Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ten smajl na konci je omylem, ale klidně se smějte

to je přesně ono. To je to, proč se nikdy nemůžeme shodnout a proč na vás v těchhle situacích budu pořád řvát jako magor:-) To je důvod, proč na tebe, Vláďo, jsem extra hnusnej, protože sis nikdy vůbec nedokázal připustit, že by existovala možnost, že to prostě ovládat nelze, protože tohle jsou prostě známky extrémní extroverze. Jakmile mě prostě něco hodně sere, tak to ze mně musí ven, chtě nechtě. A když tě pak deset lidí s výrazem psychiatra přesvědčuje o něčem, o čem s prominutím věděj hovno a o čem mě nemá smysl přesvědčovat, tak budu nasranej ještě víc. Protože já s nima v zásadě souhlasim, ale nemůžu jim slibovat, že to už neudělám, protože to prostě v určitejch momentech u mě NEJDE řídit. Navíc lidi jako brácha nebo Vláďa mě uklidňujou způsobem, kterej mě provokuje ještě víc, tak to fakt nemá smysl

měl by ses léčit:-)

OK to chápu. nicméně mi jde především o to, že mě dost mrzí, žes hledal vinu všude jinde než u sebe. žes jednoduše neuznal, žes udělal kravinu a žes byl zbytečně sprostý. že jsi už xkrát prohlásil že se nás pět mýlí a že jen ty máš pravdu. to mě prostě dost mrzí. prohlášení, že za ten gól, kdybyste ho dostali - a já bych ho uznat musel - by mohl Zlatan mě fakt poněkud dostalo, zvlášť když si vzpomenu, jak u telky řveš, když hráči přestanou hrát a řvou na rozhodčího. Je to na dlouhý lokte, já ti k tomu něco ještě napíšu, ale ne sem, zkusím oživit naše dopisování a jeho dávné kouzlo...
já myslím, že ty emoce se pod kontrolu dostat dají.

Já vim, že vás těma výlevama seru, ale jsou prostě situace, kdy se neudržim, všechno, co mi běží v hlavě, jde uplně samo ven. Neumim to zastavit. Mrzi me, ze to pak na vás působí negativně, ale já fakt nevim, jak to zastavit. Vždyť jste to viděli i za branou po zápase. Zvlášť když to se mnou pak ještě začnete řešit, a ono to je pořád ještě horký, pořád mě to sere. Neumim to držet v sobe, proto i skáču do reci a řvu na vás a posílám vás do prdele a nadávám do čůráků.

mně se to moc nepozdává. Navíc má jít mam ten dojem Láďa Jelínek, tak bude útok kompletní. Varan tři neděle nehrál, Dědek střídat potřebuje a Mireček se sice už pěkně rozjíždí, ale střídat taky myslim potřebuje ještě pořád víc než obvykle...

Myslím si,že nám ve předu trochu důrazu chybí,takže bych nebyl vůbec proti kdyby to Milda zkusil ve předu a dál se uvidí podle vývoje.

co se dá dělat.můj střelecký prach sem předal štěpovi

Ondro, nějak mi přijde, že ses se svým střeleckým dědkovstvím moc rychle srovnal

Mildo, to má svou logiku, pravda

a lidi na střídačce by si měli připravit nějakou choreografii a nějaký songy,aby bylo vidět,že je to naše domácí hřiště

podle mě by měl forčekovat i pižla:-)

Dr. - Míra hraje už velmi dobře - a právě že jsou soupeři nadupaní, tak musíme trošku přitlačit na pilu už vepředu dle mého

já sem pro,ale musíš mě tam občas pustit.minule to útoku opravdu nešlo,protože tam nebyl žádnej tahoun jako štěpa.kde jsou ty časy,kdy sem tam vládnul.teď sem spíš takovej druhej útočník,který víc vyčkává.takže ta role v minulém zápase mi vůbec neseděla.

Já ti nevím...Míra se rozehrává, Ondra půjde po třech týdnech. Soupeři jsou k tomu docela nadupaní - tedy fyzicky...

trošku jsem přemýšlel a pokud se sejdeme tři beci, tak bych se s dovolením vytáhl dopředu ke Štěpánovi - posledně útočníci zrovna nezářili a i když je Kumbál šikovnej s míčem a umí zakončovat, tak na tomto velkém hřišti je možná důležitější rychlost, důraz a pohyb a to si myslím, že (i přes přibližnou stejnou váhu) nabídnu spíš já. A nejde ani tak o tu útočnou činnost jako spíš o to, že když nebudeme stíhat soupeřovy obránce a oni se budou neatakovaní vysouvat, zadělá to na problémy spíš obraně. Minule hrál Kumbál na beku výborně, proto bych se téhle minirošády vůbec nebál, skutečně mi nejde o to dát si goly (beztak zas žádnýho nedám) ale o kompaktní hru celého týmu

6. bude to po tobě chtít úplnou změnu tvého chování v ohledu k hanspaulce - najetí na vlnu zodpovědnosti a dochvilnosti, což, jak jistě uznáš, není na tebe právě malým požadavkem.
Tohle mi připadá jako to nejpodstatnější, co by sis měl zajistit pro to, aby tvůj projekt neskončil fiaskem a aby ses nám následně nemusel kvůli pěti tisícovému dluhu vyhýbat...I kdyby nastal bez tvé viny, ty bys pro nás byl garantem jeho platby, to je logické, ne?
Tím vším jsem se tě nechtěl ani dotknout, ani tě urazit, ale jen ti osvětlit podstatu toho, do čeho se chceš vrhnout, a uchránit tě zbytečného zklamání...

3. Je zde povinnost pískat. Tu už máš sicve za sebou, ale vždy jen v podobě lelkujícího pomezního, na němž spočívá minimální zodpovědnost. Budeš muset své spoluhráče motivovat k tomu, aby odpískali utkání v různých koutech Prahy - více, či méně vzdálených - což je rovněž v 8. lize běžnou věcí.
4. Budeš muset dbát na včasné splácení položek požadovaných svazem (polož si otázku, kolikrát jsi v sezóně zaplatitl včas, a poctivě si na ni odpověz...). Pokud nezaplatíte včas, nebudete moci do soutěže nastoupit.
5. Navíc budeš muset garantovat, že, pokud tvůj projekt zkrachuje, nám po tobě nezůstane pětitisícový dluh, protože se finanční zodpovědnost na nás jako A tým bude automaticky přenášet. I tohle ti může připadat jako nicotné, ale vzpomeň si na to, jaks lámal peníze ze svého skotského přítele Archibalda (bude-li to navíc např. pokuta za vyloučení ze soutěže, pak si představ, jak budeš dávat dohromady peníze za něco, co už neexistuje a u čeho tak tvým spoluhráčům bude logicky chybět jasný motiv k tomu, aby zaplatili...

Co vše tedy budeš potřebovat? 1. hráče - jistě, to nevypadá jako velký problém, jenže ty musíš sehnat minimálně 7 hráčů (a to je zcela minimální požadavek), kteří budou chtít hrát pravidelně (ne si jen někdy zakopat - takových od nás za těch 8 let odpadla více než desítka). Proč? Protože pokud se v sezóně 2x za sebou či 3x celkově k zápasu nesejdete (počítá se sem i to, že se k zápasu dostavíte po čekací době), budete ze soutěže vyloučení a ještě budete muset zaplatit pokutu. 2. budete potřebovat domácí hřiště, popř. mít chuť hrát všude a na všem. Pokud si totiž domácí hřiště nenajdete, budete, jak je v 8. lize zvykem, vymetat ta nejhorší pražská hřiště, na něž ses s námi díky soutěžím, které hrajeme, i díky našemu hřišti nikdy nemusel podívat. Budeš tedy potřebovat i hráče, kterým nebude vadit škvára, písek a prachové smršti.
Dr.No - skvělej report a hlavně modlitbička