Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

generále: a co tréninky? tam trénujeme hlavně taktiku

Čára kokainu přes rozpočet...
Všem se omlouvám, ale na příští dva zápasy nemůžu přijít. Vždy mám něco s firmou. Hodně chci chodit a najednou práce. Držím palce a hoši děkujem!

takže ve třičtvrtě na šest

jdu a páč to minule bylo jak dostihy chrtů, tak jsme řek blonďákovi, jestli neva. Nemám vzít Amíka? :-)

takže dělo jak hovado,ještě určitě se slevou

Dr.: nějak jsem to nepochopil

Střelec: služební ne ale pouze ze svích našetřených fufníků , s pokééérem ještě nevím.

šel by v pátek někdo k bobbymu na poker?

jo, to bylo na Pižlu...

jezuskote, jak to víš? ale jdu tam až ve středu, takže ho mám ještě pro okrasu...

šel by v pátek někdo k bobbymu na poker?

Nezapomeňte,že trenink zítra začíná už v 18h, tzn. sraz už v 17:45 ať začnem v těch šest dokud je světlo.

cena dobrá,ale na hračky nemám prachy:-)

co to,si dostal určitě služební noťas co?

divné období - k matchi se mlčí, prodává se majetek - tohle ale nejsou stránky Christies

se mi zdá, že primadony propadají penězům a hra již jim není svatou...

Teď vážně: Prodávám svoje PC!!! Dejte mi vědět jestli máte někdo zájem nebo o někom nevíte, že shání "pecko".Není to už žádné dělo, ale šlape jako "švýcary". Zde jsou parametry: Pentium 4 (2,8GHz), 1GB RAM (533MHz),DVD+/-RW mechanika,2x HDD 80GB, 1x HDD 250GB,TV-katra (DVB-T+analog),grafická karta GeForce 6600GT,zdroj 550W,klávesnice+myš (logitech). Dále přihodím LCD monitor HP 17" + repráky Genius (žádná šumítka). Cena:8.000Kč (pokud bude mít zájem někdo z vás tak je cena 7.000Kč).

Jelikož je doba zlá a sponzoři se shánějí velice těžko. Jsem nucen prodat svůj počítač, abych utáhl chod klubu. Nebojte se, konkurz nás nečeká.

dostat - ffffuuuuuuujjjjjjj

mírův příspěvek nazmačuje, že jste včera zřejmě začali v dobré náladě, škoda, že to k mé radosti i neskončilo

nuž co, soutěž vypadá vyrovnaně, tak milé hrdinné širáctvo, dejme se opět do kupy a hurá za dalšími vítězstvími!!!
no ale možná je to lepší dostad ránu po čuni teď, než proruchat celý závěr jako v minulé sezóně...

SPARTA!!!!
Fošna je gay... a všichni to věděj
lidí bude dost, jde Lampič a Kumbál sehnal taky ještě dva lidi navíc. Blonďák se taky hodí, myslim.