Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já ho beru.Je to angličan.Ale musí to být fanoušek Chelsea.

PS: není to prdel, myslím to vážně.

Nazdar,pánové. Mám tu takovou perličku.Na mail se mi ozval jakýsi Angličan, že by měl zájem hrát hanspaulku. Jelikož jsme tým tak se ptám co vy na to. Podle toho co jsem přelouskal z anglického mailu. Tak je to učitel Angličtiny působící krátku dobu v Praze. Česky neumí a chce se naučit. V anglii hrál amatérský fotbal na střední úrovni. Hráje obránce nebo záložníka. Co vy na to ???? Zřejmě jsme opravdu slušnej oddíl !!! Když k nám chtěj hráči z Anglie.

jo a prý od nového roku se nesmějí na umělku brát lisovky,tak zjistěte pravdu

65+87,v roce 2003 to bylo 6+10 a např. se sokolem vysočany C 23.10. 0+1

Na nově můžou zrušit pořad Ms. GS a hodit tam Mr. PS (Pecha, Smolík) !!!

Nazdar Jirko!No myslím že, by si se měl dohodnout s ondřejem. V dobách své útočné slávy si byl jistě největší útočná hvězda, ale ondřej jich má na kontě víc. Jelikož jste oba dobří počtáři svých gólů. Ondřeje když vzbudíš třeba o půlnoci, tak ti vyjmenuje kolik dal branek (přihodí i asistence) v konkrétním zápase v roce 2003. U tebe to asi jiné nebude, co?

nesouhlasim s retrospektivou a s naším nejlepším střelcem. Pižla bude tak hodný a upraví to, že??

Pro p.Dr.: jsem zkoušela dát tu fotku na stránky, ale nezdařilo se...tak je tady
http://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImageID=2229889&vReferer=%2Falbum%2Findex_bas
ale fakt nevím, po kom to dítě je....takovej fešák

Jenom oznamuju, že du a beru mičudu...a vy vemte někdo pumpu

Jenom oznamuji, že Míra Havlík na trénink dnes nedorazí.

Přeji hezký sportovní zážitek, nicméně nemohu nepodotknout, že je mi až líto toho, jak se zbaběle opět utíkáte ku kolektivní plácané, kde skryty v davu zaniknou vaše nedostatky, a že nemáte už taky konečně jednou trochu odvahy k tomu postavit se po můj bok a brázdit srázné vrcholy našich horstev.
Ach, jaká jen je osamělost druhého nejlepšího lyžníka amatéra našeho hlavního města...

šel bych vás povodit,ale nemám brusle ani hokejku.ztratili se mi na letišti

připojuji se k oběma gejům a upravuji termín (po vzájemné dohodě) na NEDĚLI od dvou hodin.

Připojuji se k Tomovi, máte jedinečnou šanci zahrát si se sixty eight. A připojuji vánoční zdravici. Pusťte si video, stojí to za to. Generál68
http://hokej.idnes.cz/jagr-se-prohanel-po-lede-v-kostymu-dedy-mraze-f34-/evropa.asp?c=A090

Nazdar kucí, kdo by měl chut si jít zahrát zítra hokej? Jdeme na Kyjskej rybník, asi tak od dvou hodin odpoledne. Jdu já s Jendou, Lubošem Havelkou a možná Kartáčem, v jednání je Míra a mnoho dalších. Chce si někdo zahrát s námi v blue line nebo snad s Jardou? Zavolejte mi...
Jo a v pondělí je trenink, tak se zapište.

Tfuj, tfuj, fšechno nejlepší a hlavně fotbalový štěstíčko do novýho roku přeje Ukradeným Širákům Generál68. Mistři!

my jsme u Štěpy v Jizerkách a jezdíme na běžkách

kdo co děláte na silvestra?
pokud to není lampard,tak nebrat.jedině že by byli nové dresy(a to originály chelsea nebo manch. city)