Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Všechny prosím o brzké přihlášení na téňajs ať můžeme případně sehnat náhradu za lidi co nejdou. Ať nehrajeme v 6-ti. Tome předej brašulemu klíč od tělocvičny nebo si vyber jiného dobrovolníka. Díky!!!

1.Pro zinmí turnaj nejsme myslím nikdo.
2.Osobně bych raději hrál také na menším hřišti s menší brankou a výpletem mezi nohama.

Milda: máš to v kalendáři

Rozumím tomu správně, že ten odkaz pode mnou je na Láďa? Maj to tam bez hacku a carek.

t

Jo, Mildo, musím oceni, že už víš, jak se správně jmenuju

Mildo, ještě musím ocenit, že už víš, jak se správně jmenuju

Myslím, že to hřiště by na trénink v týdnu i na té albrechtické dohodnout šlo, nicméně proč se taky nezeptat na tom Spartaku, ne? Ale to už jsem zmiňoval před týdnem...
Ohledně zimnoturnájku jsem uvažovali nad tělocvičnou kbelské školy, turnaj 4 plus 1 by se tu v klidu realizovat dal. To už ale nechávám k diskuzi...

5+1

na zimní turnaj rozhodně prdět, dal bych zas nějakej mač na děkance - tzn. 65+1 v hale, to mě hrozně bavilo

VL´áďo - jenže tady jde taky o to, kde bychom trénovali, když si ted narychlo zamluvíme Spartak, myslíš že budem moci trénovat stále na ALbre?

A Jene Šimku Černošický, ty si tu před námi netvoř auru notorika, když všichni víme, že dosud saješ mléko pouze ze struků vaší stračeny!!!

Zimní turnaj jsem rovnou stornoval po vašich reakcích na tuto soutěž z minulého ročníku.
Vůči Relaxu bych to jako podraz rozhodně nevnímal, zajímat se má ten, který je hostem, nikoliv domácí...
Soutěž začíná v dubnu čili můžeme přípravu směřovat tak měsíc a půl před jejím vypuknutím.
A malé hřiště? Naše výsledky to hřiště opravdu umocňuje, ale až na zálohu bych našel v každé naší řadě -tedy od branky až po útok - lidi, jež by malá plocha těch chyb skoro zbavila...
A je mi líto, milý Vousatý, že se ani nevydjařuješ ohledně odkazu na info o milovaném OH

Když slyším Voznice,
hned navlhčí se sliznice!
Když uvidím stereo,
myšlenky barevný jak Borneo
- chlastám!

já asi souhlasim s Pižlou, že by to nebylo fér vůči tomu Relaxu takhle na poslední chvíli. Do budoucna bych asi taky stal o to mensi a treba i novejsi typ umelky.
Jinak ale stopro nase vykony nevyplyvaji z toho, kde hrajem. Hriste nase trapeni jen umocnuje. Mmch. co zimni pohar? Ja se urcite neucastnim, ale dal bych mozna neco jednorazovyho (jednodenniho, max. vikendovyho) - kazdopadne venku na umelce... ale az v unoru

já nevím, pokud o to je zájem, tak se to pořád dá v klidu realizovat...

na tom se asi shodnem všichni, ale ted by to bylo nakvap

Mě samozřejmě tohle hřiště vyhovuje,ale z hlediska bránění a dřívějšímu přístupu k hráčům by nám něco menšího asi prospělo
http://www.100pfc.d2.cz/cteni/2002podzim/4kolo.doc
hmmm, zřejmě slušnej oddíl !!!