Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 26.12.2008 16:17
ty jsi ale sprosťák, chudák Pižla...
Osobní profil fosna | 23.12.2008 10:05
Pižla: "Jaromíre, pro Váš tým se také sezóna nevyvíjí příliš dobře..."
Jágr: "Máš pravdu. S trenérem tohle probíráme denně, prostě se potřebujem odrazit. No a já se zkusím odrazit na vánočním cukroví (smích)."
Pižla: "Jardo, děkujeme moc za exkluzivní rozhovor."
Jágr: "Není zač, Píčo!"
Pižla: "Jen poslední prosba, neměl bys přání pro naše kluky do roku 2009?"
Jágr: "Jasně. Body nikam něubjegajte a zůstaňte tady v Kbelých. Tedy do češtiny, body ať zůstanou a uděláte postup."
Osobní profil fosna | 23.12.2008 10:05
VÁNOČNÍ ROZHOVOR S JAROMÍREM JÁGREM

Pižla: "Jaromíre, údajně sledujete Ukradené Širáky i na dálku z Ruska. Jak se Vám líbí hra Generála 68? A jak hodnotíte hru týmu? Jinak já jsem Pižla a jsem čapájev."
Jágr: "Ahoj Píčo. Doufám, že nekomolím tvé jméno, už jsem zblblej z azbuky (smích). Samozřejmě že Širáky sleduju (smích). Myslím, že sezóna byla rozpačitá, jako byste nemohli chytnout správnej směr. Několikrát jsem si myslel, že se mašina rozjede, jenže vždy brzy zadrhla. Ale po nezdaru se musíš zvednout, vo tom je velkej hráč nebo tým. Jinak příchod Generála68 určitě přitáhl fanoušky a hlavně fanynky. Chce to, aby se fotbalem ještě víc bavil. I když, Píčo, fanynky baští hlavně tebe. To vím od ruskejch holek (smích)."
Pižla: "To je pravda. Ale Vy na tom nejste z holkama o nic hůř. Nevadí Vám někdy obrovská popularita? Dokážete si ohlídat soukroumí?"
Jágr: "Když máš přítelkyni, tak prostě musíš chránit svý soukromí. Bulvár by jí mohl strašně ublížit. Jasně, některé holky umí být dotěrné, zvlášť tady v Rusku, ale už jsem zkušenej(smích)."
Osobní profil Kartáč | 22.12.2008 18:23
no těbuch, to je dost, že jsi se taky ozval. Ty s náma ještě kamarádíš?
Osobní profil best goolkeeper (neregistrovaný) | 21.12.2008 21:01
Tak jsem slyšel, že během mého pobytu v zahraničí běžně při hře něco vzadu nefungovalo. Že by vám někdo chyběl ? Sportu zdar, brankářům zvlášť!!
Osobní profil Dr. | 21.12.2008 13:08
Tak Vám, milá širáčata, praotec Širák přeje (poněkud předčasně, ale on nebude do středy moci na net) pěkného Ježíška a hodně fotbalových propriet pod stromečkem!
Osobní profil Kartáč | 21.12.2008 11:24
Co sudičky přály nám, kdo to ví?

(Voznice foreva!!!)
Osobní profil Mildinek | 20.12.2008 12:57
tak menší změna plánu,páč je fakt hnusně, tak se šimátrem zapadnem hned do hospody
Osobní profil Kartáč | 20.12.2008 11:15
tak budem všichni o čaji, to bude good akce
Osobní profil Mildinek | 20.12.2008 9:38
kuerva, taky na mě+ něco vlezlo, to je jak naschvál .) ale přes den se mi to většinou zlepší, tak snad pohoda
Osobní profil Kartáč | 19.12.2008 22:04
milda - škoda

gejové, vypadá to dle mýho odhadu na vlak ve 12:46 z Hlaváku, resp. 12:54 ze Smícháče (jak je komu libo), kerej by mohl bejt v 13:20 v Řevnicích. Z Řevnic jsme šli minule, je to vzdušnou čarou deset kiláků... Jiná možnost neni, zkoušel jsem hledat cestu např. z Hostomic nebo i třeba z Vižiny, která se zdá nejblíž, ale tam je rozdíl asi jednoho až dvou kiláků, ale je to náročnější terén, musí se tam s přestupem, jede se o 45 min dýl a ke všemu je to zastávka jen na znamení, takže by nám při našem štěstí určitě zapomněli zastavit. takže myslim, že jsou ty Řevnice jasný. Za tři hoďky to snad dáme, ve čtyři padá tma, jestli se nepletu... takže čelovky a zásoby s jídlem s sebou. Do vlaku nějakej čaj a sváču, na cestu lesem pak nějakou šťávu nebo limču, to vám asi připomínat nemusim. A co ten nějakej program? Berem mičudu?
Osobní profil Mildinek | 19.12.2008 19:48
kartáč - nechal sem rezervu
Osobní profil Kartáč | 19.12.2008 18:32
Mildo, jax přišel na osm lidí?

Tys objednal striptéra?
Osobní profil Mildinek | 19.12.2008 16:08
od pěti je stůl
Osobní profil Dr. | 19.12.2008 14:57
Takže, milí moji Vozničáci, s Mildou jsme se dohodli, že vozidlo vezmu také a že vám z Voznice vyrazíme v ústrety, cestu už znám, tak ke ztracení snad nedojde.
Upozorňuji pouze na to, že byste měli na tůru přes hřeben vyrazit od vlaku nejpozději ve dvě, v půl páté už je dokonale černočerná tma, tak abychom vás nemuseli svážet z Mníšku či Dobříše...

Ještě doplňuji, že se můžete ožrat třeba jako čuňata (v čase předvánočním to bude stylové, tolik zlatých prasátek najednou...), AVŠAK domů vyrážím nejpozději kolem deváté!!! Kdo zaspí, cpe se Mildovi do kufru, nebo vyráží ku Praze s pomocí MHD
Osobní profil Kumys | 19.12.2008 14:33
a kdy a jak teda zítra jedem?
Osobní profil Mildinek | 19.12.2008 12:43
tak zarezervovaáno
Osobní profil Mildinek | 19.12.2008 9:29
takže rezervuju, stůl pro osm lidí, ubytování taky pro osm, ano? nějaké výhrady
Osobní profil Kartáč | 18.12.2008 21:05
kurva, na všechny akce se všichni zapisujou, tak se taky zapiš, ne? Za další je to týmová akce. To, že se není víc než půlka týmu schopná vyjádřit, je už problém jiný.
Osobní profil Dr. | 18.12.2008 20:09
,jsem

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz