Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kartáču tohle je úplně na ho...!!! Pokud bych to měl brát takhle, tak tě voberu jako, když si Šimátor přinese "Pana Nenasitu", protože vím že pískání nesnášíš a stáhnu tě i z trenek. Jenže si můj kámoš a chtít od tebe peníze je fakt divný. To ti můžu začít rovnou vykat!!!

já bych to prostě zavedl tak, že si ten kdo někoho nahrazuje, cenu určí sám. Já to pískání např. nemám rád tak hodně, že kklidně zaplatím i docela dost. Pokud se někdo takovej, kdo to dobrovolně vezme, najde. Pokud se nenajde, tak smůla a musím jít. Tak bych to dělal. Ne, že kdo nechce, tak platí. Nechceš? Ok - tak si ale najdi sám náhradu, ukecej ho, zaplať ho, dovez ho tam a příp. ho vo... šéfuj a hotovo. To, aby se někdo dvouklíštětem zbavil odpovědnosti, to mi přijde taky nefér.

Pižlo, souhlasil bych s tebou, ale pokud nás bude chodit pískat aspon šest, což myslim, že bude, bude tu jen problém v tom, jak se ti, co platí, vyrovnají se svědomím....samozřejmě, že je lepší dát dvě kila než strávit odpoledne pískáním, ale já bych pořád důvěřoval tomu, že se v týmu najdou lidi, který rádi budou za tým pískat. Ti, co nechtějí, tak prostě budou za kokoty a zaplatěj 200 - jsou to pořád ti samí a jiní nebudou. Myslim, že já, ty, Ondřej, Kumys, Peťa, příp. Vláďa půjdeme vždy - to je těch nutných šest. K tomu se přidají lidi, na který když se zatlačí, tak půjdou taky - těch dalších tři až pět. Ostatní, ať si platěj, když jim to neni blbý... Fuck off, sere mě, že se to pískání musí pořád řešit, že to kurva lidi nevezmou jako součást našeho působení v hanspaulce. Projevuje se tim povaha - hlavně u individualistů.... no nepřestanu šťourat. Sere mě, že se ti, co nechtějí pískat a pořád se tomu za všech okolností vyhýbají (už skoro jak Smolda), tak nás donutili k tomu, abychom zavedli nějaké "pravidlo" s placením. (Postupně se víc a víc nasírám, jak můžete vidět) Tak když už se nemůžeme spolehnou na solidaritu spoluhráčů, tak nastavíme takový platební podmínky, aby si to každej opravdu rozmyslel - jsem kurva a nechám pískat furt ty samý lidi? Tak zaplatim třeba pětiklíště za zápas! A pak se to třeba změní....
Milda si furt počítá pořadíčko v pískání, ale všeho všudy byl tak třikrát až pětkrát pískat, což je za x let působení v širácích fakt zoufalý.... ale to jen tak pro příklad. No nic, pískání je opruz pro všechny, ale vadí mi, že nás hvízdálisty v tom s klidnym srdcem necháváte...hawk

předběžně s tím pískáním počítám

Pískání Jendo a ostatní najdete v postraním sloupci "rozpis zápasů a pískání"!!!

Ok, Jendo.Však jsem taky psal "pro časouvou zaneprázdněnost".Na tebe to bylo až v poslední řadě, páč si tu první sezonu! Jednalo se spíše o Míru,Kartáče,Štěpku a Mildu (mildo všiml sis, si psaný jako poslední!! )

Hej Pižlo a ostatní. Já někdy půjdu pískat, ne že ne, ale mám teď toho hodně. A vzhledem k tomu, že mám za sebou dvě utkání, tak jsou asi žhavější několikasezónní adepti. Kde můžu najít rozpis našich utkání a udělat si čas?

e

Hezké, že jsmm se s Pižlou shodli... Nehezké je to, že mám obavu, aby to nedopadlo klasicky, všichni o tom dopředu vědí, nic s tím nedělají, a pak to někdo od...

To je materiál!!

já myslel že posledně sem nebyl na pískacím místě, rozhodně až za kartáčem

Právě pro to bych to rád vyřešil. Momentálně jsou na řadě Milda,Kartáč,Štěpka,Míra a Jenda. Počítám že pro časouvou zaneprázdněnost to budou chtít skrečovat a radši zplatit. Jenže já osobně nehodlám chodit pískat 2x-3x za sezónu, to 200Kč vytáhnu raději taky a na koho to potom zbyde??? Na těch cca.4-5 lidech co budou chdit pískat a budou toho mít plný zuby. Proto jsem jednoznačně pro aby chodil každý!!! Hrjou všichni, pískají všichni.Placení je fajn, ale problém to nevyřeší. Zbytečně to bude o dohadování kdo komu zapaltí a kdo za koho půjde.

no já osobně bych dal přímo ty dvě kila náhradníkovi pokud by to za mě vzal, to je spravedlivější

Pořád se nedořešilo jak to bude s těmi co pískat nechtějí. Tomův názor, že kdo nebude chtít pískat zaplatí 200Kč do kasy mi nepříjde moc dobrý. Jen aby nezůstaly na pískání cca. 4lidi. Pokud vás bude takhle málo půjdeš pískat třeba dvakrát za sebou Tome??? Pískání neba nikoho, ale sorry pokud je nás 12 a mám jít pískat jednou za rok, tak si snad čas udělám ne!! Pískání bych zavedl bez vyjímky (kromě Kumbála- nákup dresů).Rozpis pískání máme napsaný před sezónou a můžu si vybrat, který termín se mi hodí nebo nehodí pokud vím že na mě bude v nejbližší době řada. Žádný problém !!!

Díky Dr. za včasné upozornění pískání!!! Právě jsme se na to samé chystal upozornit.

vypadá to fošno,že si po dlouhý době zahrajeme spolu.to budou akcičky.doufám,že se nesrazíme a já neumřu:-)

Opět bych chtěl taktně upozornit, že se v neděli píská!!!
Výmluvy jsou zbytečné, někdo tam musí - já ani Tom to ale nebudeme...
Toma bych jen chtěl požádat, aby po někom na zápas poslal desky s registračkami.

Zláťo, tak je to správně. Jako nároďák bych postavil hrdou Spartu. A klidně s těma rudejma dresama. Sparta mistr ligy!

Co tam sakra dělá Slepička a Pospěch? To zkrátka nepochopím - vždyť ti na to neměli nikdy.
Drtivá většina kádru Slavie jsou Češi, ale na repre srazy jezdí jen Slováci a Tunisan.
Mildo, karma. Každopádně souhlasím s tím, že mě repre absolutně nudí. Radši bych chtěl vidět další krok LFC k titulu

Sory, ale pořád je nejspravedlivější varianta s povinným pískáním. Na prachy vám sere pes!!! Nechci chodit pískat, nebaví mě to stejně jako vás a nehodlám trávit svůj volný čas pískáním za někoho. Už mě nebáví se pořád handrkovat, kdo půjde pískat. Chci to vyřešit jednou pro vždy!!! Čím jsme starší tím míň času máme a nikomu se nechce trávit čas píkáním zápsů, kde vám ještě hrozí že příjdete k úrazu, ale kurva, když je to jen jenou za rok.