Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ticho po pěšině...
Napadla mě jedna věc: co dělat, když někoho soupeř nějak napadne a rozhodčí nemá na to, aby s tim něco udělal, nebo to nějak adekvátně potrestal? Nemám na mysli fotbalové napadení, okopávání a kecy, ale něco horšího. Říkal jsem si, že když se člověk nechce prát (ať už z principu, tak třeba aby mu nějakej magor neublížil), tak jak to řešit. A jediný, co mi z toho vyšlo jako rozumný či moudrý, je prostě odejít ze zápasu, zabalit ho. Ale na tom bychom se museli dohodnout všichni, to je jasný.
Jinak se samozřejmě za sobotu omlouvám, fakt mi ruply nervy a neustál jsem to, takže sorry za všechno

na pitchu. budu vyprávět osobně

tak jak jsme hrali?

ach jo, tady je to samej workáč... Opovaž se nepřijít, já za tebe ty góly dávat nebudu...

špatná zpráva.v sobotu jdu opravdu do práce a nevím jak to budu časově stíhat

jene,jeste jsem se na to nevrhl, pocitam, ze to zprovoznim dneska odpo

já mám zpracování přijatelné si myslím, ale je fakt, že si nevěřím v tom nějak se tahat o míč, pořád podvědomě hraju raadši na jistotu a hledám někoho přihrávkou, holt myšlení obránce, dycky mi chvíli trvá, než přepnu do mödu "striker" a to už je většinou po zápase

S tim icq ti to moc nejde, co?

Dobrý večer širáctvo,
tak jen hlásím, že ode dneška už budu mít souměrné jizvičky na obou kolínkách a tím pádem asi naposledy zkusím zahájit jednou už úspěšně absolvovaný program: Zpátky k míči. Tak uvidíme... Dobrou

jo to mas recht, je to dost tim velkym fotbalem. Ale snad to trosku vylecej ty treninky v telocvicne, tam je vic kontaktu a min prostoru, tak to snad bude lepsi

to je ta stará škola no.a hlavně je to podle mě i tím,že skoro nikdo nehrál od dorostu velkej fotbal a nemáme zažitý některý věci.např.pokrývání,nabíhání,zpracování
a nebo nás to saifrt v dorostu nenaučil

jinak myslím, že minulej zápas jako celek až tak špatnej nebyl, ale přeci jen mi přišlo, že prostě neděláme to, co jsme si řekli a to ne z důvodu, že bychom na to neměli. Je to v hlavách - prostě se fakt soustředit - to platí např. o tom, co Petrovi Kučerovi opakuju už snad dva roky ohledně zpracování, je třeba prostě vědomě změnit některý naučený zlozvyky.
Jinak jedna věc mě ještě napadá, a to, že neumíme téměř nikdo kromě dědka a jakž takž Štěpy pokrejvat míč, když jsme pod tlakem - tohle perfektně uměj starší kluci jako Honza Švejnoha, Jirka Šikner, ale i třeba Michal, co byl hrát včera. Nás když někdo napadá, tak panikaříme, máme vítr, neumíme v klidu (a bezpečně) míč pokrejt, ale přitom chodíme často do kontaktu se soupeřem, když v tu chvíli nemáme rychlost, míč soupeři nabízíme a málokdy jsme schopní jej udržet. Přijde mi, že se prostě příliš často špatně rozhodujeme, buď si nevěříme, když máme nebo naopak přeceňujeme své síly a nemáme tu správnou "dědkovskou" rozvahu a odhad situace.

přidávám se k tomu, co zmínil Štěpa. Mě osobně přijde, že od obránců jde minimum míčů na střeďáky. Zbytečně moc se spoléháme na Štěpu a všechno na něj nakopáváme. Ne, že by Štěpa nebyl hvězda, ale sám to vždycky neutáhne, navíc to pro nás střeďáky není moc zábavný. Budu mluvit za sebe, nevím, jestli je to nedůvěrou v mé síly, ale já ty míče do středu prostě potřebuju, neříkám, že protlusitm všechno, ale jen rozehrávkou středem je možné soupeře přečíslovat i pomocí postupného útoku, nejen protiútoku.

tak jo, dám na radu nejlepšího střelce širáků

ale snaž se trochu víc

já se snažím

hele štěpo,místo chytrých rad dávej víc golů

Přesně tak jak to Tom rozvedl jsem to i já myslel. Je potřeba,aby utočil celý tým a i bránil. Není možný,aby jsme od hráčů ustupovali a nechávali jim prostor. To na velkém prostoru moc dobře nejde. A hlavně musíme více zklidnit rozehru a nebát se přihrávat do nohy i na obsazené spoluhráče.

Myslím , že ti to Ondro šlo posledně líp vzadu ale tentokráte budeme potřebovat pořádnýho TIRÁKA (tahače) ve předu.
Jinak Pižlíku, anketa možná měla znít: když už Zlatan přesvědčí ostatní, podaří se mu vytvořit B tým?