Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ty si zrovna chyběl

Já neprudim, já to myslim vážně. Důvod fakt neznám.

Uzavírám diskuzi, stejně se do sebe jen navážíte. Jestli tady ještě někoho uvidím prudit, tak si ho najdu. Vím kde bydlíš! Generál 68

to si děláš asi srandu ne.od vojny sem snad nevynechal jedinej zápas(i přes zranění a nemoci) a ty mi budeš něco říkat o srdíčku.a před sezonou jsem říkal,že budu dávat přednost i jiným věcem před hanspaulkou.důvod asi znáte

upřímně řečeno, mylím si, že tu poslední odpověď tam dal Pižla jen proto, aby si Ondra měl co vybrat - ostaní odpovědi jsou totiž příliš fádní... :-P

no a co je mi do Jablonce? Měls hrát za nás, nemáš kouska týmovýho srdíčka...

Ondro? Seš schopnej všeho...

to by mě zajímalo kdo chce sestoupit

Jinak anketu Pižla s nikym nekonzultoval a já bych mu za ní nejradši vynadal. Ničí názory mě nezajímaj!!! Jedeme o postup, chceme hrát 3. ligu, takže bez ohledu na to, jak si to představujete, cíle týmu jsou jasné: POSTOUPIT!!!! A podle toho také ke všemu přistupovat.
A pokud nepostoupíme, bude Vláďa sesazen ze své výsostné pozice v týmu

No, nevim jestli je moudré tady rozviřovat staré temné vody... Koukej dorazit, ty protočená noho s bolavym stehnem!!!

Ondřeji, to jsou slabý výmluvy :o) Stejně ted za nás hraje v útoku Tomáš, takže ani chodit nemusíš

takže milý kartáči,v sobotu sem byl zcela zdráv(kromě té psychiky),ale byl sem hrát fotbal v jablonci a zraněn sem byl až v neděli odpo.a tento týden nejdu ani za širáky ani na velký fotbal.víš

pralesní ligu (obutý proti zutejm) ve velkym fotbale hrat chodíš, ale elitní soutěž za Širáky ne. V tom nebudou jen zdravotní problémy... i když psychické poruchy jsou vlastně taky zdravotní problémy...

ten sval v poho,ale v neděli při velkým mi čistě skluzem sebral obránce míč,ale protočil mi nohu a bolí mě kotník i koleno.v něděli sem nemohl ani spát,ale už je to lepší.pro jistotu hrát ale nebudu

No, že to šedivý je tvůj obrys. Přijď se mrknout, podepíšu se ti na plakát. Jak se daří? Co noha?

jakej sestřih,co to zase blábolíš.v sobotu si opět spolu nezahrajem,ale přijedu se mrknout jak válíš.

Ondro, ty už tam avatar máš, dyť ten sestřih je úplně tvůj. Takže tam nic nedávej. Generál 68

Klikni na můj profil a tam by to mělo být. Jinak administrace/uživatelé.

Fakt ftipnýý!!!
a kdy proběhne ta suchá dáseň,jene?