282Kč

BUDEME RÁDI KDYŽ DORAZÍTE!! BOBY,KATKA,MAREK,TERKA,PIŽLA

JINAK PŘIPOMÍNÁM VŠEM, ŽE 11.9. (ČTVRTEK) OD 18:00 JE ZAMLUVENA HOSPODA NA KARLÍNSKÉM NÁMĚSTÍ (BÝVALÁ HOSPA POD ÚROVNÍ). JEDNÁ SE O PROMÍTÁNÍ FOTOGRAFIÍ NAŠEHO VÝLETU NA ISLAND A PAK SAMOŽREJMĚ ROZBOR FOTEK, DISKUSE S FOTOGRAFY O TECHNICE A CO TÍM CHTĚL FOTOGRAF ŘÍCI.

Ja myslel, že rodíte spolu??? Dohoda zněla jasně. Dědovi samozřejmě gratuluju a proto nejdu na tréňajs. Ne že by se mi nechtělo trénovat, ale protože bych se vožral jako prase.

kterej vůl dal v anketě,že chce sestoupit?

kartáč a už seš aspon ty jednonásobnym otcem??
jak se tam dává avatar?