Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak kumbal je napsanej a Ladu Jelinka nemuzu sehnat

nee, jdu na ni az ve stredu...
nicmene, tenhle vikend si budu tridit myslenky asi nekde mimo ¨Prahu v prijemne spolecnosti...
uz jste velcí, zvladnete to i beze mě

tys byl zase na operaci?

Kumbal tvrdil, že dorazí, což zřejmě neplatí o mně - v následujících 2 matchích se budete muset obejít bez mé podpory...
pak už se zase přibelhám o holích a budu se asi naposledy v životě pokoušet v přerod v hráče
Tak lovu zdar a mnoho štěstí!

já to v sobotu zkusím,ale nevím nevím

já se jen snažím včas předejít blamáži

neplaš tak furt, nahráváš nepříteli

hmm, tak docházka vypadá dost nahovno, jak je na tom střelec, jak je na tom kumbál? láda jeliínek? zjistěte prosím s určitostí jestli půjdou, či ne

co takhle nová anketa? Podaří se Zlatovi dat do kupy becko a odehrat s nim sezonu bez pokut?

PRO VŠECHNY, DŮLEŽITÉ!!!
Od října budeme chodit do haly. Bude to stejně jako minulý rok, tj. v pondělí od 20:00 do 22:00. Pokud tedy nepočítám dnešek, tak nás ještě čekají dva týdny venku a pak (tuším, že 6. 10.) už půjdeme do tělocvičny. Tam prosím ať chodí jen širáci + bezprostřední friends (tzn. nebudou moct - z množstevních důvodů např. Karel, Danek, Marek, Jirka od Bobbyho, Lampič atd.). Zkrátka ti co vloni. Pižla to co nevidět hodí do kalendáře.

nemáš tak dlouho makat, Pižlo...

Jo od 18:30

...dneska teda ještě 18,30?

se bude posouvat čas

Jinak se dnes omlouvám, že nedorazím na treňajs. Mělo by se pořešit posunutí treninku na dřívější hodinu (já tedy nestíhám)a nebo hala. Páč už je 19:30 prdlajs vidět.

No, to jsou mi věci. Zláťo v podstatě nemám nic proti založení béčka, ale pouze za podmínek:1 bude vás dost (tj. minimálně 8) 2. pokud to hodláš vés, zaručíš se, že nebudeme za vás doplácet jakékoliv dluhy (neodpískáné zapasy, nedohraná soutěž atd.) jinak si tě najdem

a můžu být kapitán?

Fajn, beru všechny příspěvky jako velké ANO

Tak Lada Jelinek nedorazi