Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 13.10.2008 14:01
Mildo dobrej článek. V sobotu se mi chtělo brečet a vyházet půlku týmu. Útok Baroš, Slepička nepředvedl ani zdaleka za 60minut to co Svěrkoš a Fenin za 10. O oastaních jako je Pospěch, Ujfaluš atd. ani nemluvím.
Osobní profil střelec | 13.10.2008 12:54
takže já sparťan přeji titul slávii,která si to určitě výkonama zaslouží
Osobní profil střelec | 13.10.2008 12:52
to samé si mildo myslím i o výkonech sparty.při derby to bylo jasně vidět.sparťanský hvězdy byli všude pozdě nebo vůbec,když už tam byli,tak všechno prohráli a nebo faulovali.a druhý den odvolají Lavičku.Přitom on si skoro nemohl vybrat žádné posili.Pana Bergra ani nechtěl,ale co se dá dělat,je to další hvězda.a když už měl někdo formu(Kadlec),tak ho prodaj a ani náhradu za něj nemají.
Osobní profil Mildinek | 13.10.2008 10:19
aktuální pohled na naší repre, nezapomente hodnotit

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/c/53278/Uz-me-ta-nase-reprezentace-vubec-nebavi.html
Osobní profil Pižla | 13.10.2008 9:15
Zdar! Kdo byl nakonec pískat??? Tom a Jerry nebo Bob a Bobek?
Osobní profil Dr. | 11.10.2008 18:28
Myslím, že tato moudrá slova nejsou zcela na místě...
Ti pánové na svazu jsou jednak povšechně milí a inteligentní, navíc Tom ho tam odevzdá až v pondělí, jak mi dnes řekl, takže jsou v tom bez viny.
Osobní profil Kartáč | 10.10.2008 23:17
fotbalisti, co byste chtěli...
Osobní profil Dr. | 10.10.2008 21:37
tak já předpokládám, že ho tam Tom (libozvučné, co ) v pondělí předal. Jen mi nejde na rozum, proč ho tedy inzerují jako postrádaný...
Osobní profil Mildinek | 10.10.2008 11:07
jak je to tedy s tim zápisem?
Osobní profil střelec | 09.10.2008 11:55
tak to je zvláštní.jestli ho cestou nepropil:-)
Osobní profil Dr. | 09.10.2008 11:15
Tom ho tam nesl v pondělí...
Osobní profil střelec | 09.10.2008 10:09
a kdo ho tam měl vůbec donést?
Osobní profil Dr. | 09.10.2008 9:03
Navíc je ten náš zápis uveden mezi chybějícími i na stránkách PSMF. Tak nevím, co se stalo...
Osobní profil střelec | 08.10.2008 12:25
já sem si všiml.to mu fakt došlo brzy.
Osobní profil Mildinek | 08.10.2008 11:52
všimli ste si, žýe ten jouda rozhodčí na týdeniku uznal že měl toho kokota hlavičkujícího vyloučit?
Osobní profil Mildinek | 08.10.2008 10:56
k polišům - jeli za náma kvůli posranému dědkovi, co nám na kole zaklepal na auto - mysleli si, že sem ho málem sejmul, proto na mě klepe - ale byla to aspon velmi smyslná policajtka, tak aspon něco
Osobní profil Mildinek | 08.10.2008 10:55
jj, zvednul bych taxu za nepískání na povinných 200kč do pokladničky, resp. možná bych to dával přímo těm, kteří půjdou pískat, páč je to skutečně obětování
Osobní profil Dr. | 08.10.2008 9:41
Dodal se ten zápis ze soboty na svaz??? Ten náš výsledek v tabulce nějak chybí a nevím, čím to může být...

K pískání: Podle nové úpravy pravidel je možno si profesionála stále najmout, jenže se ptám, k čemu to je, když tam od nás stejně někdo musí být. Zaplatí se 600 za dva zápasy, ale stejně tam budeme muset mít zástupce...A ten zástupce může vidět, jak za naše prachy píská někdo, kdo nic moc neumí. A ještě musí být podle logiky věci jeho asistentem.
Profesionál se jistě neurazí, když budu tvrdit, že řada z nás píská líp...

Ohledně toho placení za pískání bych zas až tak tolerantní nebyl, minimálně ti z nás, co nemají pravidelný příjem (tj. studentstvo) a co chodí pískat dobrovolně, by si za to ty penízky vzít měli, neb si to zaslouží.
Osobně by mi nejvíc vyhovoval princip, kdy by pískání bylo prostě povinné a bez výmluv. Prostě se mi nelíbí, že se této dvouhodinové akci jednou za rok někteří z nás léta vyhýbají. Je to poněkud nefér, nemyslíte???!!!
Mluvíme o tom jak dlouho a model se příliš nezměnil. Ve dvojici, která bude mít rozumné složení, to musí zvládnout každý, jen se nebát. Osmnáct nám už dávno není...

Poslední douška: Zlatana bych, jestliže nehraje, z pískací povinnosti nyní vyvázal, teď je řada na jiných. Navíc si myslím, že jsme mu v sobotu dali dostatečnou šanci k "to be referee", na níž asi jen tak nezapomene...
Osobní profil Tomm | 08.10.2008 0:01
Jo a Mildo, ten "tvůj" památní telefon jsi mi prodal za sedm kil, takže až zas tak tvůj nebyl - děláš jako kdybys mi ho dal do opatrovnictví

Mimochodem šli včera po vás ty poliši? Vyrazili jak diví, takže asi sojkovali před Montyjackem...
Osobní profil Tomm | 07.10.2008 23:59
Profika bych nenajimal, je to myslim zbytecny a navic se to nejspis dle novych pravidel nesmi. Nas system bych zdokonalil. Ustavi se skupina tech, co budou chodit piskat a nebudou za to chtit platit (ti by se měli během dvou sezon otočit). Ostatní přispějí paušálně třeba 150 - 200 do společné pokladny a o to menší budou pak poplatky pro všechny. Nechci být placen ani uplácen - prostě jdu pískat za Širáky, kdo nechce, tak bude cálovat do společný kasy. Souhlas?

Jo a v sobotu jdu, budu rád, když půjde Kumys. Domluvíme už se spolu, viď prdelko - telefon už mám.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery