Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

stejne je to novy pravidlo, ze alespon jeden z dvojice musi bejt z tymu...

musíme si kurva už najmout toho profíka

to jako že já jsem první?
fuj, tak kdo to za mě veme, nabízím 150

Řada by měla být na:Kartáč,Zlatan,Jenda,Milda,Štěpka,Tom,Míra,Jerry.

.. a malé upozornění pro ty co platí. Cáluje se osobě která je ochotna odpískat zápas za vás. Pokud nikoho nenajdete máte smolíka. Píšťalka vás zřejmě nemine. Proto lobujte a uplácejte dopředu !!!

Včera na treninku jsem chtěl dořešit víkendové pískání, ale nějak jsem pozapoměl. K soudcování se uvolil Tom (pokud má paměť dobře slouží). Jenže se hledá ještě druhý do party (pokud se už Tomáš s někým nedohodl). Jedná se o sobotu 11.10.od 11:15 - 13:30 na Zákostelní(vysočany). Věřím, že ti na kterých je řada se už nějak domluví!!!

když kobercofka a fousy... já nevim. co takhle taková ta kulečníkovvá koule nebo kožená čepičkokukla se zipem místo otvoru na pusu..? Nemá někdo doma? Nebo ta maska ála Hannibal Lecter...

a co je tohle: i přesto, že obrana hrála čistě a spolehlivě. umíte vůbec číst???

jo a bylo by vhodné na tomto místě jistě připomenout, že se o víkendu se píská!!! já bych opravdu nerad o holích opět zaskakoval, mám sice přehled a kvalitu i bez pohybu, což jste sami mohli vidět, ale jako čtyřnožec jsem přece jen dosti pomalý. To by se pískaným líbit nemuselo...

dostal sem ho týden po mém nástupu do firmy, tzn. začátkem ledna 2002! takovej konec si nezasloužil

parchante, to byl můj památeční telefon

Souhlas s dobrou obranou, pochvala. Taky ale nezaznělo, jak skvěle chytal Pižla...
Dneska jsem zaregistroval Ondru Šimka a vyzvednul registraci Jendovi, takže milý bratři, těšíme se na vás.
Dneska vemte prosím někdo do haly pumpičku, ať můžu dofouknout náš chlupáč. Klíče mám a cena za halu bude 350 za hodinu, takže 700 na kolektiv, takže si připravte káčulky.
Jo a inzerce, nemáte někdo starej nepoužívanej telefon i s nabíječkou? Nejsem schopnej si pořídit novej a potřebuju zatim nějakou šunku - toho svýho chudáka jsem utopil v zelený, hezká smrt, že jo?

no dle vstřelených branek mi vychází jen jeden útočník

no to proto,žes hrál v útoku.a podle štěpy to v 1.půlce v útoku vypadalo strašně.kým to asi bylo?

jj, obrana precizní a sehraná

Rád bych doplnil Dr. článek. Chtěl bych vyzdvihnout výkon obrany. Trojice Kumbál, Míra, Varan hrála opravdu moc dobře, což v reportu nezaznělo.

Dr.: pěkný článek
Milda: tank T-34 forever (II. poločas)
Kartáč: před každým zápase vyfasuje kobercovku na hubu!!

štěpo měl by si se víc snažit střílet goly.na tu dobu strávenou na hřišti je to docela bída.takže se rozstřílej nebo budou dostávat větší šanci jiní střelec

a

pochval od zběhlého publicisty potěší

Jestli jde Tomáš,tak půjdu, říkal jsem, že půjdu s někým zkušenějším. Akci se skautama mám až od 14h.