Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

když už nechodíš na zápasy,tak doufám,že dorazíš na tu dokopnou,jestli nějaká bude

Chlapi gratuluju a mám radost. Táhne se za jeden provaz, když jsme (jste) schopný takhle votočit zápas.
Mistři!

I ten bude, ale nejdřív se k tomu musím dostat...

ach jo.zápas roku a žádný ohlasy a komentáře

až na tu 7,ta se mi líbila

nic moc zápas.docela nuda

To byl zápas.Tohle jsem hodně dlouho neviděl.Ty tomu asi ještě nevěří.

y

I sám -velký Koučovedoucí se musí přidat ke komplimentu mysteriózního clowna. Krásný zážitek, ač se 55 minut v podstatě nedařilo, ten závěrečný úsečínečíček v království sněhu a ledu za to stál.
A to se mi příchozí teamy za zády pošklebovali, že na vás pořád hulákám, že je do konce dost času... Že to prý nezvládnete,ccc... Jste borci a ti mladší z vás borčata!!!

chlapy, neska to bilo fak hustí - myslym ten sňých. Fak kaše, kurňyk. A to naše fočusováňý - melodyje nebezká, fak. Ďýk za zážytek.

je vidět, že nikdo z vás nerozumí rapový zpovědi - v Mehariho textech je obsaženo vše a hájit se tu nemusí!

To sis, Fošničko, nevybral vhodný příměr - aby to s tebou nebylo jako s tím investičním fondem, co se tak jmenoval...
Jo jo, širáčí srdce musíš mít od Boha, cesta k němu bude ještě dlouhá...

bude nějaká ta dokopná? s pokerem

no jo no,to zas je posila ten šimátor.buď nechodí nebo se mu hraje špatně.a na nejdůležitější zápas sezony nedorazí.v 5.lize tě potřebovat nebudem

Laďo, nechtěj abych tě za uši vykrákal...
Vše jsem nahlásil kapitánovi, zítra mě čeká derby proti Černošicím, tak se na to chi pořádně vyspat. Na poslední zápas sezony dorazím. Takže budu mít docházku cca 50%. No a na jaře dám 75%. Důležitý je trend, jak říkáme my ekonomové.

Fošničko andělská,
na kecíčky tě tu užije, že ano?
Ale na zápas přijít, to ne!!!
To jsou mi posily... Jak Páťa ve Spartě

every night, every day, Džipsi cézet - genksta reprezent!
každou noc, každej den (ně more), džipsi cézet - genksta reprezent!

fošna, ty máš v práci málo práce, co?

Se vám to tu mění na literární deník...taky takový slinty....:-D :-D
Ale možná to bude tím, že nerozumím hip-hopu, co???
i když jsme vyhráli,tak podle mých výpočtů ještě 100% zachráněni nejsme,že?ale koukal sem,že jožin má těžkej los.