Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jerryho přítomnost samozřejmě mění i situaci kolem obrany...

Kdyby to někoho zajímalo, tak hlásím, že jsme se Štěpou pískání přežili bez rozbité huby, dokonce se snad i dá říct, že se nám oba zápasy celkem vydařily. Mimochodem pískali jsme osmou (náš dávný legendární přemožitel Sokol Vysočany C) a pak třetí ligu. Rozdíl to byl neuvěřitelnej - mezi osmiligovejma by i naše mladé pušky mohly dělat špílmachry. Sokol Vysočany A - vítěz klání třetiligových, to byl zas nádherný vzor pro nás, co máme ještě dohánět. Perfektní kompaktní hra celého týmu, prolínání řad, pokrývání míče, velmi slušný pohyb. A taky tam měli minimálně jednoho pacienta srovnatelného se mnou. Ne fotbalově, to mě převyšoval, intelektem mám pocit, že také ne, ale mírou amoku určitě...

kumbále a spol.: všechno beru zpět, chytat půjde Jerry, Smoldy ani nikoho jiného tedy do branky zatím netřeba.
řešil jsem to zbytečně, neb jsem včera nabyl dojmu, že to s Jerrym není jisté, za což se mu omlouvám a zároveň vyzdvihuju jeho zájem a obětavost!!!

Na sobotní zápas budu na 100%

já celkem počítám s příjezdem, zařídil jsem si i auto s kterým mě cesta výjde na pár korun

hlasim ze smolda je od patku back

to se zjistí v pondělí; Kumbál si trénink snad ujít nenechá...

Nebo by šlo aktivovat Smoldu, pokud je tedy zpátky, jak Kumbal naznačoval. Ale tímhle řešením si zase z řady důvodů tak jistý nejsem...

Jo a aby toho nebylo málo, Míra včera dostal asi 2 žlutou, v úterý se to buď potvrdí, či vyvrátí. Tj. záleží na tom, zda mu ji zapsali, nebo ne. Pokud by nemohl, tak můžete popřemýšlet o možné premiérové aktivaci obou šimčat...
a to i se zřetelem k tomu, že by pan Varanides musel asi proti Blesku zaskočit v brance - opravdu si nejsem jist Jerryho příjezdem z Liberce, o Střelci bych v tomhle ohledu nepřemýšlel, bez něj a Štěpána by nám těch hrotů už moc nezbylo...

Míro, s těmi chybami se to stane, to je v poho. Chybu udělá každý...Ale to řepkování bylo zbytečný, byli úplně v pohodě.

tak jsme ňoumové, Blesk prohrál s Eukaryotou...
další komentář netřeba

Ahoj omlouvám se za dnešní obdržené branky po mých chybách a za svoje chování.Samozřejmě taky někdy půjdu pískat,ale s někým zkušenějších.Příjemný víkend.

Milda: My jdem pískat tuhle neděli.

vari vole cos vyváděl?

Když nás bude opravdu málo jsem ochoten přijet z Liberce na ten zápas, který hrajem příští týden= do brány

nejspíš mám zlomenej malíček u nohy takže nevim jestli dorazim na zápas

já určitě můžu, výstava se přesunula
Jenda - rád s tebou půjdu pískat, ale toho druhého sem myslel že si to vzal kartáš se štěpánem, ni?
Méďa: jsou fakt dobrý!! odkládám backstreet boys a začínám uctívat tyhle!!
Jerry: the king !!!! good luck!!! (to jsou všechna anglická slovíčka co znám). Málem bych zapoměl, ještě tuhle větičku: Open your door!!! Now!!!! ale to pro tebe nepatí, ty nech dveře od branky zavřený!!!