Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No, právě jsme se chtěl optat co Ondra Šimek a on se mi pro jistotu taky odhlásí!! No to je úroveň.

Jestli bude Varan i Kumbál, tak tam bude hrát Kumbál tak jako tak - můžeš ale třeba dozadu dostřídávat. Ale myslim, že budeš potřeba vepředu, střelče. Dozadu kdyžtak můžu střídat já, ale uvidíme, jaká nakonec bude sestava - všechno je možný...

nevím jakej ste měli pocit z toho,jak sem hrál v obraně,ale já docela dobrej.takže jestli bude kumbál,tak bych ho strčil do útoku a já mohl hrát vzadu

sakra,bude nám chybět střelec 8 golů

Kurva, napište sem pak někdo něco, ať to nevypadá, že sem píšu jenom já sám...

Ale k tomu je potřeba rovnou říct, jak presovat, protže i když se nám níže popsané bude dařit, je třeba se rozhodnout, kam až ten blok posunout. Tady bych začínal možná právě s opatrnější, defenzivnější taktikou, nevysouvat presing hodně nahoru, dopředu. Samozřejmě s výjimkou toho, co už jsme si řekli - např. že to zkusíme v prvních pár minutkách, nebo když uvidíme mladší soupeře, který budeme chtít na začátku poděsit a zmáčknout...

Nevim, jestli bych úplně souhlasil s tim ofenzivnějším pojetím, ale URČITĚ souhlasim s tím, že musíme chodit blíž k sobě, abychom mohli hrát kombinačně. Ale myslim, že to spolu souvisí...(možná to tak i Štěpka myslel): Když útočíme, záložník a beci musí jít hned za útočníky, ale když bráníme, musí se záložník stánout před beky a útočníci zase kousek před záložníka. Takže zmenšit plochu hřiště, na kterém bude všech pět lidí útočit a stejně tak bránit. Nevim, Štěpko, jestlis to tak myslel a jestli tohle je ofenzivnější pojetí, já bych řekl spíš běhavější a odpovědnější - každopádně by to mělo zkvalitnit naši hru. V praxi to asi bude vypadat tak, že záložník běhá nejvíc a obránci reagují na posun útočníků (míče) dopředu, aby podpořili útok, a útočníci zase reagují na pohyb soupeře s balonem a VŽDY se vrátí tak, aby byli před balonem - tj. směrem k naší brance. Samozřejmě se takhle ty bloky nepřesouvaj automaticky, ale postupně posouvají, avšak neexistuje situace, že by někdo zůstal viset.

Já bych taky chtěl říci něco k dalšímu zapasu, ikdyž nejdu. Musíme hrát trošku ofenzivnějš a to všichni. A na velkým hřišti je potřeba být blíž u sebe jinak se to musí nakopávat a to nám nejde. Tak Vám držím palce a dejte vědet jak se hrálo. A hlavně důraz, Štěpa

Jinak brácha, i když se na sebe včera zlobil, tak zase začal jezdit a vypadá to, že kotník už je v pohodě, takže myslim, že v příštím zápase se na něj zase budeme moct spolehnout jako na největší hvězdu. Kumys s Peťou dál tvrdě a poctivě makaj, je vidět zlepšení v technice, takže taky paráda. O Kumbálovi škoda mluvit, je to fakt kanonýr, takže doufám, že dorazí Varan, aby mohl děda do útoku. Fakt se hrozně těšim.

A protože se nikdo nevyjádřil k minulému zápasu, nakousnu to, ale při ohlížení do minulosti, ale směrem k budoucnosti. Myslim, že se nic nestalo, jeden zápas sezonu nedělá, hlavně v případě, když soupeř byl dobrej. Hlavně se teď neposrat a nepřipustit nějaký srabovinky - jako, že nás je málo a že bude chybět střelec osmi gólů. Chce to sebevědomí a vůli ode všech a bude to v klidu. Já se na sobotu hrozně těšim, tak doufám, že Milda bude mít v poho koleno, Varan žaludek, Ondřej práci a soupeře porazíme!!!

Jinak díky za včerejší trénink, byl super. Připomínám, že příště jdeme ještě naposledy ven (sraz v 17:45) a pak už jdeme do haly (pondělí 20 - 22).

No, vypadá to drsně... z velkých a tradičních opor: Míra, Štěpa, Jenda... Takže musejí jít Varan s Kumbálem, Ondra a já zase zkusim Ládika... No, uvidíme...
Na druhou stranu, pokud přijdou ti, o kterých jsem psal, tak budeme mít sestavu dostačující, respektive silnou a konkurence schopnou, takže žádný stresy
A Pižlo, myslim, že docházka zatím není náš problém... nejdou tři opory a přesto zůstane dobrých minimálně šest až osm lidí - to je v pohodě.

Sakra co jsem to napsal

Já vím těď jsme ti přihřál polívčičku.

sem se přihlásil,ale možná půjdu do práce

ale no tak pižlo!!!!!
je nás přece dost a máme silnou lavičku,tak v čem je problém.to že chybí pár lidí to přece neva.musíme do toho dát srdíčko a třeba nás jožin z bažin neporazí

No chlapci, docházka na zápasy nám začíná pokulhávat. Míra si jede na opalovačku do Řecka, Jenda je workáč a jde budovat tým někam jinam u Štěpky nevím co, ale nejde poprvé a to se odpouští.Nechcete se ještě někdo odhlásit ???? Všichni jsme si stěžovali, že nás je moc a nikdo další kormě Jendy se přibírat nebude a ejhle začíná nás být poněkud málo.

a na poker teda taky nejdeš?

blondak nejde,beru amika
Ta vaše taktika nezní vůbec špatně, ale má to jeden háček. Není to velký fotbal a nehraje se na ofsííídy. Obránci si tedy vždy musí dávat nějaký odstup od útočníků.