Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

mě by se oslava hodila bud tuto sobotu odpo nebo večer a nebo příští pátek někde v centru(do delty ani motorestu se mi nechce).ale musí jít šimátor a zvracet pod stůl

jinak treninky to chce určitě,ale taky to na nich chce něco dělat a ne hrát fotbálek bez náboje proti zlatanovi.to už tady ale kartáč několikrát psal.

Tomm: jak jako s počítat s útokem,já mám formu,štěpa má zamluvených 58 min.,jedině,že bysme hráli na 3 útočníky.

Tome: Kontakt na boulleho najdeš v sekci kontakty na kbelyfotbal.wz.cz, já mluvil s Haniakem a ten misdělil, že to hřiště nemá v kompetenci , aleb že Vosy si to s nikým nedomlouvají, jen to napíší do přihlášky. To mi ale přijde poněkud riskantní.
Ohledně tréninků - ve 4. lize či výše se bez nich neobejdeme, toť jistota, chtělo by se to Boulleho také zeptat na to, zda by tam třeba přes týden bylo možné hrát, ale pravděpodobnost volného prostoru mi přijde malá. Tak to asi zamluvit na tréninky za tou školou či jinde v okolí... Ale jak říkám, bez tréninku to nepůjde... Tak to můžem provozovat, až nám bude čtyřicet

Ohledně zakončení sezóny mi stále přijde jako nejrozumější sejít se někdy v týdnu večer, jinak to při všeobecné touze dohodnout se dohromady nedáme ani náhodou

Jsem pro přechod Brd pohodička a klídek, myslím, že je to ideální řešení.

Teď vážně:
Jestli to bude tuhle sobotu, tak si dávám přihlášku do Vos a pak vás přihlásim na Čechii.
Navrhuju vánoční přechod Brd s hektolitry zelené na zádech s cílem Voznice, kopačáky s sebou a jde se v dresec, bude se hrát po cestě bago, brazilka a taky normál na dvě... V případě sněhu možný na běžkách, Štěpa má asi sedmery, tak by vám mohl půjčit... Co vy na to, mohla by to bejt fakt super akce...

Já tu tento víkend jsem. Mám totiž dost práce, tak jsem nemohl na hory jet. Jinak na zápas jdu a tu slezinu bych dal raději někde poblíž.

čurácy, zmrskat se v sobotu během vobjeda, to sem ešče nezažyl... Ale mam smolýka, pádž žeru antybyjotyx... Řykám to naposlet, zkuste se uďelat tudle sobotu a hlásym nás na Čechyjy Karlýn.

ďe do peče, Pežlo...

Gájovéééé, takhle se nesejdem nikdy!!! Pokaždé bude neěkdo chybět. Jsem pro tento víkend, pak už nebude čas. Zmrskáme se po zápase v Deltě a hotovo. Stejně hrajeme od 10 hodin. To už tam bude otevřeno.

Oslava
No já v pátek 12.12. nemůžu, ale to jen pro info. Ten víkend 20 nemusí být špatný.
Padá sníh, v dálce vidím ruskou trojku. Jenom cinkaj rolničky. Už zastavila. Odkrývám kožešiny, jsou zasněžené a pod nimi... A pod nimi Finlandie v takovým množství, že se mi chce zvracet už jen z toho pohledu. A přijíždí další saně, v nich Ondra s Kumbálem, mezitím další, tahne je Štěpka a nahoře Kartáč s Tomem. Už vožralý, kartáč vykřikuje něco o antibioticích. A hned další saně, Milda s Varanem. Atd.

Jo a prosím napište se co nejdříve na zápas - psal mi Ondra Šimek, že by rád přišel, tak ať vím, co mu napsat. Ale vzhledem k tomu, že oproti standardu nebudou Kartáč, Kumys, Peťa, tak mu nejspíš řeknu, že budeme rádi... Někdo z beků, nejspíš Milda - nebo Kumbál? - může počítat s útokem...

Diskuse je na hovno, měli jste přijít na trénink a tam to pořešit osobně - tady každkou chvilku někdo mele o něčem jiném - jednou hřiště, jednou sestup, jednou oslava....
1) Hřiště - vyšlapejte mi cestičku (tj. sežeňte kontakt, zavolejte, informujte) a já se pak s Boullem klidně sejdu a dohodnu to osobně. Důležité je vše dohodnout co nejdříve, jelikož musím dát ředitelce výpověď :o) dva měsíce předem, to znamená nejpozději v lednu, ale spíš dřív. Druhá věc je, že jste úplně opoměli to, co říkal Vláďa - tréninky... Na ty teda kašlem? Nebo mám domluvit s ředitelkou jenom tréninky? To ale bude drahý a složitý - spíš na ně můžeme zapomenout... Tak si to rozmyslete.
2) Sestup - neřešme a nekalkulujme, stejně budeme chtít jako vždy vyhrát a umístit se po zpackané sezoně co nejvýš.
3) Oslava - jsou tu dva směry a dva problémy, takže minimálně čtyři řešení. To zásadní je podle mě termín: tenhle víkend (6.12.) se nehodí vyloženě Kumysovi a Peťovi - jsou pryč, pít nemůže Míra a Kartáč. Příští víkend (13. 12.) se nehodí mně a Jendovi - jsme na horách. Takže jak to rozštípnout? Leda tak, že půjdeme posedět v pátek 12. 12. Tím by se vyřešilo i místo, protože bychom nemohli jet někam do řiti - všední den + náš odjezd na hory druhý den ráno. To platí i v případě, že určitě Kumbál, nejspíš i Ondra a Varan nemůžou nebo nechtěj jet někam ven z Prahy, takže bych udělal kompromisy, jinak bude někdo naštvanej či zklamanej.
Rýsují se mi dvě možnosti: Bud pátek 12. někde v centru (karaoke) nebo sobota 20. klidně Voznice, ale to už bude dlouho po sezoně a brzy před Vánoci.
Mildo, je mi líto s tou Voznicí, ale vypadá to takhle. Jinak jestli upřednostňujete místo a prostředí, dejte si v pohodě sobotu 13. komornější Voznici - my s Jendou jsme ji už zažili a myslim, že za nás za oba můžu říct, že to zkousneme :o) V tom problém není...

jinak já bych nikam nejezdil a byl bych někde v praze

bud v klidu,disciplinárku mám taky ošefovanou a na PSMF sem poslal nějaký kapříky

Jene, já nepsal nic o tom, abys tam chodil. Chodit tam s číslem mi přinde zbytečné...
Nicméně máš pravdu v tom, že není nad osobní kontakt.
Ondro: Toto je veřejný web s odkazem na stránkách PSMF. Až se nějaký soupeř začne šťourat v tom, co tu píšeš o dohodnutých zápasech, disciplinárka nás nemine. A to bude pak paráda...VOLE!!!

jak teda s tou "oslavou"?

ale ted sem ještě vypočítal,že když kehar vyhraje a blesk a četa prohrajou,tak má smolíka četa,která hraje s babělcema,takže to jen tak nevypustěj a my můžem i prohrát

pokud bx se stalo(ale je to málo pravděpodobné),že by 4 týmy pod náma vyhrálo a my si domluvili remízu z bendou,tak by minitabulka vypadala takto:1.benda 8b.,2.-3.jožin a alkohol,4.širáci,5.zbabělci a 6.eukaratáci
Ondro, já půjdu a budu zvracet pod stůl, to je jasný. Ale musíš jít i ty, stát na záchodě po kotníky ve vodě, bejt "v pohodě" a občas hodit koláč