Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tomáš Haniak mi psal, že se nikoho ptát nemusíme, máme to jen napsat do prihlasky, je to ofiko hriste

ty už nakupovat nemůžeš co,poslední peníze si dal za běžky

Nemáš v práci co dělat tak píšeš na širáky. Ale tady nikdo není,všichni nakupují na vánoce

tak to Ti pěkně děkuju,dorazil jsem v pět ráno, celej zmrzlej. Za tejden s Tebou zase rád pojedu

ty vole,sem se ve zlatém míči neumístil ani v 1. desítce.nevím co víc mám předvádět

sorry štěpo,že sem tě vyhodil v zelenči a vzal sem ty 4 stopařky.doufám,žes dorazil domů v celku.já teda moc ne.

a nebo budou hrát někde jinde! vždyť to nejsou ani kbeláci

ale napadá mě problém. Tím pádem odsoudíme ty kluky, co hrajou po nás, k tomu, aby si na poslední chvíli někoho sehnali. Nemáme někoho v záloze? Co Zlatani?

menší hřiště, lepší povrch, sprchy, hospůdka a furt je to blízko ve Kbelích. Já bych teda už neváhal... Napíšu Haniakovi

Já bych byl tak pro, byli jsme se na ní včera s Tomášem a Mírou mrknout a vypadá opravdu dobře. Míra i Tomáš také říkali, že by to stálo za zkoušku, navíc jsou tam i sprchy.

jj, jestli to je skutečně ta nejmodernější umělka, tak byxch to zkusil

a jinak hřiště vypadá dobře

se mi vláďo zdá,že si zbytek širáků udělal jiné stránky a nám to nějak zapoměli říct.asi se nám báli říct,že nás vyhodili z týmu

tam povrch hřiště uzříte v dostatečném detailu.

aha...
odkaz by vás nikam nedovedl, stránky jsou nějak divně uspořádány, úvod se týká snad všeho. klikněte si tedy na galerie a tam si najděte zápas kbely A - dubeč a věnujte pozornost v pořadí 2. a 3. fotografii.

vzhledem k vaší neaktivitě jde asi o utopickou akci, nicméně vzhledem k tomu, že tu byla jakási diskuze o opuštění stávajícího hřiště a přesunutí se na menší, nabízí se možnost využít nového hřiště na kbelském Spartaku, které bylo vytvořeno tam, kde bylo naše dlouhodobě domácí pískoviště.
o povrchu a velikosti si asi nejlepší představu budete moci udělat z této fotky
http://www.kbelyfotbal.wz.cz/uvod0.htm
pokud byste měli o změnu zájem, museli byste se ozvat rychle, aby se vše mohlo dohodnout - bylo-li by to samozřejmě možné, což nevím...
na běchovice bych zapomněl, neb najít tam domácí prostor v 8.45 v sobotu ráno se mi na poslední chvíli, která na vyjednávání takové věci nastala, dost nereálné. ve Kbelích máme přece jen nějaké kontakty.
já osobně nic proti naší stávající herní domovině nemám, nicméně jsem se rozhodl tímto reagovat na hlasy nespokojenců z tohoto podzimu, když oni sami v tomto ohledu aktivitu nevyvíjí

štěpa nechodí na zápasy a ještě si ze mě udělal osobního řidiče

mohli bysme se s bendou domluvit na remíze

doufám,že aspon ten trenink bude aspon o něčem,když jdu
Teda střelče, jak tě to vůbec napadlo? Štěpa a kupovat běžky, k čemu prosim tě?