Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a myslim, že Vláďa má recht: neumíme se dihodnout
...jak by poznamenal klasik Zeydee: "My se ale musíme dohodnout!!!"

Jene: Nejde ani tak o oslavu, jako žto spíše o variantu prastaré tradice tmelení mužského kolektivu, dělali to Vikingové, Galové, Papuánci, Pigmejové či Vosy, tak my bychom se tohoto rituálu rovněž neměli vystříhat!

Jene: K cause OŠ, s obránci hrál na Vosa turnaji, ale v létě, jinak na Širák cupu proti nim, z hrajících ho herně pořádně zná jen Tom, Milda a Pižla, jináč nikdo.
Nic proti němu nemám, ale tyhle zásahy na konci sezóny mi přijdou zbytečný, nechal bych to na těch, co si to odkopali, a při menší docházce, která ale dle mě nenastane, by měli dostat šanci náhradníci, nepřijde mi vůči nim fér, když minule to poctivě odmakali, aby jen stáli, koukali a mrzli.
Výpomoc na jeden zápas mi nepřijde jako řešení, smysl má, aby hráli lidi, co mají dlouhodobý zájem hrát za ÚŠ, tj. odehrát minimálně tak 5 zápasů v sezóně, viz Andílek.
Opět opakuji, nejde o žádné antipatie vůči nikomu, jen o vyjádření vlastního názoru.
Vyvracet mi to nemá smysl, pokud bude hrát OK, ale myslím, že to není řešení. Probrat to můžeme po sezóně, teď na spory není místo, v sobotu je nutno bodovat!
Ohledně těch kontrol neblbni, za mnou za tři neděle domácího pobytu nebyl nikdo, jde spíš o náhodu. Varianta, že by za učitelem JH na počátku kariéry, a tudíž s minimálním platem, vyrážela kontrola za kontrolou, mi zavání konspiračními teoriemi

beztak nejni co slavit...

Gejové: takže jestli vám nevadí, že budete hrát v Karlíně, tak to klidně udělejte tuhle sobotu. Já sám za sebe opět říkám, že můžu kdykoliv po 9. 12. Ale tenhle víkend kromě Vládi a mě nemůže ještě Kumys a Míra. Jinak já se fakt neposeru...

Všichni:
Tak já za sebe zase přidávám, že tahle sobota pro mě už není. A proč? Pádž se nejste schopni dihodnout 14 dní, a pak blbnete na poslední chvíli. Já si přece jen dohaduju víkendový program vždy pár dní dopředu...
V týdnu kdykoliv... Kolegiálně bych počkal na ty, co nemohou v sobotu!!!
Tome:
Ohledně OŠ ani obránci nebyli vyzváni, aby se vyjádřili, nebo jsem si toho nevšiml (navíc bych to ani při obecné pisatelské aktivitě poslední doby nečekal...). Navíc si myslím, že pokud přijdou tradičně Varan a Kumbal bez toho, že by se napsali do pátečního večera, což je scénář hraničící s jistotou, bude tam zbytečná přehršel lidí do obrany a tam by ten Ondra přece měl hrát, ne?
Koncový útočník to není, záložník taky ne (pokud přijde Andílek, tak budete do zálohy taky v dostatečném počtu), tak proto mi to přijde zbytečné.
Počítali jsme s ním přece jako s posilou na chvíle těžké, plné absentérů a ty já nevidím.
Nicméně tvé zdůvodnění chápu a slovo kapitánovo respektuji, myslím ale, že nás opravdu bude dost.
Ohledně hřiště je času dost, přihláška se odesílá až do konce prosince, tak to zkuste vyřídit, moc času to nezabere, může jít navíc o změnu velmi prospěšnou. Opět vše ale záleží na tom, jak se dohodnete...

Zasebe říkám, tahle sobota a Praha. Ještě varianta příští pátek tj. 12.12. ! Hele už takhle je to dost těžké se sejít, pokaždé bude alespoň někdo chybět. Pokud to padne na mě , že nebudu moct. Nehodlám tady vyřvávat, vy zmrdi udělejte to 20.03.2042 to budu mít čas jelikož už budu v důchodu. Ješě k Voznici, moje plusy: nej kalbička za poslední dobu, pohoda, levný a dobrý jídlo a pití. Mínusy: zabere to celý víkend (spojeno s nedostatkem času a vánočním schonem, ostatní mají možnost vše zařídit v týdnu, já nikoliv), v týhle kose se nedá spát venku (případně vesele házet kachničkám) . Voznici bych dal, ale někdy jaro, léto, podzim ,ne v zimě!!!!

Takle rozmazlený fracky jsem dlouho neviděl. Jeden chce to a druhý ono. Voznice - Kbely, nemůžu - můžu, víkend - všední den, zelená - džus !!! Proberte se !!!

Přechod Brd je krásná myšlenka, ale podle mě trochu nereálná. sotva se zde můžeme dohodnou na jednom večeru, natož na akci podstatně většího rozměru. Sám za sebe můžu říct, že víkend před vánoci nebudu mít asi moc času, takže bych byl pro možnost jít někam co nejdřív a nejlépe i co nejblíž.

jinak nevim, co brácha děláš, co je za problém s tim hřištětem? prostě zavolat boullemu a šlus. Jen se slušně zeptat a on ti řekne. Žádnej problém v tréninkách na školnim hřišti nevidim. Jen se změní místo zápasu.

já nic jinýho nenabízim. přijde mi to naprosto reálný. Jinak nechápu o co jde. Já např. si čas můžu udělat kdykoliv po 9. 12. - navíc se tu nevyjádřil téměř nikdo

Jelikož se nevyjádřili obránci a Vláďa je proti říct Ondrovi Š. a brácha je pro (ani jeden z vás nebude na hřišti),tak rozhodnu já - pro to, aby přišel.
S hřištěm bych teda počkal na příští sezonu, nehodlám teď hekticky schánět bouleho, ředitelce vypovědět smlouvu a pak hrát čtyři zápasy za sezonu ve Kbelích, zbytek jinde a při tom nemít tréninky.
Oslava, na prd. Maximalistické varianty jsou podle mě nereálné. Voznice, za čtrnáct dní. Dal bych něco v Pze a do týdne. Dávejte prosím návrhy, které jsou reálné, a ne které si přejete.

No tak samozřejmě, choděj (kontroly) na udání. Zrovna dneska jsem je k tobě poslal. Ale v sobotu je poslat nemusím, teda jestli půjdeš s náma

To Vláďa: já bych Ondru bral, myslim, že o sehrávání to nebude. Každopádně se hodí každej člověk, co to umí, zeptej se obránců, jak se jim s Ondrou hrálo na zimnim Vosim turnaji (vyslovuj jak Čapoun)...
To Jendo: já žádnou kolu pít nebudu a hlavně budu doma, choděj kontroly jaxviň, zrovna dneska tu byli. A už jsem i slyšel případy, že na někoho přišli víckrát za jednu neschopnost... takže já jsem doma natuty

...o udržení

No o něco, vlastně docela o dost...

Tome: Posily bych nenaháněl, bude nás dost. Kůča jde, nový člověk, který s námi hrál jednou před čtyřmi měsíci mi teď přijde zbytečný...
V tom zápase o něco ještě půjde, nemyslím, že bude vhodný na sehrávání.

ale hlavně ne hned po zápase

Mě lákaj Brdy.
Ale tahle sobota je ok. Kartáč si dá kolu.
to bychom se teda neměli!!! :-)))