Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 17.12.2008 18:27
tak se vyjádřete - skutečně si taky myslím, že když se domluví odvoz dobře na tu neděli ráno (Ohřej, Katka, já) tak ten efekt bude stejnej, skutečně nevím, co dotyční získají tím, že budou chrápat doma, když stejně tak dobře můžou bejt v osm-devět-deset v neděli zu hause
Osobní profil Kartáč | 17.12.2008 18:15
(jen doufám, že mi někdo nebude psát, abych se uklidnil... Ty vykřičníky a emotikony jsou jen nadsázka, chtěl jsem kalné vody této nástěnky rozvířit troškou emocí, když je Vláďa s Mildou vyjadřovat nechtějí
Osobní profil Kartáč | 17.12.2008 18:13
Vláďo a Mildo, pln emocí přidávám i svůj názor:

1. "causa Nefér" - tak to je úplná píčovina, ty dixne!!! Kurva dyk ty lidi nejedou ne proto, že by nemohli, ale protože nechtěj!!! Vysvětlovat mi, že Varan na to nemá čas, je asi, vole, totální blbost. Nehledě na to, že se zmiňovaní nevyjádřili k ŽÁDNÉ akci, natož pak k Voznici!!! Nefér by bylo, kdyby si snad někdo ze zmíněných chtěl stěžovat, že se dělá akce, která pro něj není!?!
2. "Causa Voznice ano či ne": já bych Voznici sakra jel a myslím, že když se dobře domluví odvoz, tak si nikdo neděli, do prdele, nezabije!!! Já to s těma práškama nějak zvládnu a brácha určitě taky!!! Milda nadrženej na chlastání, to je fakt masakr, to se nedá nevyužít.
3. "Causa Centrum": Centrum je nuda.
4. "Causa Vláďova homosexualita": Vláďa je gay (a všichni to věděj).
5. "Causa Smoldova homosexualita": Smolda je gay a všichni to věděj, jen on ne :-D
6. "Causa Klausova homosexualita": ten je taky...
7. prostě jsme všichni gejové...
Osobní profil Mildinek | 17.12.2008 13:47
a dva roky (nebo tři?) byla zapíječka ve Kbelskym podniku, takže když už někdo bude mluvit o tom, že to je nefér, tak by rozhodně neměl být kbelák
Osobní profil Mildinek | 17.12.2008 13:47
Vláďo - co to je zase za nesmysl, nefér? vůči komu? Voznice byla nadmíru podařená akce, kterou si pochvaluje většina z nás, proto sme to chtěli zopáknout - nehledě na to, že Tomáš zcela jasně tvrdil, že se může udělat ještě jedna akce pro ty, kteří do VOznice jet nechtějí - což se tak částečně udělalo tím obědem, jinak nikdo neměl zájem.
Nehledě na to, že nikdo nemůže za to, že ti zmínění lenoši, nejsou schopni hejbnout zadkem i jinam než ze Kbel - krom Pižly, nevim proč ho zmiňuješ

nicméně Voznice by měla smysl skutečně jen tehdy, pokud by se kalilo naplno a zůstalo by se přes noc, takhle skutečně pozbývá to své kouzlo, proto navrhuji nějaké to centrum Prahy
Osobní profil Dr. | 17.12.2008 13:41
Bez emocí přidávám i svůj názor. Mopžná se připojím, a, pokud ano, tak i rád. Přijde mi to ale trochu jako soukromá akce několika z nás než akce týmová, přece jen jsme všichni věděli, že Pižlu, Dědka či Varana a Míru sem nedostameme. Pak je na místě otázka, proč se to nekoná v Praze, jak jsme o tom mluvili. Myslím, že vůči řadě lidí je to nefér...
Osobní profil Mildinek | 17.12.2008 12:42
a řikám to bez emocí, aby si někdo nemyslel, jen sem pragmatickej
Osobní profil Mildinek | 17.12.2008 12:38
tak v tom případě bych ale prděl na voznici, jezdit někam za Prahu jen proto, aby se ani pořádně nepilo, půlka lidí střízlivejch a čekalo se na odvoz zas do Prahy, to už bych radši šel někam v praze (Skanzen, Pivovarák)
Osobní profil Tomm | 17.12.2008 11:29
Já bych byl pro odjezd už večer. Když vyrazíme tak, abychom už v pět mohli sedět a jíst a pít, tak stejně dýl než do půlnoci nevydržíme. Pro Jendu přijede brácha, pro Bobíka Káťa - to se nějak do aut vejdeme, ne? Nechci si tim zatlouct celou neděli. Ale nijak na to netlačim, klíďo se přizpůsobim, ale přijde mi to takhle ideální.

Jo a mám problém jako brácha - podobného ražení. Je mi nedobře, něco na mě leze a není to Pižla, takže možná odpadnu, ale snad se vykurýruju.

Rezervaci dejte na 6 lidí - když nás bude víc, pani hospodkská to určitě zkousne :o)
Osobní profil Kumys | 17.12.2008 10:15
Já jsem pro přespávačku stopro,ale auto brát nechci. Klído zpět pojedu vlakem nebo zkusíme domluvit toho dědka, to by by rozhodně bylo příjemnější.
Osobní profil Mildinek | 17.12.2008 9:48
chtělo by se to vyjádřit co nejdřív (všici) kvůlivá případné rezervaci
Osobní profil Kartáč | 16.12.2008 22:38
co takhle vobjednat toho Dědka na sobotu jako odvoz?
Osobní profil Kartáč | 16.12.2008 22:01
jsem pro přespávačku a že nás pak Milda s Kumysem ráno
hoděj domu.

Ale jelikož se mi objevila alergie na penicilin (nejspíš), kterej jsem žral 14 dní, žeru teď Dithiaden a na ten se nesmí chlastat. To by mi asi nezamezilo jet, ale kdyby mi mělo bejt tak jak dneska, tak bych nejel, protože je mi blbě :-( Doufám, že ten fet, co jsem dostal zabere. Když jo, tak ho na tu sobotu vysadim, ale těžko teď slibovat.
Osobní profil Mildinek | 16.12.2008 16:54
JÁ SEM schopnej tam nějak hodit auto a svézt se někam ke zbytku bandy, kdybys udělal to samé, tak můžem brzy ráno vyrazit všichni směr praha kárama

zaznamenal sem nějaké tendence že by se mělo končit ještě tu noc a nechat se odvézt domů, mně osobně to přijde naprd, ale nechme volnou diskusi, já bych hlasoval pro ten můj scénář
Osobní profil Kumys | 16.12.2008 16:24
Návrh si myslím,že dobrej, s tím souhlasím. Jak pak pojedem domů, zase vlakem?
Osobní profil Mildinek | 16.12.2008 9:06
jak ta voznice? chtělo by to domluvit detaily jak to bude probíhat, případně zamluvit

můj návrh je odpoledne tůra, večer žranice, noc chlastačka, ráno odjezd dom
Osobní profil Mildinek | 16.12.2008 9:05
sorry že sem včera nebyl, chtěl sem jít, ale zhruba v sedm, když sem se začal chystat, tak mi teprv došlo, že mám auto v servisu
Osobní profil Kartáč | 15.12.2008 19:04
ne to né, já to zjišťuju spíš jen tak orientačně. Chtěl to vědět Kumys. Mě to vlastně ani nezajímá, že jo...?
Osobní profil Dr. | 15.12.2008 18:25
Ty pořád pláčeš, žes cho rý a teď půjdeš chlastat???

Předpokládám, že žádné zakončení sezóny se nekoná, že...
Osobní profil Kartáč | 15.12.2008 17:48
Nazdar gejové, prej je nás právě 5 online. Tak se ukažte. Kdo jde dneska do Jacka?

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery