Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to myslíš asi Vosy, co? to jsou kokoti, to maj kvůli pískání počítám... Co mě ještě překvapilo, je, že Prcák Mára dal v posledním zápase dva góly a byl man of the match... :-D

koukali ste na tohle?
http://tydenik.psmf.cz/hl/4/a/
bodově by skupinu vyhráli, ale sestupujou

Já si vždycky říkal, že nabídka ze Spartičky jednou musí přijít. Rychlejší než Zelenka nebo Horváth jsem byl vždycky. Paradoxně mě zvou, když už se těchhle rychlíků zbavili.
Co ale nechápu, je, proč se pane Křetínský, schováváte za hloupou a nic neříkající přezdívkou NO NAME?
Přijďte s konkrétní nabídkou, otevřete karty a pak budeme jednat. Do té doby zůstávám, jak řikám, v Širácích. Je tady perspektivní kádr a máme teď dobrýho trenéra a, jak řikám, chceme zase hrát vo postup. Pro mě bylo dycky ctí moc hrát za Širáky, ale Sparta je Sparta, to ví u nás každej malej kluk.

Velice rád s tim počkám na jaro. Díky za jasný a zřetelný vyjádření - Štěpán s Kartáčem jsou v této fázi taky pro, Varan je pro celkově, takže není co řešit. Na jaře budeme hrát na velkym, jako doposud, pak to pořešíme.

Milda: naprostý souhlas, žádný stres. Všichni toho máme před vánocema dost. Než to upéct narychlo a bez tréninků, to raději pořádně a v klidu v příští sezóně.

počkat počkat, dyt ted tady vyloženě o tom hřišti mluví jen Vláďa, jinak nikdo jinej, fakt bych to asi ted na jaro nechal bejt

Ale napadaj mě dva háčky.... pořád ty tréninky a taky to, že smlouva je psaná na mě a na Hanouše - musíme tu smlouvu vypovědět společně nebo se nějak dohodnout. Přijde mi to fakt složitý a kurevsky stresující. No zkusim to, ale mám i jiný věci na práci. Pokusim se a v nejhoršim zůstaneme dál na našem hřišti, myslim, že se nic nestane - máme ho vlastně rádi a je to naše domácí.

Hele, kucí, kurva....
Pro změnu jsme sice všichni, ale já prostě nemůžu slíbit, že to stihnu všechno zařídit. Číslo na Boulleho mi nikdo nedal, ale to se snad dá rychle vyřešit.
Problém je ve dvou věcech - z hor se vracím v úterý a na schůzku s ředitelkou mám čas pouze ve středu, přičemž nevím, jak je na tom časově ona. Druhým probléme bylo, že se nám (Milda, Pižla, bří Šimci, Peťa, já) hřiště dole na Spartaku vlastně ani moc nelíbilo - rozměrově ano, ale povrch stojí za prd, je to samej písek, hotový Rio. Takže jsme se dohodli, že to necháme na příští sezonu - důvody jsou: čas, Relax, komunikace, povrch, dohoda. Já pak kouknu na diskusi: a ono jo! Hřiště se má změnit.
Řeknu vám svůj plán a podle toho to asi dopadne. Vláďa nebo Kartáč mi pošlou číslo na Boulleho (i s jeho občanským jménem) a já se s ním dohodnu, jak se to má s pravděpodobností odehranách zápasů. Pak se pokusím ve středu sejít s ředitelkou a zrušit smlouvu. Pokud to vyjde, tak se obratem dohodnu s Boullem a můžeme si do přihlášky napsat, že budeme hrát na malym. Co vy na to?

Kurňa, každý si sem píše, asi to zatrhnu. Kartáče nedáme !!!! Je náš !!!! Kartáče bych vyměnil pouze za tyto hráče: A.Cassano,F.Inzaghi,F.Totti. Samozřejmě za všechny dohormady.

V podstatě je mi jedno, jaký den. Pravidelně nic nemám, mimo práce tedy, že. Jen bych vynechal pondělky a úterky. Ty jsou tréninkové, ne ?????

Ten trend z posledních dnů a týdnů se potvrzuje ,píše už si sem i leckterá anonymní zhovadilá svoloč...
Naštěstí je vždy svým břitkým ostrovtipem zničím a už se neozvou - viz pan No Name i ten, co jméno má a mléko ze struků srká

tak třeba v neděli

rozhodnětě - a nenapíšu to a ne a ne a ne

rozhonětě - to mám tedy formu...

vybrat

Vzhlkedem k tomu, že se změnila pravidla pro výběr termínů utkání, budeme si muset jako možnou alternativu pro hraní zápasu (ačkoli drtivou většinu jich samozřejmě budeme hrát v dohodnutém termínu na našem hřišti, ne-li všechny...) i jedno odpoledne v týdnu, tak se rozhodně, jaký večer by vám vyhovoval od pondělí do pátku. Prosím vyjádřete se všichni a co nejdříve!!!

Takže přece jen pro tu změnu asi jsme. Dojdeme tedy k nějakému závěru???

Milý, nejmenovaný bafuňáři, pane No Name,
Váš zájem o našeho odchovance J. Hazlbauera nás těší, nicméně Vaše naděje musím již nyní uvésti na pravou míru - tedy nulovou.
Tento player je totiž znám nejen svou hbitou kličkou, ale i vysokými nároky na jazykové kompetence svého manažera (chápejte, prosím, tento výraz v kontextu obvyklém pro anglickou kopanou).
Tím jsem v současné době já a vzhledem k tomu, že za archaickým rozkazovacím tvarem 2. osoby, čísla jednotného slovesa viděti, nepíši jako Vy mylně tečku, neboť vím, že se nejedná o zkratkové slovo, budu jím i nadále.
V dokonalé úctě
DrN

Zravím, jsem nejmenovaný fotbalový bafuňář a mám zájem o koupi hráče J.Hazlbauera.Již delší dobu je sledován našimi skauty a hodí se nám do koncepce. viz. odkaz sezona 2002. Ptám se tedy jaká je jeho cena ????
tak bysme ho mohli angažovat.pro 5. ligu je ho škoda