Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Teď čumte pánové!!!!
http://www.venstim.cz/?12391d1c11b0479a869f81837171c8c5

No pánové, Voznice je faj a já jsem pro, ale pokud by se hledala jiná varianta. Co takhle karaoke bar??? Stejně v hospodě pořád hulákáme!!!!

a taky tam je,že všechny goly se připisují "střelci",tak není co řešit

sice si hráč srazil míč do brány,ale moje střela mířila na bránu,takže gol může být připsán mě.to sem si nevymyslel,to je v pravidlech

s tím místem bych byl realističtější, přeci jen je to z naší městské části 40 km, rodné půdy bych se nevzdával.
řada celebrit by jistě nedorazila: komodo ondřej, dědek, míra, případně další zapřisáhlí necestovači - o ty se přeci připravit nechceme...
ideální by byl večer po posledním zápase. Jinak se nesejdem, znáte se...

nevim kdy, ale vim kde, ve Vozjnici

hele vole Kňýžáku, dy do prdele... y s Ťym svim umňeňým
kucí, kdi bude posezoňý zalývačka (trápý nás)?

Milí pánové, upozorňuji vás na to, že toto jsou sportovní, přesněji řečeno fotbalové stránky, a ty by jako takové měly nabízet čtení značně primitivní. A tady se fušuje do umění... Abych vás nenahlásil. Takové konání je vysoce podezřelé.

Jo a díky za doplnění v podstatě toho nejdůležitějšího a to je výsledek a střelci branek.

óóó... , děkuji. To je jen taková malá recenze na nový film, který přišel o víkendu do našich kin. Už se těším na "dvojku". Jen doufám, že se s tím dobro nebude tak srát a smázně všechny zlí hošany hned na za čátku.

Na sepsání komentáře jsem doposud neměl čas, a když už jsem s tím chtěl začít, tak tu vidím tvůj produkt. Ale zastoupils mě mistrně

No Pižlo, z tebe něco bude!!!

tak ten kolemjdoucí byl chovanec a že by mě chtěl do sparty,ale seru na ně,na hovada.ať se z toho vylížou sami

nějaká repová óda na vítězství Širáků, Mehari?

kolemjdoucí toho nakecaj...

střelec: gratuluji k super výkonu(podle toho co jsem slyšel od kolemjdoucího

tady vidíte, kterak vypadá práce do roztrhání těla pro tým - nehledě na to, že jsem nedal dvě tutovky a blbě vystřídal před prvním gólem

Tak jest, je to letos ňáké vyrovnané. Navíc, kdybychom místy zbytečně neztráceli, viz Blesk a Kehar, byli bychom na postup...
Tak až na jaře

Štěpa tvrdí totéž. já nevim. Jinak se omlouvám, že dnes nejdu, ale už v pátek jsem se necejtil nejlíp a ta sobota mě dodělala...
co to je za odkaz,nejde mi to otevřít?