Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já ti fandim, ale žádný dluhy (za nedohrání soutěže atd.) za tebe a tvůj tým platit nehodlám... :-) Překvap nás všechny, Zláťo:-)

Myslím, že to zvládnu. Taky to bude trošku něco jiného.
Musíme jen prodiskutovat podrobnosti. A taky sehnat lidi, hlavně brankáře..
Z osmičky se rychle dostanem (tak za rok), takže se Danek(Danku) nemusí(š) bát.

He :-D ja tez nevim jasi bych ji chtel hrat

jj, trefná otázka

ale má, jen nevim, jestli by chtěl hrát osmičku. Zláťo, jak chceš organizovat tým, když nejsi schopen zorganizovat sebe samého tak, abys alespoň na polovinu zápasů dorazil (včas)?

jj, budu potřebovat poradit s organizací a administrativou. Jen poradit

Uvažuji o Kralovi, Jirkovi, Freddiem - samozřejmě kdo bude chtít ze stávajících Širáků. Danek, tuším, čas nemá?

Idea je to pěkná, myslím, že proti nikdo nebude, jen to s sebou také nese nějaké starosti, víme? :-P

to T - ne, jen, že 20. jedu s Rasťou na 10 dní na švp.
Ale když už jsme u toho; Založím, s Vaším souhlasem UŠb; Takhle to nemá cenu - jako náhrada Vám stejně můžu(můžeme) být platní jen pokud budeme mít něco nahráno. Seženu nějaké lidi a začneme hrát v zimě. Souhlasíte?

ne, pak bude dávat jen vlastňáky...

ten sestup štěpánovy formy je evidentní - ted dá už jen dva goly, pak jeden, další zápas bez golu a pak už jen střídačka

Kumbál na 99% jde, Vari se mi ještě neozval, tak snad zejtra na tréninku.

se mnou ale radši moc nepočítejte

Tome s tou produktivitou me to moc mrzi,ale znas to kdyz to nepada tak to nepada

Zláťo, nějaký problémy ve škole? Nebo tě naštvala naše poslední rozmluva? Ze všeho jseš odhlášenej...

No, vzhledem k tomu, že brácha zatim nereaguje, tak se pokusím vnést klid do vašich srdcí - tušim, že Kartáč tu oslavu plánuje na sobotu. Snad to ale bude ve Voznici, páč my budem na chatě kousek tam odsud a na večír bychom dorazili.
Jinak s docházkou mě to mrzí, ale nedalo se prostě svítit. Pokud půjde Ondřej a Mireček, jako že jooo, tak by to mělo bejt v pohodě. S Kumbálem je to už nadstandard a Láďa se myslim už vrací z dovolenky, takže by možná taky mohl...napíšu mu. See you zítra

myslím to tak,že už asi tři roky nehraješ a tak bych opravdu skončit nechtěl.

Střelče, jak to myslíš - jako dopadl vláďa??? to jako že jsem vadnej???!!!
Jene - podobně jako Henrik Rudobradý z Podolí se podivuji - bude tedy ta ANNO akce v sobotu, či ne???

no uvidíme jak se bude vyvíjet docházka, tak do půlky týdne

ještě uvidím,ale nerad bych dopadl jako vláďa
ja s enebojim ligi ale povrchu a casu odehrani