Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

už je zpět ve Kbelích určo

geji, to by mě zajímalo, v jaký termo-homo vesnici to vlastně jsi, že je ti takový vedro.

Kdo by byl na pacifické pláži pozorný. Při té teplotě...

Voloďo: Ne, kocourku, nauč se číst. Prograsivně (nebo snad pro-grassy vně) či progresivně, tudíž odzadu dopředu - vrať se tedy a přečti si mé a tvé příspěvky a nesměšuj je. Já si od začátku dělal prdelky z tvého překlepu - reakce/rekce. Očividně sis té chyby nevšiml, ani po mém "upozornění" - netušil jsem, že tvá dislexie je až tak brutální, že si nevšimneš ani signalizované chyby. Já onu poznámku o rekci vztahoval od začátku jedině ke spojení "přiskříp prsty". A ty sis pořád mlel svou... Ach jo. Musíš číst pořádně, hošku, jinak to s tebou dopadne zle... Pod svícnem tma jak v pytli, koukám...
Jsem se těšil na pořádnej rovnocennej slovní souboj a tys bojoval jak my (Širáci) tuhle sezónu... jako lev, ale docela neefektivně :-)
Mam už skoro pocit, že bychom tuto konverzaci mohli přesunout do mailu jako za starých časů, když jsem ti posílal "Pruské obrázky". Howgh.

esivně

Jene: Promiň, že jsem řízenost opomněl zmínit. Z tvé udivené reakce jsem na rozpacích, neb sám jsi ji vztáhl k tebou prograsivně utvořenému neokompozitu abysesneposral... Za výpadek a v e slůvku reakci se hluboce apologetizuji.
Ondro: Najdi si na netu význam slova metafora a porozumíš

co furt kecáš o tom karibiku?to se snad točí doktor z karibiku nebo si vyhrál soutěž s banánama v čokoládě?

Hlavně, co ty jsi za doktora, když nevíš, co je to rekce. najdi si to, s lexikologií to nemá co dělat, voe. A já se bojim státnic...

Navíc co já jsem za doktora, když jsem zatím ani jednou neoperoval...

Vidím, že státnicové přípravy se vesele rozbíhají. Avšak vztah pojmů jako přimykání či shoda k čistě lexikálnímu jevu je mi záhadou...

(na pana doktora nic moc...)

jediná rekce, co jsem v mých posledních textech našel, je "přiskříp´prsty", jinak samá adjunkce a kongruence. Co ti na tom ale přijde vulgárního, to tedy nevím.

jak víš, že nejsem opilý? včera jsem už dobral antibiotika... takže můžu

Bude, ale chvilku to potrvá. Pořád jsem v Karibiku a právě jemi dosti vedro a líná atmosféra je všeobjímající...
Tvé vulgární rekci se už, žel bohu, nedivím, avšak stále si kladu otázku: Opravdu se tak má veřejně vyjadřovat nadějný(a neopilý!!!) vzdělavatel mládeže?

bude nějakej report z posledního mače?

ti někdo přiskříp´prsty do dveří?

no jo, a jo. Abysiseneposral. (co se ti stalo, že se vyjadřuješ tak neobsáhle?)

To jo, ale zítra. Jsi mi ale odborník

kdyz jsme u florbalu - od peti hrajem s Lotyšema na ČT4 - čučte.
Jene: I ty si zřejmě budeš musit oživit význam slova metafora...
Jinak bych ještě chtěl ctěné širáctvo upozornit na to, že přihláška na další sezónuse odesílá až za 14 dní, a tak je času dosti na možnou změnu hřiště. Ačkoliv mi to nejdřív připadalo jako zbytečné, po posledním mači jsem došel k závěru, že by to mohlo být k něčemu dobré - např. by nás to nutilo vskutku bránit a neumožňovalo očekávat soupeře 3 až 6 metrů od nich.