Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

u sportingbetu to šlo dávno.a hlavně už nesázím

Sportovní sázení online
Vsaď si Ondřeji konečně legálně přes internet - bonus až 2 000 Kč!

Já taky nechci pohár. Jo a dnes jsem v Ambiente... takže tak maximálně přijdu na pívo :o)

Sory chlapci dnes tréňajs oželím. Jsem chcíplotina.

3 hlasující-3 zápory-výsledek jasný...

Já bych se na ten pohár taky vykašlal.Ale pokud bude většina pro,tak se samozřejmě budu snažit přijít.

Pižlo přidej tréninky do kalendáře, chyběj a neni možný se hlásit

já jsem proti z časových důvodů, jinak bych zas tak proti nebyl.

já rozhodně ne

Jedna novinka - je možnost přihlásit se do ligového poháru PSMF. První kola probíhají v únoru a březnu a jsou dvě. Mohly by to být slušně zajištěné přáteláky a není to ani nijak drahé. Pokud se postoupí dál, je možné absolvovat i nějaký tem match se soupeři od 3. ligy výše...
Uzávěrka přihlášek je v pondělí 2.2.
Tak se vyjadřujte rychle!!!
Více info zde:http://www.psmf.cz/index.php?cmd=page&type=100&news_id=60&webSID=135383a8e285a8e29e795

"ten s tou vadou" je můj dobrej kámoš,s ním chodím do sparťanskýho kotle.ale od poslední rvačky na strahově,kdy mu dělbuch utrhl ucho,má těch vad trošku víc

vim, tohles i pamatuju taky, čekal jsem, jestli to vybalíš...:-D

ty, jsem

Náhoda, měli hrát na Proseku, jenže jim hřiště padlo.
Ano, ten s VADOU, za ně vskutku hrál... A za nás chytal Míra H. alias Lovec žen A MĚ TO TENKRÁT TAK ŠLO, ŽE MĚ PROTIHRÁČ JELÍNEK, BLB, KTERÝ HRAJE ZA JEJICH ÁČKO, S NÍMŽ JSEM HRÁL FOTBAL VE KBELÍCH, SRAZIL NA ZEM a já se mu jen smál, neb jsme vyhráli 6:1...
Už slyším tý výtky, že jsme statistický maniak, ale ano, přesně takhle to tenkrát bylo...

Náhoda, přišli o zamluvené hřiště na Proseku.
Ano, i ten se tam vyskytl...

"jen" jejich béčko? S těma jsme ale taky hráli, hrál za ně "ten s tou vadou"...

fajn, jaks na ně káp?

Tak druhý tým, zdá se, pro jaro máme zajištěný, tak nám exodus snad nehrozí. Jen musí podepsat slouvu, abychom si ho zajistili. A o kom mluvím? O New Jersey Devils B (5. liga), našich nových spoluvyuživatelích domácího hřiště. Ale nebojte, to nejsou TI, s kterými jsme se na počátku širáckých věků pobili (ačkoliv je Střelec miluje, vokurky jedny miliónový), to je jen jejich béčko...
Jinak info ohledně našeho hřištěte: letošní jaro s námi budou ve Kbelích hrát NJ Devils :o) Během příštího týdne půjdu s jejich zástupcem podepsat k ředitelce školy smlouvu.