Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 03.10.2008 9:48
Zláťo, vzhledem k tomu, že teď jsem díky zdravotnímu stavu málo pracovně vytížen, pokusím se ti popsat, co vše na tebe jakožto potenciálního zakladatele našeho Bé týmu, a to i proto, abys mohl nahlédnout na podstatu toho. proč se tu rozjela ta anketka, jejíž výsledky můžeš vidět po pravé ruce...
Tvá idea je hezká nicméně nese s sebou poměrně slušné množství povinností, o něž si se dosud díky naší manažerské péči starat nemusel. Založíš-li béčko, pak už bude situace jiná.
Osobní profil střelec | 03.10.2008 8:47
tady to ale jede.chtělo by to nějaké zajimávé téma na diskuzi.a nebo nějaký příběh:-)
Osobní profil Havlos | 01.10.2008 20:24
Nic špatného.Zbytečně v tom něco hledáš.
Osobní profil Dr. | 01.10.2008 19:21
Hezké... Ale ty si s TVÝM týmem s nimi prohrál taky 3:1
tak nevím, co si tím chtěl říct...
Osobní profil Havlos | 01.10.2008 17:29
Tak ti Alkohol Tea hrajou i Strahovskou ligu a letos postoupili do 1.ligy,takže nejsou žádní šumaři.ALe i přesto chci říct,že jsme je s mým týmem loni porazili 8:2.To jen taková malá informace. Jinak už jsem doma a v sobotu dorazím.
Osobní profil Dr. | 01.10.2008 13:30
A ještě jednou připomínám, že příští týden už opět můžete využít služeb satalského dómu...
Osobní profil Dr. | 01.10.2008 13:28
Tomáši, já myslím, že jsme tě s Mildou oba pochopili dobře, vyjádřil ses konečně zcela explicitně. Navíc vše, o čem jsem psal se mi kompletně stalo v přerušené hře(ten loket do obličeje měl navíc sakra krvavé následky), a to s těmi Jersey fans bylo opravdu na ukončení zápasu. Prostě jde jen o můj a Mildův pohled na věc, který má taky svou logiku.
Situace by byla samozřejmě jiná, pokud by byl někdo vážně zraněn, pak není o čem mluvit a hra pro celý tým nebude mít význam. Ukončení zápasu z naší strany je jasná volba.
Ale v situaci, kdy jde o exces, který je v podstatě bez následků (kromě psychických a ideových) a týká se jen jedince (ať tebe teď nebo mě kdysi) nevidím pro náš odchod z mače důvod.
Na druhou stranu máš pravdu v tom, že, pokud se člověk po takové situaci necítí na pokračování ve hře, je lépe, když skončí, než aby se v následku toho, co se mu stalo, rozvinulo ještě něco horšího.
Osobní profil střelec | 01.10.2008 13:09
a je to tady zase
Osobní profil Tomm | 01.10.2008 12:13
Jen pro informaci, já tady nebudu 18. 10., tak abychom s tim počítali. Bude tu už však Jenda, takže by to mělo být v pohodě.
Osobní profil fosna | 01.10.2008 11:07
Jen, že mě mrzí, že jsem nebyl na dvou fotbalech a že teď nemůžu. Jednou jsem jel na chatu, to jsem plánoval. Ale do min. a tohohle víkendu mi přišla práce, kdy jsme měli a budeme mít nějaké akce. Nic s tím nenadělám. Mé srdce je modré a Širák jsem neodhodil v dál. Mistři!
Osobní profil Mildinek | 30.09.2008 18:42
tak bodejt by Hona nedával fundovaná moudra, když má v týmu stejné jedince
Osobní profil Tomm | 30.09.2008 16:26
Ondro, myslim že o tu ruku vůbec nešlo a navíc (když hráč udělá rukou pohyb směrem k míči, byť nepatrný, myslim, že úmyslná je, ale to je fakt úplně jedno.

Jinak, Mildo, já myslim, že kousnout se to dá, ale ne vždy a všechno, vždyť po tý hlavičce jsme to kousli všichni a bezprostředně po ní se nic neseběhlo, to je husarskej výkon v sebeovládání.

A Hono, jseš borec, líp bych to nenapsal. To, že jseš starej, jsem věděl dávno, ale že tak hezky umíš vyjádřit myšlenku - klobouk dolů... myslim, že z toho vyznívá přesně to, co jsem chtěl říct, proto už to nebudu komentovat. Chce-li se k tomu někdo vracet, ať si přečte tvůj příspěvek, je trfnej, díky...

Jo a Mildo, taky jsem četl na holčičkách :o) Čim to asi je? Nevim, kdo je větší úchyl...
Osobní profil Mildinek | 30.09.2008 15:24
nejenže nechává tým na holičkách, ale tuhle sem ho viděl čůrat na holčičkách, je to ouchyla
Osobní profil střelec | 30.09.2008 13:16
ty radši pomlč.nechodíš a necháváš tým na holičkách:-)
Osobní profil fosna | 30.09.2008 12:23
Hono, nevím kdo jsi, ale tvůj příspěvek se mi líbí. Je v něm moudrost předávaná už od dávných zimních večerů kdesi v indiánských teepee...
Osobní profil Hona | 30.09.2008 11:36
zase tady někdo nacvakal do pecka Vokurky a můj inrenetovej pes mě hned navádí ...:-) Kucííí, je super jak to tady všechno řešíte, bez prdele se mi to líbí a nikdy jsme to eště nezažil, ale možná už jsem starej a je to normál. Za radu starších: máte pravdu všicí. Souhlas s Dr (Vláďa?), Mildou, ale i Tomem. Každej víme, jak je těžky nezabít vosu, když vás píchne. Ale vo tom to právě je. Nechat se vyhecovat je slabina, vo který když ten druhej ví,dokáže kolikrát naprosto bravurně využít. A po zápase se směje. Samozřejmě takovej Amík a Řepka jsou magoři i normálně, ale to k tomu prostě patří. Jsou situace kdy je takovej hráč pro svůj vlastní tým přínos, a pak situace kdy mu škodí. Všude, třeba i v hokeji funguje něco podobnýho. Jsou typy, který hrajou chytře a technicky,ale když se vodhazujou rukavice, mizej, a pak Ty který pořádně ani nepřihrajou a jdou na led jen když teče krev. Je to vo týmu, vo společnosti, kde každej má svoje místo a je jedinečnej. Jaká by to byla nuda, kdyby byl každej stejnej. To je na všech týmovejch sportech právě ta pecka. Samozřejmě to nesmí překročit určitou mez, hlavička a pěstí do ksichtu, (eště takovýho jakej má Tomáš) je extrém a nemá to se sportem nic společnýho a tady bych klidně šel rovnou na pivo. Jinak ani nevím co se stalo a jak to vzniklo... zakže večír
Osobní profil střelec | 30.09.2008 10:48
ne že bych chtěl hájit toho rozhodčího,ale podle nových pravidel se tato ruka opravdu nepíská.sice díky ní mu míč po nepřesném zpracování neuskočil,ale úmysl v tom nebyl a proto se tato ruka bohužel nepíská
Osobní profil Zlatan | 29.09.2008 23:58
Jen jsem pročetl příspěvky. A nevím co se přesně dělo. Myslím, že zde musím souhlasit s případným odchodem. Je třeba si položit otázku proč to hrajem? Abychom to někam dotáhli?
V Hanspaulce?! uff..
Myslím, že to hrajeme pro zábavu. Boj, prestiž, postup k tomu neodmyslitelně patří. Pokud by to zábava *ýt neměla a šlo *y o zdraví, tak proč si dělat násilí?
Vykašlat se na ně, kretény. Navíc - spíš než smích, Vláďo, reakcí bude spíše rozmrzelost z předčasně ukončeného utkání. Bohužel, ale jak říká Toširó Mifune v Yojimbovi: Na lidskou blbost lék není.
Osobní profil Mildinek | 29.09.2008 23:40
i když samozřejmě máš pravdu, že při přerušení dostat pěstí, nebo hlavičkou, to už je hodně extrémní případ - a ten se ale stane jen jednou za uherák, tak možná ani není důvod se tím zabývat, páč dle statistiky už by to dlouho nemělo zas nastat
Osobní profil Mildinek | 29.09.2008 23:38
a co další varianta, na chvilku to kousnout, pak mu to vrátit (samozřejmě ne okatě) při nějakém souboji, nebo ho zesměšnit fotbalově? myslím, že na takovém řešení se shodne většina týmu

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz