Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ahoj kluci, v pátek pořádáme s Mírou u nás v Kobylisích takový malý pokrový turnájek, tak pokud by se chtěl někdo z Vás zúčastnit, jste srdečně zváni.
Tedy: Pátek, 14.11.2008, 19:00 Kobylisy

hlavně je, Honzíku, zas moc nemas, ať nedostaneš žlutou

Zítra budou body. Dva, abych byl přesnej...

Ne, Ondro, nemůžeš sem psát, to pořád platí.

sem si jako může psát už kdokoliv?

Wossi mazec, nějak jim došly ambice, tak abychom je nenapodobili...

se asi poseru: Varan se zapsal na zápas. Překvapil chlapec. Dobře on!

keby to nebolo tak kvalitné, hovoril by som vám: "Vy zasratí grafomaniakálný somári." Takto hovorím len: "Ty pičo."

teď z jiného soudku - vosy se nám rozhodly definitivně přepustit místo kbelské trojky, nepískaly a jsou poslední s maličkou šancí, a takoví to byli nadějní hoši...vosy a pátá liga, to jsou věci

TADY ASPOŇ VIDÍTE, KAM VEDOU TY VAŠE PÍSKACÍ KAMARÁDŠOFTY. ORDNUNG IST ORDNUG. MIT KRAUT, JA!!!

Honzíku klid! Honzíku bez faulu!!!

vzkaz od pánů džekyla a hajda pro andílka, toho vesnickýho mizeru
andílku, ty jsi další lovely boy, nesmíš se ale na mne zlobit, budu-li stále zastávat názor, že míra je jaksi více lovely, on je jaksi baroknější, amorek...
houby, si pamatuj, mladej, že na tomhle smetišti je jen jeden kohout-psavec, jehož všichni milují. víš, jak se jmenuje? nééééé? no přece pan doktor novák, jasný? to jméno si zapiš za uši i s titulem. D O K T O R, šmíro jedna inžinýrská, cifršpijóne pravicovej!!! tak se vopovaž mu ještě jednou lézt do zelí, voeee, jináč tě stihne strašlivá pomsta.
ale příteli, nenechte se tak unášet, vždyť on je tolik lovely

jene: květomluva rozhodně není v poslední době tvou silnou stránkou.
mildi: co bys chtěl po mně, pevném článku levicového elektorátu...

Mnoho z Vás mi psalo, abych také přispěl do diskuze. Někteří mě dokonce prosili, jestli bych třeba nemohl vést blog přímo v rámci diskuze. Rozhodl jsem se přáním vyhovět a dnes začínám psát BLOG SPORTOVCE:
Jmenuji se Jan Šimek, ale kamarádi mi neřeknou jinak než Honzíku. Zvlášť v zápase. Občas hodně fauluju, tak mi říkaj "Honzíku čistě". Jinak jsem ale hodnej kluk, myslím jako mimo hřiště. Panečku, mimo hřiště jsem andílek. Holky mi říkaj andílku. To je furt andílku ještě nebo andílku už. Ale slíbil jsem, že budu psát o sportu. Dnes vám napíšu, kdo je mým vzorem a proč. Mým vzorem je Maradona. Myslím, máme hodně společného. Také dávám hodně branek. Nejradši bych dal góla němcům, ale u nás na vesnici byl jenom jeden kluk z Ostravy. Toho jsme bili, takže s náma na fotbal nechodil. Naštěstí se mě rodiče na třídních schůzkách vždy zastali. "To by náš andílek neudělal". Tak to měl s náma permoník těžký. Ale zpátky k Maradonovi. Je hustej. Taky rád sóluju a rozhoduju zápasy...
Víc příště.
Honzík

jj, mazec, ale proč to neháže do kategorie zápasy? dělá v tom bordel

četli jste Vláďův report? to je kokot, jsem se zase nasmál... lovely boy...

měl jsem nehodu(alkohol ne),ale nechci na to moc vzpomínat.doufám,že už je to za mnou

v sobotu seřval policajta

štěpa,??? cos proved?
tak na pokerový turnájek bych šel rád,ale máte kliku,že máme firemní pařbu a tudíž vás neoškubu