Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Na škváru prosím ne,to to raději posunem

Chlapi nemáte prosím někdo k zapůjčení Příruční výkladový slovník, F. Straka a kol., Prag-Köln 2008. Já ho nemůžu nikde sehnat

pánové,nevím jestli ste si toho všimli,ale štěpa s mildou ne,protože ten by šel u o půli do hospody.v sobotu se hraje od 10.00!!!!!!!!!

štěpo,v pondělí si musíš sehnat jiného řidiče,protože tomáš mi dal individuální treninkový plán a nemám prej už chodit

dixni,jestli bude oslava tuhle sobotu, tak zavolám do Karlína a přihlásim nám jako domácí tamější skvěle uválcovanej a superkalifragilistikexplikalidózně rovnej šqwareq... kdo nerozumí tomu dlouhýmu slovu, je dement a nezná kvalitní kinematografii...

Vladimíre: Jooo. Z tvé zkušenosti bys také mohl vytušit, že byv neschopou neschopným na neschopence jen stěží mohu opustit lože a dům svůj, neb keby prišla ta kurva kontrola, nebolo by to také ľahké, drahá. Taký somár teda vole nejsem. Tedy: vyhlašuje se výběrové řízení na člověka, co navštíví Monsieur Boullé na ihrisku. A když se nikto neuvolí, seženu si číslo a zavolám tam. Takže tam mam volat? Ale osobní styk je asi vždycky lepší, ne? Sex po telefonu stojí za prdla-prdla-prdlačkuuuuu...

Jene: nee. To vychází z mé zkušenosti, když jsme ještě na písečném Spartaku hráli, tak jsem to taky vždycky dohadoval s Boullem, abychom ten termín měli jistý...
Kontakty nemám, bylo by nejlepší tam skočit a stím Boullem se dohodnout osobně, Sajfrt to nikdy neřešil, to bylo spíš jen tkaové plácnutí do vody...
A kámoši??? To byla doufám brizantní ironie (nerozumíš-li tomuto slovnímu spojení, pak odkazuji na Příruční výkladový slovník, F. Straka a kol., Prag-Köln 2008)!
A zda se jich bojím? Já malý zajíček doktoráček se bojím všech vždy a všude...

Abych se nepokálel, zkus prosím od Haniaka získat číslo na Boulleho, a pak už to bude jednoduché. Díky se tobě se nepokálím, a to budu velmi rád

takže už tuhle sobotu? zarezevuje někdo voznici?

k tomu hřišti nevim, Vláďo, zeptal jsem se Haniaka, jax řekl a tohleje výsledek; s Boulema a Sajfrtama jsi kamarád ty, nemůžeš to pořešit? Nebo já to klidně pořešim, jestli se stydíš, nemáš kontakty?

lidi, co to tu furt plácáte? večer a až budu moct, jinak jsem váš kdysikámoš a kdysispoluhráč a kdysimilenec, etc da capo al fine...

max. do půl jedný

do dvanácti

kdy bude ta dokopná?musím si naplánovat víkend.Jsem pro sobodu od půl jedenácté po zápase.

Já jsem za tu radu musel i dost zaplatit.Dobré informace jsou dneska k nezaplacení.

Jene a ŠIráctvo obecně: Ohledně toho kbelského nového hřiště to nesouhlasí!!! Protože vždy, když chceš mít určité hřiště jako domácí, tak se musíš dohodnout s jeho provozovatelelm a zamluvit si jeho využití v určitém čase!!!
Jinak ti nikdo nezajistí, že tam vůbec budeš hrát. To měl TH asi nějakou chvilku organizátorské nevědomosti. S někým se zkrátka musí dohodnout zablokování hřiště na určitý čas a den. S Boullem nebo Sajfrtem, to nevím, ale s někým ano!!! Svaz to nedělá.
Navíc si uvědomme, že se zlepšením povrchu se automaticky vynoří řada zájemců o hraní na tomto hřišti.
Plus ještě dodávám, že budeme potřebovat nějakou tréninkovou plochu a to hřiště na Spartaku jí skoro jistě nebude, neb na jaře se hraje hanspaulka ve všední dny až do večera... To chce taky promyslet.

taky si sním mluvil?

a proč myslíš,že mám 35 míčů a 12 párů kopaček

Jeden chytrej člověk mi poradil,že prej čím máš víc párů běžek, tím seš rychlejší. Tak teď už vůbec netrénuju,ale jenom scháním běžky.

že prej chce vyhrát jizerskou padesátku a asi si myslí,že je to v běžkách
kontroly o víkendech nechoděj,takže chlastat půjdeš a nebo máš smolíčka