Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 10.12.2008 20:23
Pižlo - koukej přidat voznici do kalendáře
Osobní profil Mildinek | 10.12.2008 20:23
v závěru porady v sobotu jsme se dohodli, že možná nebude od věci na jaře ještě zůstat na Albrechtické a na alternativní hřiště se zaměřit až po jarní sezoně, přeci jen, během jara jsou tréninky velmi důležité
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 18:19
Ale to už, jak jsem už jednou napsal, má svoji logiku. Každá skupina tak funguje-je tu vůdce (taky to vůdce být nemusí, spíš jen obětavec, kterého okolí moc neocení, ale jemu je to jedno, ačkoliv mu to třeba i někdy přijde líto), který za ostatní dělá věci, na které oni "nemají čas". Já takhle 5 či 6 let zařizoval 90 procent (a bůhví jestli ne navíc...) agendy UŠ (cesty na svaz, odvoz zápisů, registrace hráčů, psaní žádostí o prominutí o trestu Mírům či Smolíkům, na zařizování ohledně tělocvičny, to ještě letos na podzim, atp. - pískání nezmiňuju, to mě vždy bavilo). Sem tam se mi to taky nehodilo, ale než se koukat na ty protáčející se panenky těch z vás, kteří nemohli na svaz něco odvézt, protože "nemají čas a trvá to strašně dlouho", tak jsem to tam radši odvezl osobně.

S takovými věcmi se smiř, tak to prostě u nás bohužel funguje... A jestliže to tak bylo v roce 2002, kdy nás pracovala jen půlka a o rodinách se nikomu ani nezdálo, tak jak to má vypadat dnes... Pak holt zařizuje jediný běžný a spolehlivý student jako dřív já.

A ještě jedna věc: Tom to rozhodnout nemusí, rozhodne o tom s těmi, co o to mají zájem.
Minulý týden se jeho rozhodnutí týkalo pouze toho Ondry Š.
Osobní profil Pižla | 10.12.2008 17:23
Dr: ano, Vlado. Vaši předchozí diskuzi o hřišti jsem četl a vím že si to inicioval ty a Kartáč obvolal. Neměmní to ale situaci v tom že když něco hoří nebo se o tom nedokážeme dohodnout. Musí to rozhodnout a nebo zařídit Tom.
Osobní profil Pižla | 10.12.2008 17:18
Co to je tohle?? Varan?? Vyvalte sudy, jdem se zmrskat. Varan napsal do diskuze !!!! Držte mě!!!
Osobní profil Varan | 10.12.2008 15:19
Já bych hřiště neměnil
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 13:27
bezva, tenhle přístupnejlepší, tak to za vás rozhodnem my...
Osobní profil střelec | 10.12.2008 13:06
mě je jedno kde budu dávat goly
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 13:02
a Střelec tradičně zakraví a ke hřišti neřekne ani ň...
Aspoň to byste snad mohli při vašem všeobecně minimálně středním vzdělání dát dohromady...
Osobní profil střelec | 10.12.2008 12:25
dneska vyhráju sportku,takže nové dresy koupím
PS: ale i s hráčema(kluci ze sparty budou taky potřebovat někde hrát)
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 12:20
NAvíc myslím, že třeba tohle by Vám, milí fotříci a další stárnoucí omladino, mohlo krýt kynoucí pupíky pěkně dlouho, a to ještě v mile tradičně širáckém pojetí!!!

http://fotbalstore.cz/detail.php?img=zbozi/217260_res_4.jpg
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 12:17
chci
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 12:17
A ještě něco: Vzhledem k tomu, že v poslední době vypadáme díky absenci dresu u řady z nás jako hastroši, tak vás JÁ, Modýlek I., vyzývám buďto k jejich dokupu (cena s potiskem cca 290 korun), či ke koupi nových. Jestli se na to hřiště ještě někdy vrátím, tak chi alespoň nějak vypadat

Pro inspiraci připojuji odkaz na to, co by ná mohlo nabídnout Haniakovo sportovní impérium, třeba i se slevou za reklamu - pro ty spořivější z nás...

http://fotbalstore.cz/vice.php?id=217259&kat=9&pod=1&page=1
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 12:08
Ale fakt je, že ikdyž bydlíte daleko, tak byste tu vaši rozkošnou kušničku mohli aspoň otevřít a říct, chci změnu, nechci změnu.

Až na Jerryho, Mildu, Honzu a Toma jsem žádnou další reakci nezaznamenal.
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 12:06
Navíc o hřišti ve škole může vyjednávat pouze Tom, který tu smlouvu podepsla, tudíž jednání s někým dalším pro provozovatele nepřipadá v úvahu.
Osobní profil Dr. | 10.12.2008 12:01
Pižliku: S připomínkami souhlasím, ale některé věci musím uvést na pravou míru. Na Tomovi nikdo nic nenechával, sítě jsme s Honzou rozhodili a s Haniakem na tohle téma mluvili už minulý týden. Od toho se pak odvíjelo vše další, co tu k téhle věci bylo napsáno.

Samotné vyjednání ale bohužel většinou je na té jedné osobě, která má chuť a které nevadí obětovat pár minut, poněvadž ví, k čemu to bude... Tak to u nás prostě chodí už odedávna, většinou to zařizuje ten nejnadšenější, který rozhodne za druhé, kteří se nezvládnou vyjádřit. Ta rozhodnutí vždy byla taková, že přinášela pozitivní výsledky.
Dlouhou dobu jsem to byl já, ťeď je to zas trochu na Tomovi, co se dá dělat. Jak ale říkám, my s Honzou jsme tu taky.
Všichni ostatní jste v práci od nevidim do nevidim, další bydlíte desítky km odsud, takže se s tím šance, že byste se na něčem podíleli, prakticky nuluje.

Ty tréninky bych za problém nepokládal, dokud se o tom nebudeme bavit s někým odpovědným ze strany obou hřišť.

Ohledně týmu Relax bych zas tak ohleduplný nebyl, za celý podzim se nás na to, jestli tu budeme na jaře opět hrát, ani jednou nezeptali, ačkoliv zde hráli pouze díky nám.
Osobní profil Pižla | 10.12.2008 11:42
Dělat širáckého kapitána je pěkně na hovno, to vám řeknu. Se divím že se na to Tom nevy... ! Chtělo by to větší iniciativu i od ostatních. Tím střílím do vlastních řad.
Osobní profil Pižla | 10.12.2008 11:37
Hřiště: faj jenže jsme všechno hodili na Toma a nikdo jiný nemá moc zájmu se o to postarat, nebo cokliv dohadovat. 14 dní je sice dlouhá doba ,ale nezapomínejte že se stále řeší tréninky!! Co s nima??? Buďto to chce zařídit hned a nebo to nechat až na další sezónu i vzhledem k tomu, že po nás hraje ještě jedn tým, který má stejné podmínky a sám tam hrát nemůže. Nepříjde mi to fér, říct jim týden před podáním přihlášky ať si obstarají jiné hřiště.
Osobní profil střelec | 10.12.2008 9:46
jestli budu hrát příští sezonu jako tuto,tak bych hlavně potřeboval vyhřívanou střídačku
Osobní profil Dr. | 09.12.2008 16:55
Jene: Na tohle se fakt jukni. Vše, co jste kdy chtěli vědět o Hausenblasovi a báli jste se zeptat...

http://www.blisty.cz/files/isarc/9910/19991026f.html

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery