Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Nejsem si úplně jistej, jestli jste mě pochopili... Já jsem nemyslel strkanice, odhazování a okopávání - Mildova hra je sice tvrdá, ale vůbec se neslučuje s tim, o čem jsem mluvil. Každopádně jestli se příště stane komukoliv něco podobnýho (ne že dostane při souboji loktem, nebo že ho někdo zkopne - ale že o přerušení dostane pěstí nebo hlavičku), tak já, pokud toho hráče rozhodčí nevyloučí, odcházím ze hřiště... Nebudu se mstít ani prát a na to polknout takovýhle věci fakt nemám.

Hmmmm....

Jj, v 17:45, jako minule. Jinak pískání bych taky zaplatil a když bych musel pískat, chtěl bych jít s někým zkušenějším. K zápasu, myslím, že řešení: Odchod ze zápasu se mi taky nezamlouvá, příjde mi, že do této soutěže prostě musíš jít s tím, že na nějáký takovýhle tupce narazíš, ale jinak chápu argumenty pro odchod.

jinak zítra zase v těch třičtvrtě na šest?

jinak co se týče pískání tak 11.10 určitě nemůžu jsem na chalupě na řezání dřeva. Jinak bych taky raději zaplatil,ale myslím,že je v pravidlech,že tam musí být někdo od nás z týmu.

koukám,že to bylo asi hustý

a to jsem ani neuvedl to, jak si mě kdysi podali fanoušci Jersey. to byla jasná situace na předčasné ukončení zápasu! A přemýšleli jsme o tom, že bychom, když se to nestalo, odešli? Ne. Chtěli jsme hrát. To je jediné správné řešení.
Nejde opustit hřiště proto, že jeden z nás dostane ránu. Vždyť to prostě k tomuhle sportu někdy patří a s rizikem, že se něco takového stává (a vidíte to i v telce), se na to hřiště i jde... S tím se prostě je nutné vyrovnat!

Jen podotýkám, že tento web je veřejný a přístup na něj mají všichni i sopueři co budou následovat. Diskuze se zamknout nedá , tak jako napsaný článek.

Sory , chlapci ale tady mažu předchozí Vláďův přízpěvek a uveřejňuji pouze část :Honzo - taková stížnost je na prd. Někdo teoreticky může dostat trest, ale to je tak vše. V pravidlech je jasně uvedeno, že v případě odstoupení týmu ze zápasu se zápas kontumuje.

já platím, říkám teď

No a, když už jsme v tom. Chystejte se na pískání 11.10. na řadě by měl být někdo z vás: Míra,Milda,Tom, Kartáč,Jenda,Štěpka,Jerry,Zlatan.

souhlasím s Láďou a se všim všudy odmítám Tomovo řešení - nechci teď nějak machrovat, či tak něco, ale sami dobře víte, že já si respekt zjednám, aniž bych musel předvést nějakej okatej záludnej zákrok - když je prostě někdo zákeřnej parchant, tak si na něj počkám, v tahanici o míč ho vemu kolenem, když to nečeká, počkám si na něj, dám mu strom do cesty a uplně nejlepší je to napálení míčem, k tomu je prostor vždy - když skutečně proti nám budou takoví parchanti, tak to za to stojí

Jinak bych rád připoměl, že vybírám startovné a zaplaceno jsme dostal prozatím pouze od dvou hráčů.

Odchod ze zápasu bych viděl jako naprosto nejkrajnější možnost (v podstatě s tím ale nesouhlasím). Je mi přednější zdraví kamarádů, ale pořád si myslím že se to dá zvládnout s chladnou hlavou. Možná se pletu, ale na odchod ze hřiště bych to viděl pouze v případě 6-ti pobíhajících ožralých Řepků. Jinak ne!

3. K čemu ty emotivní vyvrcholení zápasů vedou, víte sami, k našim minimálním bodovým ziskům. Vždyť jste o půli vedli, soupeři dle Pižli byli nazdárci, tak mě k tomu, proč to dopadlo, jak to dopadlo, nevede nic jiného než to, že jste to mentálně nezvládli. Já vím, že je to těžké, ale dá se to. Pokud je protihráč agresivní ve hře, Milda je dobrý příklad.
Jde prostě jen o to, potlačit ego, sebe sama, myslet na tým. Já vím, že se to hezky řekne, ale z v lastních zkušeností vím, že to jde.
4. A ještě něco - dva zápasy se po...no bože, pořád máte kvalitu na to, v klidu hrát čelo tabulky, myslím, že sezóna není v žádném případě ztracená, ve hře je 14 bodů.
Ten nápad s menším hřištěm pro příští sezónu má logiku - ale tahle ještě zdaleka neskončila. Máte na to - vzpomeňte si na Jawu.
Za pravopisné chyby se omlouvám

Ač jsem na tomto zápase nebyl, přesto mi Pižla myslím dost objektivně převyprávěl, o co šlo, tak se k tomu vyjádřím.
1. odchod ze zápasu není řešení - kontumační prohra a smějící se banda primitivů na druhé straně je výsledkem.
2. teď přidám osobní zkušenost - když jsem začínal hrát za kbelské áčko, tak se mi stalo něco podobného - soupeř mi jí šlehl do pusy loktem takovou, že mi z ní tekla krev ještě půl hodiny, rozhodčí nic nepískl, co se dalo dělat, hrálo se dál. S takovými věcmi ale musíte počítat! Máte za sebou Jersey, Lipodur, Vokurky, tak je to jen o tom, celou situaci ustát. Víte, kdo hanspaulku někdy hraje a vzhledem k tomu, že nad takovými čníte lidsky o x tříd, tak se tak holt musíte zachovat. Mě to tenkrát taky hrozně bolelo, byl jsem naštvaný atd., ale jediná rozumná odpověď na něco takového je hrát dál. Nemstít se, nevyzývat spoluhráče k vendetě, ale hrát. Zase malá osobní vzpomínka - když jsme hráli proti New Jersey B (Prsťák v brance) - odhodil mě protihráč , který neunesl prohru dost nevybíravě na zem. Co se stalo? Prd. Všichni jsme se mu smáli do ksichtu a vyhráli. A nebo Láďa J - nejokopávanější hráč poslední doby. Rozčiluje se, řve? Ne. Ví, že to nemá cenu, k ničemu to nepovede.

já zase souhlasim s Tomem, protože prostě jiný řešení nevidim. Jen bych to doplnil oficiální stížností zaslanou na svaz s vysvětlením. Tak nám doufám nikdo nic navíc odčítat nebude.

Já souhlasím s Ondrou, ostatně když jste mě brali, tak to bylo kvůli tomu že jsem bitkař. Na hřišti zjednám respekt! Na ukázku Vám posílám mou kérku z ramene

a rozhodčí ukončí zápas a komise rozhodne tak,že prohrajeme kontumačně za nedohrané utkání.to není moc dobrej nápad.
já bych radši někoho obětoval a ten by se do nich pustil hlava nehlava

A pokud jste mě pochopili, tak vaše argumenty nechápu - asi nejsem válečník, ani stoik. Nevim, jaká existuje správná reakce na takovouhle situaci, ale jediná, za kterou bych se nemusel stydět je odchod nebo bitka, a tu fakt odmítám.