Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 06.11.2008 13:02
copak,řídil si opilý?
Osobní profil Stepa | 06.11.2008 11:27
Někdy to zvládnu i v noci,ale jaksi teďka nemám takovou tu kartičku, s kterou můžeš řídit.
Osobní profil Mildinek | 05.11.2008 21:40
Štěpa umí jezdit autem jen přes den?
Osobní profil Dr. | 05.11.2008 20:49
vlakem. za dvě ho až tři hodiny jsi doma jako na koni
Osobní profil Stepa | 05.11.2008 18:51
Nemám se jak dostat zpátky domů ze Satalic.
Osobní profil Havlos | 05.11.2008 13:59
Nevím jestli v sobotu budu moci hrát.Včera jsem si natáhl zadní stehenní sval,tak nevím jestli se to dá tak rychle dohromady.Zatím to bolí.Napsal jsem že nepřijdu,ale v pátek dám ještě vědět.
Osobní profil Tomm | 05.11.2008 11:00
Hele, Stěpo, proč jseš vlastně odhlášenej ze všech tréninků. Možná jsi to už tady řikal, ale já jsem to nějak nepostřehl...hodně práce?
Osobní profil Dr. | 04.11.2008 20:23
komentář bude, ale až zítra, kapitalista mne vysává, pracuji do roztrhání všech svých orgánů. Hanba buržoazii!!!
Osobní profil Tomm | 04.11.2008 14:53
Pižlo, takhle teda ne!!! Zrovna jsem se koukal na stav svého konta a zjistil jsem, že jsi mi ještě neškrtnul ten můj čtyřstovkovej dluh vůči tobě/týmu... Já ti ty prachy nedával jako odměnu za to, co jsi předvedl v noci u nás doma (a pravdou je, že to bylo moc příjemný, brouku), tak doufám, že to brzo uvedeš do pořádku
Osobní profil Mildinek | 04.11.2008 9:33
uplně zapomněl

zjistím ve středu na fotbálku!!!
Osobní profil Stepa | 04.11.2008 8:56
Mildo: Zjistil si mi něco o těch běžkách?(Fischer RCS clasic)
Osobní profil Mildinek | 04.11.2008 8:50
kde je referát ze zápasu?
Osobní profil Mildinek | 04.11.2008 8:50
Vláďa pravda
Osobní profil střelec | 04.11.2008 7:17
kartáči,ale to byl nějakej mladej kluk a né ženská
Osobní profil Dr. | 03.11.2008 20:08
teď je čas na mou trošku do širého mlýna...

Mildi,Honzy bych se teď zastal, od incidentu se Zlatanem se zklidnil jako už dlouho ne.
Na druhou stranu nemohu nezmínit, že mě ty občasné incidenty štvou čím dál tím víc - Mírovy úlety, kvůli nimž nemůže hrát důležité zápasy, Ondrovo pošťuchování, které si neodpustil ani v posledním OPĚT KLIDNÉM zápase, Štěpánův odchod je jen vyvrcholení toho všeho. A proč, protože mi přijde, že si tu a tam neuvědomujeme, že se věnujeme kolektivnímu sportu. Každý takový incident naruší pohodu, a zvlášť u nás. Prostě a jednoduše tím poškozujete tým, lidi, co jsou vaši kamarádi!
Tahle hodnota, myslím, za potlačení ega stojí.

Ne, že bych to těm našim horkým hlavám přál, ale možná by nebylo na škodu vyzkoušet si, jaké to je delší dobu nehrát, to by je snad ty úlety přešly. Já to vím moc dobře, věřte mi, že byste si toho, že můžete hrát, pak možná zase začali vážit.

Navíc mi přijde, že se to někdy s tím prosazováním pozitivního přístupu ve smyslu, že na sebe nebudeme vůbec zvyšovat hlas, u nás trochu přehání. Zakřičet na sebe při hře můžeme, je to kolektivní sport, když to není ve zlém, nic proti tomu nemám.

Pokud to ale přeženu, tak však musím taky umět zkousnout, když mě za to někdo setře!
Osobní profil Kartáč | 03.11.2008 18:49
Milda: prostě každej jsme nějakej, nemyslim, že se projevujem jak naprostý dementi - naprostý dementi jsou ty, který jsou agresivní vůči soupeři a to většinou už spíš fyzicky, to u nás až na občasný blikanec páně Řepky nehrozí... Pacient - to ano, ale naprostej dement - to ne, to si vyprošuju, vždyť já jsem vlastně chudák.
Osobní profil Kartáč | 03.11.2008 18:46
aha, takže místo toho, abys byl za největšího dementa ty, byla to rozhodčí - ty máš na ty ženský sudí nějaký štěstí, že jo?
Osobní profil střelec | 03.11.2008 13:57
jo a jinak se mi v neděli na velkým stalo,že sem nedal penaltu a dostal dvě žlutý.nejdřív za faul ze zádu(byl sem trošičku naštvanej,že hrál na zemi a rozhodší to nepískla vznikl z toho brejk) a druhou z aboží ruku.ale nejvtipnější na tom je to,že sem nedostal červenou
Osobní profil střelec | 03.11.2008 13:54
nebo si najmem toho psychologickýho trenéra nebo co si to přivedl Lavička do sparty
Osobní profil Mildinek | 03.11.2008 13:28
štěpána - já osobně to vidím 50 na 50, možná za to může nesprávně zvolená intonace Tvého hlasu, ale skutečně to Tvé hecování nemá ten správný motivující prvek, spíš naopak, je to přesně to pravé, co Ti naruší takovou tu koncentraci a soustředěnost na zápas - na taková zvolání je možná prostor pár minut před koncem, když se prohrává, ne ve třetí minutě za stavu 0:0

na druhou stranu rozhodně nebyla adekvátní Tomášova reakce, takhle by rozhodně neměl reagovat, kort jako kapitán týmu, rozhodně to vývoji zápasu neprospělo, takže pro příště prosím brát víc ohledy na tým

a to platí třeba i pro Kartáče - dyt neni zápas, abychom se neprojevili jako naprostí dementi a to jsme tomuto prvku věnovali před sezonou speciální besedu - fakt se zkuste někdy zamyslet nad tím, jak asi jste v tu danou chvíli vypadali a zkuste udělat vše pro to, aby se to neopakovalo

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz