Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 05.12.2008 14:55
tak já na oběd do delty nebo kam chcete jít určitě nejdu,protože po zápase jedu na oběd do čelakovic
Osobní profil Kartáč | 05.12.2008 14:11
Vláďo, jax to myslel s těma "teplýma měsícema"? To je pro mě celej rok. Ty to máš nějak rozděleno - jako že otvírací a zavírací doba? Jinak já si to nemyslim. Brdy nejsou Alpy, přesto je to tam v zimě paráda, byl jsem tam už několikrát na běžkách i jen tak pěšo ve sněhu a je to luxus.
Osobní profil Tomm | 05.12.2008 13:53
Dr.: Rozumím, ale i kdyby nás bylo dost, chtěl bych, aby Ohřej přišel, chápeš?

střelec: třiktát by asi i na mě bylo moc, kort když není co slavit :o) Myslim ale, že na večer se dohodnem - a oběd se zatím rýsuje tak, že už si ho můžeme skoro slíbit... Jo a s odvoláním kapitána souhlasim!
Osobní profil střelec | 05.12.2008 13:34
já bych byl pro odvolání kapitána:-)
jinak jak sem psal,tak já mohu teda zítra nebo příští pátek.zítra po zápase dejte klidnej oběd,ale na večer se pšesuneme do prahy.to proto,že po zápase pojedu ještě domů a pak bych třeba na 5 jel do prahy.co vy na to?
a tome,můžeš jít i v týdnu s lidma kteří nemohou zítra a budeš slavit 3x
Osobní profil fosna | 05.12.2008 11:44
Souhlas, v so po zápase bych dal pohodovej oběd a když budem chtít, tak to můžem protáhnout. A na zápas samozřejmě jdu!
Osobní profil Dr. | 05.12.2008 10:54
Tome: Žádnou kritiku tu neprovozuji, rozhodnutí chápu, nicméně jsem vycházel z toho, že nás bude dost. Kdyby se ti, co nepřijdou, laskavě zapsali, mohli jsme si ty názorové litanie odpustit...

Jene: Ohledně oslavy ve Voznici ještě na přechod či přejezd Brd tak úplně připraven nejsem (na běžkách jistě ne), navíc mi tahle alternativa podobně jako Pižlovi přijde vhodná jen na teplé měsíce...
Osobní profil Mildinek | 05.12.2008 10:50
a jde také Ohřejův starší, tzn. teplý, brácha?
Osobní profil Mildinek | 05.12.2008 10:40
měl sem na mysli, že po zápase nějakej obyč obídek a pak tu voznici
Osobní profil Mildinek | 05.12.2008 10:35
ad Tomm:

kalba - ideální řešení
Ohřej - ideální řešení
Osobní profil Tomm | 05.12.2008 0:54
Jo a možná to v množství textu zaniklo, ale: Míra a Varan nemůžou jít, jde Ondra Šimek. A pozor na začátek zápasu v 10:00
Osobní profil Tomm | 05.12.2008 0:37
Já myslel chibi v rozhodování - na ty gramatický seru, to víš už dlouho...
Osobní profil Kartáč | 05.12.2008 0:33
no nevim, jestli ti jednu "případnou chybu" odpustim, bohemisto! Ale vzhledem k pokročilé hodině lze pochopit cokoliv. Je vtipný, žes tu "hrubycy" napsal a hned za ní žádáš o toleranci:-)
Jinak souhlas, všechno chápu, souhlasim a taky už jsem odeslal přihlášku na sezónu s domácim hřištěm v Karlině (zas ten Čapoun, ach jo...)
Na brdy, myslim, že rád pojede i Štěpa, mohl by i Vláďa, ostatní jsou gejové připosraný. Kdyby byl ten sníh, tak by ty běžky byly dokonalý.
Osobní profil Tomm | 05.12.2008 0:27
Jo a pokud se třeba v sobotu solidárně (kvůli Kumysovi, Mírovi, Kartáčovi, Vláďovi) dohodneme, že ta první pražská párhodinová zapíječka proběhne někdy v týdnu (nejlépe po úterku 9. 12.), budu taky rád. Ale nemyslím si, že vždy budeme moct všichni... Každpádně se na zápas a na všechny těšim.
Osobní profil Tomm | 05.12.2008 0:23
A celkově - myslim, že je rozumný, že v situacích, kdy panuje neshoda, je dobré, když někdo rozhodne, rozštípne to. A kdo by to měl jinej dělat, než já? Beru za to zodpovědnost - to je první důležitej aspekt, ostatní plácaj, nebo si prosazujou svou, nebo nerozhodujou (nepřijímají zodpovědnost). Druhým je, že jste si mě pro podobný věci sami zvolili - tak to tak berte. Nerozhoduji samovolně, nýbrž promyšleně, téměř vždy po konzultacích a jen v případě, že nepanuje shoda (tj. posledních pět stránek na diskusi). Třetí důvod není také úplně bezvýznamný - mám nejvíc informací a známostí: všichni píšou mě, když se něco děje, komunikuji s Rasťou, ředitelkou, pí Novákovou a Satalickou školou, se všemi členy týmu mám nějaký vztah - všechny znám dobře a dlouho, takže i nově příchozí lidi, kteří nejsou jen z Kbelské či kollárovské bandy (Míra, Štěpán, Láďa Jelínek, Ondra Šimek). Zkrátka mám na to informace i pravomoce, tak prosím buďte od té lásky a nevíčítejte mi rozhodování a respektujte jej. Na případné chyby a omyly zkuste nahlížet tolerantně - ale o to vás jen žádám, to je vaše věc.
Osobní profil Tomm | 05.12.2008 0:10
Tak hele kucí... je to o dohodě, to máte pravdu, ale když se nescházíme osobně (na tréninzích), a nejsme schopný se dohodnout po netu (každý tu cpe svou, Pižla se nasírá - což chápu, ale řešení to není, ostatní ignorují), je třeba to bud zapíchnout, nebo rozhodnout. Nechtěl jsem to dělat direktivně - nabídl jsem pár variant a doufal jsem, že extrémisté ustoupí ze svých pozic a dojdeme k nějakému kompromisu, ale nestalo se... ostatní nevhodně mlčí. Takže:

Kalba: Abychom vyhověli takřka všem, kromě bráchy, míry a kumyse - sejdeme se tuhle sobotu v nějaké hospůdce a popijeme (místo a čas domluvíme po zápase, ale je možné, že půjdeme hned po matchi). Jinak 20. 20. vyrazíme určitě brácha, já, Jenda, Milda a tušim že i Kumys směr Voznice, a to se všemi radovánkami, které brácha popsal. Čím více lidí si najde čas, tím budeme radši, ale určitě si vystačíme v pěti. Omlouvám se za direktivnost, ale přijde mi to lepší než se nepohodnout a neshodnout a nejít nikam. Takhle - např. já - půjdeme dvakrát!!!

Co se týče hřiště, je třeba si vše říct osobně - není to tak jednoduché, jak psal brácha, má to více rovin a ty je třeba důsledně probrat, takže více viz sobota - a jak psal Vláďa, máme čas do konce prosince.

Kauza Ondřej Šimek je dosti jednoznačná... neshodli jsme se, a tak je třeba rozhodnout - zkrátka jsem se rozhodl a myslím, že pro to mám dobré důvody. Je fér napsat, že po mém rozhodnutí mi to ztvrdila i fortuna (Ondro, ne ta tvá) - večer mi napsali Varan a Míra, že nemohou, takže Ondřej je nutný. Ale i kdyby byla jiná situace, bral bych ho - není to externí posila, má registračku a to z toho důvodu, ABY HRÁL. Náhradníci u nás dostávají prostor, když není zbytí a ne za zásluhy - dohodli jsme se před sezonou, že upřednostnujeme kvalitu. Navíc tam žádní nebudou - snad jen Peťa, ale ten hraje v útoku. Navíc Ondra kvalitu má a není žádný risk či zkoušení v důležitém zápase, je to sázka na tutovku. Taky při labilitě některých našich neřikáme, že je riziko je stavět... ale to je na dýl.
Osobní profil Kartáč | 05.12.2008 0:02
Hele, tak co ta zapíječka? Jestli to je v sobotu, tak jste mi, milí Širáci, úplně ukradený... a budu Vosa a budu vás píchat každej den...
Osobní profil Dr. | 04.12.2008 22:22
Bohužel to tak je, my už jsme skoro samé mladé pušky, co si pravidelnou fotbalovou klasiku s utkáními UŠ - Old Trávord TEAM až na světlé výjimky nepamatujeme
Osobní profil Ohřej | 04.12.2008 22:09
Nazdar hoši,
svrbí mě klávesy, chtěl bych se taky vyjádřit ke kauze Ohřej. Je dobré, když má příspěvek či článeke na začátku abstrakt. K mému článku je tento abstrakt: "Hele do pohody, vo co de?"

Já vím, že si to ani ten starej dobrák Láďa nemyslí, ale nikam se necpu, to mi věřte. Zatím se řídím slovem kapitána, a že to je nějakej kapitána, kterej pravil, že mám přijít. Ale když si to do pátku večer rozmyslí, zůstávám doma bez pocitu hořkosti. Nebo je tu taky varianta, že dorazim, a když uvidíme, že vázne spolupráce, půjdu na hambu a budu fandit. A i to budu dělat docela s chutí.

A kdeže jsem byl, když vy jste v potu tváře remizovali? Byl jsem nějakou dobu invalid a doteď ještě úplně neskáču přes kaluže tak, jak jste u mě byli zvyklí. Za Kosy už jsem hrál, ale že nemám takovou fyzičku jak v létě, dva zápasy za den bych pořádně nezvlád.

Jediný, co ve mě zanechalo smutek, je, Láďo, tvůj výrok o tom, že se se mnou nikdo herně nezná, jen Tom, Milda a Pižla. To říkáš ty? ty, kterej mojí hru tak studuješ a obdivuješ?
Osobní profil Kartáč | 04.12.2008 19:26
jinak v sobotu nikam definitivně nejdu, nejen kvůli kontrole, ale fakt mi neni dobře, a to jsem doma na antibiotikách už týden. Navíc bez chlastu to nemá cenu...
Osobní profil Kartáč | 04.12.2008 19:19
ad Ohřej, asi máš pravdu....

...v tom, že ten turnaj byl asi v létě

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery