Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mimochodem Ondráš hrál včera fakt dobře - hezky se na to koukalo a navíc mu to vycházelo... ŠKoda, že pak začal machrovat a efektivita se ztrácela, ale jinak fakt paráda. Jo a fotbálek byl vůbec dobrej, tři docela vyrovnaný týmy, počet vítězství 11 - 9 - 8

Mildič, tak to vypadá, že určitě půjdeme já a Míra, nejspíš by šli hrát i Varan s Kumbálem a něco tu psal i Peťa. Tak prosim dej vědět, jestli veslaři budou 4 nebo jestli jich bude pět, abych věděl, jestli budeš hrát s náma nebo s nima, abych kdyžtak sehnal ještě jednoho člověka.

míra,tomáš svoboda a já

kdo vyhrál?

no jako ronaldo sem nehrál,ale docela to šlo

Vláďo,zkus napsat do Chelsea.vyhodili Scolariho a třeba tě vezmou

sakra,nějaká dobrá sestava.to se budu muset víc snažit,abych nebyl nejhorší.naštěstí sem odkoukal pár parádiček od Zlatana(z Interu) a když bude nejhůř,tak něco předvedu

Dneska na trénink nedorazim, zítra mám zkoušku a musim se učit. Jinak když tu zkoušku zítra dám, tak bych ve středu měl čas, ještě dám vědět.

DO toho Podolí bych taky šel.A dneska přijdu,ale nevím jestli to vydrží moje stehno.řezal jsem koberec a jak jsem se pohyboval v kleče,tak jsem si natáhl levý stehní sval.Ale zkusit to přijedu.

tak prý budou čtyři veslaři, takže ideální počet širáků by byl 4-6, doufám, že se to poskládá tak, abyhc hrál za UŠ

super, oslov co nejvíc lidí, beztak víc jak šest se vás nedá dohromady, já bych možná splašil tak dva, tři, to už by se nějak poskládalo - ale rozhodně platí, čím víc, tím líp

Mildo, já bych asi i šel... zkusim to s chlapama dohodnout na treninku a ze bychom se tam sesli aspon v osmi. Kdyztak dej vedet, kolik lidi mam oslovit.

tome,měj u sebe telefon,příjdu tak ve 20.15

tak to si tě dneska vychutnám

Dnes přijdu na trénink... Veni, vidi, vici, soupnul mu ho k tyči...

zítra nejdu na trénink, nicméně ve středu se nesejdou veslaři na fotbálek, takže pokud by měl někdo zájem od 20:30 zadáčo celá hala na hodinku na Dvorcích, pak bychom mohli jí někam na jedno

Koukám, že tam máme asi 5 soupeřů, který postoupili z 5.ligy.No jsem na to zvědav, ale myslím si, že to letos opět nebude jednoduché.Konec konců jako každý rok.Takže nic jiného než postup neberu.

takže 4D: Alhocol Tea, Relax FC a Eukaryota, co se týká našich starých známých...

Rozlosování skupin Jaro 2009 http://www.hanspaulska-liga.cz/clanky/neoficialni-rozlosovani-tymu-hanspaulske-ligy-do-sku
ke konci už sem byl vyšťavenej a bylo to naprd.ani zlatana sem neobešel.jinak kdyby mě a tomášovi sv. nedošel dech,tak by to bylo 20-4-4