Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stepa | 24.10.2008 17:54
Generále 68 : co takhle se přihlásit na zápas?
Osobní profil Mildinek | 24.10.2008 17:46
katráč - však jo, já spíš třeba naznačuji jedincům jako je Vari,který dostane instrukce k zápasu a pak se jich striktně drží ať se děje, co se děje
Osobní profil Dr. | 24.10.2008 15:48
Jen drobný podotek, v první půli jste obecně vepředu nehráli dobře, chyběl pohyb a střelba. To, že se to zlepšilo bylo jen kvůli tomu, že jste obecně začali hrát efektivněji. Ale jak už jsem říkal, záloha je nevděčná tím, že když to nejde těm kolem vás, mustíe se to snažit strhnout a vybojovat si ty míče sami, ač je to těžké
Osobní profil Kartáč | 24.10.2008 15:00
navíc je to jednoduchý. Stačí jen pohyb. Mildo, přečti si, co jsem psal. Je jasný, že nesmíme hrát rigidně jen jednu věc, ale je třeba hrát pestře. Obecně to ale chce nějakej systém dodržovat. Co se týká Šimátora, dostával se do hry zase jen ve druhý půlce a to díky jisté změně stylu.
Osobní profil střelec | 24.10.2008 14:15
obránci vědí jak je to těžký při bránění,když si někdo narazí a běží
Osobní profil střelec | 24.10.2008 14:14
jo a o tom nabíhání.občas se mi stává,že nenabíhám vůbec nebo špatně,ale taky někdy lítám jak trotl a přihrávku taky nedostanu.
podle mě si strašně málo narážíme a přitom je to pěkný na pohled a strašně účiný.třeba jako já s mildou:-)
Osobní profil Mildinek | 24.10.2008 11:18
ještě k tomu Tomášovu příspěvku, osobně si myslím, že třeba naše pojetí v útoku sedělo Šimátorovi, který je ze střeďáků asi nejvíc platnej v koncovce a díky našemu stylu hry se do ní často dostával, na druhou stranu je jasné, že oba bráchové potřebují spíš postupnou rozehrávku
Osobní profil Mildinek | 24.10.2008 11:13
ale zas nesmí být rozehra na střeďáka za každou cenu, aby mu to vzali za vápnem a hnali se na brnkaáře, že ano, tojen vemte do uvahy
Osobní profil Kartáč | 24.10.2008 11:08
no, možná si to rozmyslim a v sobotu přijdu. Jinak, abych shrnul vše zde řečené podle svého :-) - Opravdu máme problém se stylem - jakmile tohle zvládnem, bude nám hej, je třeba si jen prostě důvěřovat, víc si to dávat a víc si o ty míče říkat. Pak jsme nepřekonatelný, kucí, voe, kua, že jo?
Osobní profil Pierre | 24.10.2008 11:06
Takže vypadá to, že vás bude dost, takže nejspíš s Kumysem nepřijedu. Kdyby se něco změnilo a bylo třeba dalšího hráče, tak mi zavolejte a já dorazim. Přeji hodně štěstí.
Osobní profil Tomm | 24.10.2008 10:35
Tak ještě jinak: hrajeme málo týmově,je nás tam pět a musíme ze všech pěti lidí na hřišti vymačkat maximum. Milda se Štěpou byli v útoku mocný, ale svým pojetím hry hodně překrývají dalšího hráče, nejčastěji střeďáka. My prostě nemůžeme hrát všechno jenom přes Štěpu a se Štěpou, jasně, on to zvládá, ale překrývá tím ostatní... My musíme využít toho, že jsme v pěti - střeďák rozehrává, útočník dává góly, zjednodušeně řečeno. Musíme umocňovat kvality ostatních a umožnit jim, aby vynikl jejich herní styl, nesmíme se snažit zalepovat chyby ostatních tím, že jim lezeme do zelí...

Je to těžký, ale musíme se to naučit - krásně to dělá Láďa Jelínek, je skvělej, ale hodně týmovej - svým pohybem i přihrávkou pomáhá hře celého týmu a když je potřeba, tak zabíjí - škoda jen, že nechodí...
Osobní profil Dr. | 24.10.2008 9:56
Ty už ani nepoznáš můj mistrně jemný humor a ironii, jene? ani tu hrubku, co jsem ti nabídl v závěrečném oslovovení. abys nám v tom školství vědecky nezakrněl...

ohledně rozehry útočníků na záložníky si tak nějak v záloze protiřečíte, jestliže rodák z Hnidous vyzdvihuje Štěpánovu schopnost stahovat míče, pak by měla být přihrávka zpět na tzáložníka logickou věcí, viz Koller. přece, když to dá ten obránce za obranu přesně útočníkovi a vy si dobře seběhnete na přihrávku, tak jste čelem k brance a je to výrazně výhodnější než se protáčet s míčem, který přebíráte zády k soupeřům. tím neříkám, že nahrávka v takové pozici nemá někdy smysl, ale riziko je výrazně menší, viz některé Pižlovy rozehry na záložníka jsoucího 6 m od branky a majícího kol sebe 2 hráče soupeře
Osobní profil Mildinek | 24.10.2008 9:55
ted sem samo mluvil o těch zpětných přihrávkách
Osobní profil Mildinek | 24.10.2008 9:51
no já bych to ale neviděl tak jednostranně, kort u Štěpy, vidím v tom trošku alibismu, děláte, jako kdyby beci stáli u naší branky a klábosili s Pižlou, což rozhodně není - vždyť kolikrát je Štěpán při pokusech projít do soupeřovy obrany vytlačen až k půlce, kde beci čekaj pár metrů od něj na přihrávku a nedostanou jí, to samé někdy Kartáč, pokud má hlavu dole - tohle chce zlepšit, ve čtvrté lize se málokdystane, abyste přešli přes víc jak dva hráče
Osobní profil Mildinek | 24.10.2008 9:48
Kartáč sorry, já bych normálně reagoval ale po větě

Milda je poslední rok náš nejlepší obránce

sem se rozplakal dojetím a neviděl na monitor
Osobní profil fosna | 24.10.2008 8:51
Měl jsem všechny bondgirls...
Osobní profil fosna | 24.10.2008 8:49
Nazdar chlapy, jelikož jsem generál68, tak mi odpusť to tykání. To je z Ameriky...

Milda, tos pěkně napsal, to že máme dobrou sestavu a že to půjde a ne že né.
S Kartágovým rozborem souhlasím, prakticky bez výhrad. Jenom bych vypíchl, že ve druhé půli posledního zápasu jsme se na to začali soustředit, nekopat balony vzduchem a hrát postupnější útok a náš výkon šel hodně nahoru. Myslím, že hřešíme na kvalitu útočníků, zejména Štěpánovu, kdy on je skutečně schopnej stáhnout dost balónů. Jenže i když se to povede, tak tam ani nestihneme být. Zkrátka musíme hrát kompaktně, jak by řekl Čapoun. A také obránce bych chtěl povzbudit, neboj se. Radši chyby, ale hlavně zkoušet kreativní rozehru, když je čas. U čáry klidně kličku, ťuknout si se záložníkem.
Zdravím tě a fakt se těším nazápas.
Na rozloučenou pouštím písničku "Říkal si hurikán" a pak "We are the champions".
Mistři!
G68
Osobní profil Kartáč | 23.10.2008 22:31
Vláďo, ten smajlík na konci značí, že si z toho dělám od začátku prdel. Ale reakci bych nějakou fakt čekal, to je jediný myšlený vážně. Jinak asi neumim psát, protože ty jsi očividně můj komunikační záměr nepochopil. A že by ti chyběly presupozice, to nemyslím. Tvá reakce, hlavně ty dva poslední odstavce, jsou ale uplně mimo. Nikdo nechce na střed přihrávky na střelu z druhý vlny, podle mě je prostě blbost, aby rozehrával útočník. Myslím, že je to z textu více než jasné. A co se týká zpětných přihrávek na beky, jde o to, že to útočníka v zápase ani nenapadne, prostě se bojej hrát na takovou dálku a na někoho, kdo neni v pohybu, aspoň Štěpa mi to tak řikal. To je fakt, s tím nemá cenu polemizovat. A k tvé otázce "co by dělali soupeřovi hráči?", vzpomenň např. na náš zápas s Regentem a na naši roli v něm - taky jsme nebránili?
Osobní profil Dr. | 23.10.2008 22:10
vole vztahovačnej, tvůj text je asi natolik inspirativní, jako je rozsáhlý, a tudíž bude jistě zdrojem cenné diskuze. nejprve jej ale musí adresáti vstřebat...

Můj názor: V něčem souhlas, v něčem nesouhlas.

Pohybovat by se měli obecně všichni hráči, ale tohle je hanspaulka, ne velkej fotbal, tudíž očekávání, že se ti budou nabízet častěji více než dva (maximálně tři) hráči, je dost naivní, neb co by pak dělali soupeřovi hráči? Nebránili by?

Fakt je, že by těch přihrávek především od útočníků mohlo směřovat k záložníkům více, aby byla střelba z 2. vlny, ale tahle pozice je častokrát nevděčná v tom, že si ten míč musíte vybojovat.

Zpětných přihrávek na obránce, ač se ti zdají daleko, bych se nebál, neb to, že vyčkávají, není dle mě tím, že by se nehýbali, ale tím, že když budou více vzadu, tak častokrát mají více prostoru, a tudíž i více variant jak rozehrát.

Brou, hrdopíšku
Osobní profil Kartáč | 23.10.2008 21:17
to jako big fuck you? kdybyste aspoň napsali, že jsem čůrák, ale takhle mě ignorovat... asi mě bude v sobotu bolet noha a nepřijdu. Ale ještě si to rozmyslim. Váš kdysispoluhráč Kartágo:-)

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery