Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ne ne už nejsem.

tak to si mě dostal:-)

hecni se někdy se soupeřovym obráncem, kdo bude mít rychlejší start na balon

čau štěpo,tak co,seš ještě nasranej? nic si z toho nedělej,mě tomáš taky sere a nic z toho nedělám.je to prostě magor

jako s kým se budu hecovat,když nebudeš chodit

super, už sem plánoval jak to hned hodim do strašnic, díky za info(
!!!

Mildinku a kol., tedy milí zitřejší hvízdači, na hřišti zákostelní je možné zápisy o utkání vhodit do schránky k tomu určené, která se tam u šaten nachází, takže s nimi není nutno chodit na svaz. Nicméně proto, že se zápisy někdy ztrácejí, je pro jistotu vhodné si někam poznamenat koho jste pískali, kdo dával góly, jaký byl výsledek. Aby v případě problémů bylo jasné, že jste tam skutečně byli...
Veselé pískací odpoledne

Vytírací ňoumo, dva týdny už tvrdě hobluju, nejn koučovedouctvím živ jest člověk...

proč nejde šimátro? týká se to i pískání?

klid před smrští - anebo máme na rozdíl od tebe práci, víš? Ne každej si plánuje jako ty operační prázdniny jednou za rok... (Já vim, blbej ftip.) Ale na zejtra se těšim docela dost, jestli předvedeme dopředu to, co minule a přitlačíme alespoň trošku v obraně, tak se nebojim...

Šípkové růženky, plantážníci, ani na božského koučovedoucího už nereagujete???

že by pomyslný klid před bouří (a pískáním)???

Udělám z tebe kaprála!

aaaano pane generále

Tak musím říct, že poslední zápas výsledkově zamrzel. Dyk mi to vítězstvíčko už potřebujem jak sůl, aby nám to zvedlo sebevědomí. Ale druhá půle byla supr. A taky bych chtěl pochválit bojovnost, týmovýho ducha. No a potěšila i rozehra po zemi, což je supr...
Už se s váma herně zžívám, ale ještě jsem trochu nervózní abych vám to nekazil. Tak prosím o trpělivost.
Mistři!
Generál68

Holý, "můj pane generále" je s velkým P a G a bez "můj"!

Holý, tvoje zaujetí pro zápas je správná věc. Stůj v pozoru, když s tebou mluvím. Takhle, tak je to správně. Ale ztrácím se v tom, jak s to myslel s hlášením se na zápas? Co pak se generál musí hlásit? Byl by to ještě Generál68? Máš málo zelený mozek, ale von ti pode mnou zezelená, vo to se postarám. Padesát kliků, až na zem!!! Holý, já tě vidím, pořádně...

Generál 68: v zaujetí pro zápas jsem Vás zapomněl oslovit "můj pane generále"

Stepa: My si tykáme?
Generál68

Spíž jsem se chtěl omluvit týmu za mé nezvládnuté chování.