Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 24.09.2008 16:16
Ta vaše taktika nezní vůbec špatně, ale má to jeden háček. Není to velký fotbal a nehraje se na ofsííídy. Obránci si tedy vždy musí dávat nějaký odstup od útočníků.
Osobní profil Pižla | 24.09.2008 16:08
No, právě jsme se chtěl optat co Ondra Šimek a on se mi pro jistotu taky odhlásí!! No to je úroveň.
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 14:57
Jestli bude Varan i Kumbál, tak tam bude hrát Kumbál tak jako tak - můžeš ale třeba dozadu dostřídávat. Ale myslim, že budeš potřeba vepředu, střelče. Dozadu kdyžtak můžu střídat já, ale uvidíme, jaká nakonec bude sestava - všechno je možný...
Osobní profil střelec | 24.09.2008 14:11
nevím jakej ste měli pocit z toho,jak sem hrál v obraně,ale já docela dobrej.takže jestli bude kumbál,tak bych ho strčil do útoku a já mohl hrát vzadu
Osobní profil střelec | 24.09.2008 14:10
sakra,bude nám chybět střelec 8 golů
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 13:18
Kurva, napište sem pak někdo něco, ať to nevypadá, že sem píšu jenom já sám...
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 13:17
Ale k tomu je potřeba rovnou říct, jak presovat, protže i když se nám níže popsané bude dařit, je třeba se rozhodnout, kam až ten blok posunout. Tady bych začínal možná právě s opatrnější, defenzivnější taktikou, nevysouvat presing hodně nahoru, dopředu. Samozřejmě s výjimkou toho, co už jsme si řekli - např. že to zkusíme v prvních pár minutkách, nebo když uvidíme mladší soupeře, který budeme chtít na začátku poděsit a zmáčknout...
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 13:14
Nevim, jestli bych úplně souhlasil s tim ofenzivnějším pojetím, ale URČITĚ souhlasim s tím, že musíme chodit blíž k sobě, abychom mohli hrát kombinačně. Ale myslim, že to spolu souvisí...(možná to tak i Štěpka myslel): Když útočíme, záložník a beci musí jít hned za útočníky, ale když bráníme, musí se záložník stánout před beky a útočníci zase kousek před záložníka. Takže zmenšit plochu hřiště, na kterém bude všech pět lidí útočit a stejně tak bránit. Nevim, Štěpko, jestlis to tak myslel a jestli tohle je ofenzivnější pojetí, já bych řekl spíš běhavější a odpovědnější - každopádně by to mělo zkvalitnit naši hru. V praxi to asi bude vypadat tak, že záložník běhá nejvíc a obránci reagují na posun útočníků (míče) dopředu, aby podpořili útok, a útočníci zase reagují na pohyb soupeře s balonem a VŽDY se vrátí tak, aby byli před balonem - tj. směrem k naší brance. Samozřejmě se takhle ty bloky nepřesouvaj automaticky, ale postupně posouvají, avšak neexistuje situace, že by někdo zůstal viset.
Osobní profil Stepa | 24.09.2008 12:03
Já bych taky chtěl říci něco k dalšímu zapasu, ikdyž nejdu. Musíme hrát trošku ofenzivnějš a to všichni. A na velkým hřišti je potřeba být blíž u sebe jinak se to musí nakopávat a to nám nejde. Tak Vám držím palce a dejte vědet jak se hrálo. A hlavně důraz, Štěpa
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 11:50
Jinak brácha, i když se na sebe včera zlobil, tak zase začal jezdit a vypadá to, že kotník už je v pohodě, takže myslim, že v příštím zápase se na něj zase budeme moct spolehnout jako na největší hvězdu. Kumys s Peťou dál tvrdě a poctivě makaj, je vidět zlepšení v technice, takže taky paráda. O Kumbálovi škoda mluvit, je to fakt kanonýr, takže doufám, že dorazí Varan, aby mohl děda do útoku. Fakt se hrozně těšim.
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 11:47
A protože se nikdo nevyjádřil k minulému zápasu, nakousnu to, ale při ohlížení do minulosti, ale směrem k budoucnosti. Myslim, že se nic nestalo, jeden zápas sezonu nedělá, hlavně v případě, když soupeř byl dobrej. Hlavně se teď neposrat a nepřipustit nějaký srabovinky - jako, že nás je málo a že bude chybět střelec osmi gólů. Chce to sebevědomí a vůli ode všech a bude to v klidu. Já se na sobotu hrozně těšim, tak doufám, že Milda bude mít v poho koleno, Varan žaludek, Ondřej práci a soupeře porazíme!!!
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 11:43
Jinak díky za včerejší trénink, byl super. Připomínám, že příště jdeme ještě naposledy ven (sraz v 17:45) a pak už jdeme do haly (pondělí 20 - 22).
Osobní profil Tomm | 24.09.2008 11:42
No, vypadá to drsně... z velkých a tradičních opor: Míra, Štěpa, Jenda... Takže musejí jít Varan s Kumbálem, Ondra a já zase zkusim Ládika... No, uvidíme...

Na druhou stranu, pokud přijdou ti, o kterých jsem psal, tak budeme mít sestavu dostačující, respektive silnou a konkurence schopnou, takže žádný stresy

A Pižlo, myslim, že docházka zatím není náš problém... nejdou tři opory a přesto zůstane dobrých minimálně šest až osm lidí - to je v pohodě.
Osobní profil Pižla | 24.09.2008 11:23
Sakra co jsem to napsal už to vidím jak se někde zraním a vy se mi budete vysmívat.
Osobní profil Pižla | 24.09.2008 11:22
Já vím těď jsme ti přihřál polívčičku. Kdo mohl tušit, že náš tým je banda flákačů, workoholiků a simulantů. Ty, máš vháji koleno + asi půjdeš do práce, Varan věčně někde zvrací, Mildu posledně taky pobolívalo koleno, Kartáčův kotník taky není stoprocentní. Takhle to vypadá, že jsem nejzravějším členem já i když mám invalidní důchod. Styďte se!!!
Osobní profil střelec | 24.09.2008 11:04
sem se přihlásil,ale možná půjdu do práce
Osobní profil střelec | 24.09.2008 11:02
ale no tak pižlo!!!!!
je nás přece dost a máme silnou lavičku,tak v čem je problém.to že chybí pár lidí to přece neva.musíme do toho dát srdíčko a třeba nás jožin z bažin neporazí
Osobní profil Pižla | 24.09.2008 10:23
No chlapci, docházka na zápasy nám začíná pokulhávat. Míra si jede na opalovačku do Řecka, Jenda je workáč a jde budovat tým někam jinam u Štěpky nevím co, ale nejde poprvé a to se odpouští.Nechcete se ještě někdo odhlásit ???? Všichni jsme si stěžovali, že nás je moc a nikdo další kormě Jendy se přibírat nebude a ejhle začíná nás být poněkud málo.
Osobní profil střelec | 23.09.2008 17:17
a na poker teda taky nejdeš?
Osobní profil Hona | 23.09.2008 17:01
blondak nejde,beru amika

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery