Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ohřeje by dneska musel někdo zaregistrovat, jestli teda najdu ty jeho papiry tady v tom zmatku

to neřeš,vždyt je nás dost

chlapi chlapi, jen dopředu říkám - nejde Tom, Jenda, Láďa nepřijde, Ondra nejistej, Kumbál je dycky nejistej - rozhodně nesmíme podcenit personální složení na příští zápas, nechci strašit, ale přesně se rýsuje scénář těch posraných zápasů, které byly projety díky ne-docházce.
Jenda - Ohřej by tentokrát nemohl?
btw. já myslel že na sobotu bude oslava Aničky, to sem se mýlil?

už to frčí...

Vláďo, pošleš mi to, pls? díky Tomáš

jo a mluvit o Lubošovi jako o něčem důležitějším než my je urážka... Vždyť je to převlečenej Sagvan...

normálně se přihlaš v kalendáři, vole. Jasně, že můžeš. Hrál jsi kingovsky, škoda toho zakončení, s troškou štěstí mohl bejt hattrick stejně jako u Štěpy... Můj gól-negól z půlky řití mě fakt mrzí:-) Už jsem měl připravenou na oslavu "kolíbku" :-D

Moc držím palce na příští zápas a mrzí mě že nemůžu, ale jsou důležitější věci. Takže to pořádně vocheckujte, zvolte tu nejlepší taktiku. Jo a v úterý bych možná zašel na trénink. Jsou ještě? Kde? Můžu přijít? Kato, Jelínek, 2006!

Chlapi, díky za zápas, bylo to fakt supr. Akorát mě mrzelo, že Kartágo nedal k narození dcery gól "z půlky", Anička by si ho zasloužila

UKŠ

Jo, jo musím souhlasit s pozitivním přístupem i celkovou spokojeností s předvedenou hrou. Na to že tři z nás chtějí sestoupit to bylo dobrý.

UK? United Kingdom? UKrajina?

a nechcete si vzít sebou i štěpu.kdo ho má dohánět a hlavně za chvilku bude nejlepší střelec UK a to se mi moc nelíbí:-)
štěpa dal tři goly? já myslel,že dva,ty,jenda a kumys.ale při tom hledání se mi zdálo,že ste jich dali asi osm.
jinak nevím jak to bude vypadat.ale ještě je čas zaregistrovat tomáše:-)

Štěpo, jde to s tebou od desíti k pěti, forma odchází. Minulej tejden to byly čtyři góly a ted už jenom tři... no, snad se zase vzchopíš...

Ondro, nějak rychle jsi zmizel, ani jsme nedali řeč... Anebo ti nikdo neřekl, že jsme ten balon našli a tys tam byl do tří? :o) A jak to s tebou vlastně vypadá? Chybí nám druhej údernej útočník. Navíc příští víkend určitě nejdeme já s Jendou, takže o to víc budeš potřeba...

jo bylo to super.až na to,že sem asi neviděltři goly,když sem hledal míč:-)
a zas tak těžkej soupeř to nebyl.neměli ani nikoho na střídání.ale zase se mi zdálo,že ste za stavu 4:0 přestali hrát.
a jendo,kdyby si chtěl poradit jak zakončovat,tak stačíí říct:-) dneska byla tvoje potence strašná.snad je to jinde lepší:-)
a hlavně koukám,že by bylo nejlepší,abych marodil co nejdéle.když nechodím,tak vám to jde nějak líp

ahoj, chci poděkovat všem za super přístup k zápasu, byla to dnes fakt zábava a pokoukáníčko. Pěkně jsme zvládli dva těžký soupeře.

a budeme zpívat:-)

Suchá dáseň se plánuje na správně dekadentní podzimní počasí. Bude to až bude sychravo, bude pršet a náš splávek bude proklatě nízko. Pak se úderem sedmé sejdeme v Dásni a dál už to znáš...
To mě mrzí, brácha by rád šel, ale jede chodit po horách na Slovensko, takže tu taky nebude. Souhlas s Mildou, je potřeba to ošéfovat, protože nás bude hodně chybět. Ondra by měl jít, jeho góly budeme potřebovat!